Αγορές μέσω Internet

Η παραγγελια στο jacket έγινε κανονικά με την mastercart
το περιμένω εύχομαι να είναι όπως το φαντάζομαι και φυσικά να είναι στα μετρα μου..

http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-dws-plus-jacket/gux8003043/
GUX80030430741_FRONT_1.jpg

το επόμενο που έχω βάλει στο μάτι είναι το παντελόνι του και κλείσαμε

http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-kodiat-pants-optifade/cu57003042/

CU570030420741_CLOSEUP1.jpg
Καλοφορετο με υγεια.... Τα κοιταγα και εγω τα τζακετ της beretta αλλα σκαλωσα για το θεμα αδιαβροχου

Καλοφορετο με υγεια.... Τα κοιταγα και εγω τα τζακετ της beretta αλλα σκαλωσα για το θεμα αδιαβροχου

κάνω μια μετάφραση τι λένε για αυτό το τζακετ ...φυσικά και εγώ δεν ξέρω το ποσο αδιαβροχο ειναι θα σου πω μόλις το πιάσω στα χερια μου

GORE-TEX® Performance Shell δύο στρώματα σακάκι, αθόρυβο και ανθεκτικό. Είναι σχεδιασμένο για περπάτημα σε ψυχρές κλιματικές συνθήκες, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για stand-κυνήγι στην αρχή της σεζόν. DWS Σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς κυνηγούς, όταν και όπου αυτό είναι απαραίτητο να μην ακουστεί, DWS είναι μια ιδιαίτερα αθόρυβη γραμμή των ενδυμάτων αναπτύχθηκε με ένα ύφασμα που είναι χωρίς θόρυβο και ανθεκτικά στη φθορά. Είναι εντελώς αδιάβροχο και αναπνέει χάρη στη GORE-TEX® επένδυση του.

πολυ ωραίο .. να τα χαρείς !
μ. αρέσει που δεν ειναι παραλλαγή.well done.
απλα δεν υπαρχει.....του εριξα ενα μπουκαλι νερο και δεν εμεινε σταγονα πανω.....πρεπει να ειναι πολυ ζεστο....και γενικα ειναι ενα προσεγμενο τζακετ

χαχαχαχαχαχαχαχ....ειμαι σαγιαδα για δουλεια αλλα ο κωλοκαιρος κρατησε δεν εριξε....απο αυριο
Σαγιαδα για δουλεια δεν .....θα πηγαινα ποτε μου,οχι τιποτα αλλο μην παθω κανα καρδιακο αν περασουν τιποτα αεροπλανα απο πανω μου.hit..hair.

Σαγιαδα για δουλεια δεν .....θα πηγαινα ποτε μου,οχι τιποτα αλλο μην παθω κανα καρδιακο αν περασουν τιποτα αεροπλανα απο πανω μου.hit..hair.
σε εχω φατσα απεναντι και τα εργαλεια ετοιμα στο αυτοκινητο....χαχαχαχαχα

καλημερες και απο εμενα....μολις παρελαβα το σετακι της prologic και μπορω να πω οτι με αφησε απολυτα ικανοποιημενο....
aL18Pvy.jpg

KFkqBgd.jpg

8dhEREh.jpg
Το "σετακι" το βλεπω δυναμη και σενα με αγριες διαθεσεις!!!!!!!!!!!!!Σε "κοβω" μεσα σε κανα γκιουμε...επ'αοριστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κάνω μια μετάφραση τι λένε για αυτό το τζακετ ...φυσικά και εγώ δεν ξέρω το ποσο αδιαβροχο ειναι θα σου πω μόλις το πιάσω στα χερια μου

GORE-TEX® Performance Shell δύο στρώματα σακάκι, αθόρυβο και ανθεκτικό. Είναι σχεδιασμένο για περπάτημα σε ψυχρές κλιματικές συνθήκες, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για stand-κυνήγι στην αρχή της σεζόν. DWS Σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς κυνηγούς, όταν και όπου αυτό είναι απαραίτητο να μην ακουστεί, DWS είναι μια ιδιαίτερα αθόρυβη γραμμή των ενδυμάτων αναπτύχθηκε με ένα ύφασμα που είναι χωρίς θόρυβο και ανθεκτικά στη φθορά. Είναι εντελώς αδιάβροχο και αναπνέει χάρη στη GORE-TEX® επένδυση του.
Ποσο σου κοστισε τελεικα και ποσα μεταφορικα εχει το "εργαλειο"??????

Back