αυτό κύριε Νίκο με το ζευγάρωμα διαφορερικης φυλής κάνουν μονα στα νησιά... ένας σκύλος όπως ανέφερες θέλει να το έχει μέσα του και πολλές εξόδους.
όχι το έβγαλα 2 ώρες και όλα καλά..
ΑΛΛΑ όταν εννοούμε έξοδο να σηκώσει θήραμα. εξόδος χωρίς θήραμα είναι μηδέν.
Ναι Λαμπρο εδω στην Σαμο τα κανουμε αυτα τα ζευγαρωματα.....ακομα και σε λαγοσκυλα.....δεν ξερω για
τα αλλα νησια....Η φυλες δεν νομιζω οτι χανονται απο πεντε η δεκα διασταυρωσεις που κανουμε εμεις εδω.
Οι φυλες και οι ρατσες ''ξεφτιλιζονται'' και χαλανε απο τα εκτροφεια σκυλων.....και το λεω με σιγουρια
γιατι ειμαι παθων!!! Πριν φερω τα σκυλια απο την Ρουμανια κατεβηκα Αθηνα να αγορασω ενα κουταβι
σεττερ.....Μεγαλος και επωνυμος εκτροφεας.....μην παει το μυαλο σας στον Πετροχειλο ουτε στον Σπινοκια
ουτε στον συγχωρεμενο Ντουλο....αυτους τους γνωρισα αργοτερα....αυτοι ειναι σοβαροι επαγγελματιες.
Πηγα λοιπον σε αυτον τον αλητη....παιρνω το κουταβι ( 50.000 δραχμες ) δεν ξερω εαν θυμαστε....αλλα το
χιλιαρικο το 1989 ηταν μεγαλο σαν σεντονι!!!! Με 5000 δραχμες γεμιζες το σπιτι σου τροφιμα για ολον τον
μηνα....το παιρνω λοιπον....με τα χαρτια του....με το πεντιγκρι του....και δεν συμμαζευεται και ευτυχως το
παω αμεσως στον κτηνιατρο που ειχε φιλο ο γαμπρος μου. Μολις το ειδε ο γιατρος.....μου λεει. Δεν ξερω τι θα
κανει στον κυνηγοτοπο.....αλλα μορφολογικα αυτο το κουταβι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με σεττερ.
Γυρισα αμεσως πισω......του παω το κουταβι και παρτο πισω και δωσε μου τα χρηματα...αυτο και αυτο
μου ειπε ο γιατρος. Στην αρχη πηγε να αμφισβητησει τον γιατρο....οταν του ειπα το ονομα του γιατρου
και οτι θα του κανω μηνυση για απατη......δαγκωσε τον γκιωνη του....Και εγω ρωταω....που τα βρηκε τα
χαρτια καθαροαιμιας και πεντιγκρι ο αλητης ?? Μετα απο λιγα χρονια εμαθα....πως βγαζουν χαρτια
καθαροαιμιας.....και ΟΛΑ τα υπολοιπα. Το ''κυκλωμα'' στο θεμα των σκυλιων ειναι βρωμικο....υπαρχουν
και σοβαροι επαγγελματιες......υπαρχουν και τσαρλατανοι. Και εχω αλλη μια μεγαλη ''απορια''....εφερα δυο
σκυλια αδελφια απο την Ρουμανια.....τουλαχιστον αυτο ελεγαν τα χαρτια τους....ηταν ομως αληθεια ?? Πως
ειναι δυνατον το ενα σκυλι να βγει αστερι....και το κοπροσκυλο ?? Αρα....το βρωμικο κυκλωμα δεν ειναι
μονο στην Ελλαδα.!!!!
Κωστη πριν μερικα χρονια ειχα ατυχημα στο σπιτι....χαθηκαν πολλα πραγματα του σπιτιου....θα ψαξω και
αν βρω φωτο θα αναβασω φιλε!!!