Αγορές μέσω Internet

Δημήτρη θυμάσαι τι είχες κάνει και δέχτηκε τότε με το τζάκετ που μου είχες παραγγείλει; Είχες κάνει εκκαθάριση ιστορικού;
image url
Για να κλείσω το θέμα μου, πήγε ο κουνιάδος μου στην τράπεζα και τελικά είχε πρόβλημα η κάρτα του. Τώρα είναι όλα οκ.
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια

και χωρις paypal μπορεις πια εκανα κατι αγορες με καρτα μικρο ποσα ομως
για τa παρακατω σετ τι λετε?
http://www.ebay.com/itm/121873611755?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=420867658194&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

http://www.ebay.com/itm/252383605352?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=551230733626&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Είναι γενικά καλή ποιότητα από Κίνα , τσέκαρε το aliexpress κατά καιρούς τα βγάζει φθηνά ακριβώς τα ίδια

Φίλοι
Για δείτε αυτό για παραγγελίες απο ΗΠΑ.
http://mobile.in.gr/category/consult/article/1500117051
.well done.
Κατι αντίστοιχες εταιρείες μου έδωσε και ο Χρήστος και το ψάχνουμε.Αξίζει για δυο λόγους .
Πρώτον γιατί αγοράζεις απο εταιρείες που δεν στέλνουν Ελλάδα και δεύτερον με μειωμένο κόστος αποστολής .

σημαντικό: πολλές απο αυτές τις εταιρίες ΔΕΝ στελνουν choke μιας που η αμερικάνικη νομοθεσία "κανονικά" δεν το επιτρέπει .
θελει καλη συνεννόηση με το κατάστημα ... αν εχει την διάθεση να το κάνει !
μια φορα ειχα δοκιμάσει , εντοπιστήκαν απο την μεταφορική ανήθικε να τα στείλει και τα γύρισα πίσω ..... πάλι καλά που τα μεταφορικά για Αμερική ήταν δωρεάν και δεν έχασα λεφτά

Γεια χαρά παιδιά,

Έχω μία ερωτησούλα, αν μπορεί κάποιος με ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει.. Θέλω να αγοράσω 2 Howard Leight από το Cabelas. Θα κάνω την παραγγελία με έναν φίλο μου οπότε θα μοιραστούμε και τα μεταφορικά. Ξέρει κανείς αν θα περάσει το δέμα από τελωνείο, ή τέλος πάντων αν μπορώ να κάνω κάτι για να το γλυτώσω?

Ευχαριστώ!

Γεια χαρά παιδιά,

Έχω μία ερωτησούλα, αν μπορεί κάποιος με ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει.. Θέλω να αγοράσω 2 Howard Leight από το Cabelas. Θα κάνω την παραγγελία με έναν φίλο μου οπότε θα μοιραστούμε και τα μεταφορικά. Ξέρει κανείς αν θα περάσει το δέμα από τελωνείο, ή τέλος πάντων αν μπορώ να κάνω κάτι για να το γλυτώσω?

Ευχαριστώ!
η μονη λυση για να μην περασει τελωνειο ειναι να σου γραψουν πανω στο κουτι gift αν θελουν να το κανουν. αν δεν το γραψουν μπιρει να εισαι τυχερος και να μην περασει.

Γεια χαρά παιδιά,

Ευχαριστώ!
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ !!! ΟΧΙ ΑΠΟ CABELAS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!
Την έχω πάθει με τις ίδιες ακριβώς ωτασπίδες, το έχω γράψει πολλές φορές. Είχα κάμει και το επιπλέον λάθος να βάλω αποστολή με UPS (COURIER) για να έρθουν πιο γρήγορα! Για αξία 70 ευρώ (τιμή + μεταφορικά) μου στοίχισε 205 ευρώ !!! Μου είχαν πει τότε ότι οτιδήποτε πάνω από 20 δολάρια περνάει τελωνείο.
.hair.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ !!! ΟΧΙ ΑΠΟ CABELAS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!
Την έχω πάθει με τις ίδιες ακριβώς ωτασπίδες, το έχω γράψει πολλές φορές. Είχα κάμει και το επιπλέον λάθος να βάλω αποστολή με UPS (COURIER) για να έρθουν πιο γρήγορα! Για αξία 70 ευρώ (τιμή + μεταφορικά) μου στοίχισε 205 ευρώ !!! Μου είχαν πει τότε ότι οτιδήποτε πάνω από 20 δολάρια περνάει τελωνείο.
.hair.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ouch! :(
Να στε καλά.. Θα κοιτάξω από ebay όπως είπε ο Βίκτωρας..

