το κουδουνακι το αγωρασα πριν καμια 10αρια χρονια απο την θεσαλονικη απο κυνηγομαγαζω τον γκιουλεκα 25 ευρω,,παντως εχη πωλη ωραιω ηχωωωωΤο κουδουνι φιλε μου απο που το πηρες;
το κουδουνακι το αγωρασα πριν καμια 10αρια χρονια απο την θεσαλονικη απο κυνηγομαγαζω τον γκιουλεκα 25 ευρω,,παντως εχη πωλη ωραιω ηχωωωωΤο κουδουνι φιλε μου απο που το πηρες;
Αφού το λέει και το όνομα ΜΑΝΙΑΚΟΣ. Τι περιμένες συνώνυμο της επιτυχίας.!!!!!!!ενα μπραβωωω στον μανιακο τον λαμπρουκο που εβγαλε πωλη καλες γραμεςς με τα σετερακιατουυυ bank of the west atm
φωβιζμενοςςς φεναιτεεεεε, μηπως τον κυνηγαη κανα ποιντερρρView attachment 24524
μια έκφραση. χίλιες σκέψεις.....
Χα χα δεν παιζεσαι ρεφωβιζμενοςςς φεναιτεεεεε, μηπως τον κυνηγαη κανα ποιντερρρ
Έξυπνα σκυλιά τα ποιντερ Σάκηφωβιζμενοςςς φεναιτεεεεε, μηπως τον κυνηγαη κανα ποιντερρρ
Αυτή είναι ίδια γέννα με εκείνη την μαυρουλα που είχες ανεβάσει Λάμπρο;View attachment 24524
μια έκφραση. χίλιες σκέψεις.....
Καλοτυχερες και οι δύο με περισσότερη αδυναμία στην άσπρη εγώΌχι Γιώργο. είναι αδερφές μέ πατέρα τον ΒΡΙΟ αλλά διαφορετική μάνα. η μαύρη είναι 9 μηνών και αυτή 6 μηνών
Δώσε καμία πληροφορία μην μας αφήνεις έτσι.Ευχαριστώ Γιώργο. Η μαύρη είναι για γιλέκο... χαχαχαχα
Ναι είναι ωραία τα λευκά φαίνονται μέσα στο πυκνό.Καλοτυχερες και οι δύο με περισσότερη αδυναμία στην άσπρη εγώ
Η αντίθεση που κάνει το άσπρο σκυλί στο μουντό περιβάλλον που κυνηγάμε την μπεκατσα εκτός ότι βοηθάει πολύ είναι και πολύ κα..@@λα
Ποιντερ ποιντερ εσύ αλλά με σεττερ του μανιακού γεμίζεις τον σάκο.χαχαμωνο του μανιακου δεν φενωνται γιατι ειναι ξαπλωμενα στην φερμα συνεχειααααα,,και οτι χρωμα θελη εας ειναιιι
Τουλάχιστο εσένα έχει κ λίγο λευκό...η δικιά μου θέλει φάρο στην πλάτη,μπας κ τη διακρίνω στα σκωτινά πυκνά.Ευχαριστώ Γιώργο. Η μαύρη είναι για γιλέκο... χαχαχαχα
Ναι! Αυτό είναι το καλό του όπου τον πας είναι πολύ φιλότιμος! Δεν χαλάει χατίρι!τις αλωνίζει τις σιταριες... χαχαχαχα
Ναι! Αυτό είναι το καλό του όπου τον πας είναι πολύ φιλότιμος! Δεν χαλάει χατίρι!
Μεγάλο πλεονέκτημα
και το μυονεκτημα στον καμπο οτι μετα το κυνηγι θελης εναν κωμοτηΜεγάλο πλεονέκτημα
Μη το βλέπεις έτσι Σάκη! μετά το κυνήγι στον κάμπο θα το παίρνεις αγκαλίτσα και θα το χτενίζεις σιγά σιγά ... έτσι θα σε αγαπάει και θα σε ακούει περισσότερο ...και το μυονεκτημα στον καμπο οτι μετα το κυνηγι θελης εναν κωμοτη
Μη το βλέπεις έτσι Σάκη! μετά το κυνήγι στον κάμπο θα το παίρνεις αγκαλίτσα και θα το χτενίζεις σιγά σιγά ... έτσι θα σε αγαπάει και θα σε ακούει περισσότερο ...