επιπλέον λάθος να βάλω αποστολή με UPS (COURIER) !
Στέλιο αυτο ακριβώς ειναι και το μεγαλύτερο λάθος ... τα κουριερ "κυνηγάνε" να βρουν τέτοια δέματα και χρεώνουν εκτελωνιστικα ότι γουστάρουν...
Με απλό ταχυδρομείο έχεις πολύ λίγες πιθανότητες να συμβεί .. αλλα πάντα υπάρχουν .

Ετσι ενημερωτικά.. κατι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος (και φυσικά δεν θα του πει το κούριερ) ειναι οτι αν σε πάρει το κουριερ και σου πει πχ ο εκτελωνισμός είναι 80€..... πρώτη κίνηση ειναι να τους ρήξεις καντήλια .. δεύτερη , τους λες ΟΚ θα πάω μονός μου στο τελωνείο να το εκτελωνίσω ... η διαφορά ειναι 40-50% λιγότερο τουλάχιστον.;) και κατι ακόμα , συνήθως θα σε πάρουν πίσω τηλέφωνο και θα σου πουν άλλη τιμή εκτελωνισμού .
*αν εισαι μακριά και το δέμα πχ ειναι στο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ .. κανείς εξουσιοδότηση σε κάποιο φίλο να το κάνει αυτός .

Στέλιο αυτο ακριβώς ειναι και το μεγαλύτερο λάθος ... τα κουριερ "κυνηγάνε" να βρουν τέτοια δέματα και χρεώνουν εκτελωνιστικα ότι γουστάρουν...
Με απλό ταχυδρομείο έχεις πολύ λίγες πιθανότητες να συμβεί .. αλλα πάντα υπάρχουν .

Ετσι ενημερωτικά.. κατι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος (και φυσικά δεν θα του πει το κούριερ) ειναι οτι αν σε πάρει το κουριερ και σου πει πχ ο εκτελωνισμός είναι 80€..... πρώτη κίνηση ειναι να τους ρήξεις καντήλια .. δεύτερη , τους λες ΟΚ θα πάω μονός μου στο τελωνείο να το εκτελωνίσω ... η διαφορά ειναι 40-50% λιγότερο τουλάχιστον.;) και κατι ακόμα , συνήθως θα σε πάρουν πίσω τηλέφωνο και θα σου πουν άλλη τιμή εκτελωνισμού .
*αν εισαι μακριά και το δέμα πχ ειναι στο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ .. κανείς εξουσιοδότηση σε κάποιο φίλο να το κάνει αυτός .
Έτσι είναι Χρήστο, καλά τα λες, εγώ όμως τότε (πριν 3-4 χρόνια) δε τα ήξερα, αφού παλαιότερα είχα κάνει αρκετές αγορές από Αμερική χωρίς πρόβλημα, ακόμη και από τον CABELAS είχα πάρει τη μηχανή LEE LOAD ALL, και άλλα πράγματα, και μάλιστα αποστολή με UPS χωρίς να περάσουν τελωνείο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τουλάχιστον μέχρι τα 100 δολάρια δεν περνάνε τελωνείο. Δεν ήξερα ότι εν τω μεταξύ είχαν αλλάξει τα πράγματα ... έτσι την πάτησα! :(
Επίσης δεν ήξερα ότι μπορούσα να το εκτελωνίσω μόνος κ με λιγότερα λεφτά, αλλά ούτε ήταν εύκολο να ανέβω Αθήνα για αυτή τη δουλειά, ούτε είχα τότε κάποιον να "αγγαρέψω" ... .fff.

Έκανα την παραγγελία τελικά απο ebay Αγγλίας.. Όπως είπα πήρα 2 Howard Leight Impact Sport , συνολικά θα κοστίσουν 134€ και θα είναι εδώ σε 10 μέρες λέει.. Έχω διαβάσει καλά λόγια σε αυτό το forum για τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες.. Ελπίζω να μην τα γράφατε για πλάκα! ;) Και πάλι ευχαριστώ!

Έκανα την παραγγελία τελικά απο ebay Αγγλίας.. Όπως είπα πήρα 2 Howard Leight Impact Sport , συνολικά θα κοστίσουν 134€ και θα είναι εδώ σε 10 μέρες λέει.. Έχω διαβάσει καλά λόγια σε αυτό το forum για τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες.. Ελπίζω να μην τα γράφατε για πλάκα! ;) Και πάλι ευχαριστώ!
Κι εγώ αυτές πήρα από amazon.uk μια χαρα είναι αλλά αν έχεις συνηθίσει τις ψείρες θα σου φτάνουνε τις πρώτες φορές θα σε ενοχλούν

Back