Αγορές μέσω Internet

Έτσι είναι Χρήστο, καλά τα λες, εγώ όμως τότε (πριν 3-4 χρόνια) δε τα ήξερα, αφού παλαιότερα είχα κάνει αρκετές αγορές από Αμερική χωρίς πρόβλημα, ακόμη και από τον CABELAS είχα πάρει τη μηχανή LEE LOAD ALL, και άλλα πράγματα, και μάλιστα αποστολή με UPS χωρίς να περάσουν τελωνείο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τουλάχιστον μέχρι τα 100 δολάρια δεν περνάνε τελωνείο. Δεν ήξερα ότι εν τω μεταξύ είχαν αλλάξει τα πράγματα ... έτσι την πάτησα! :(
Επίσης δεν ήξερα ότι μπορούσα να το εκτελωνίσω μόνος κ με λιγότερα λεφτά, αλλά ούτε ήταν εύκολο να ανέβω Αθήνα για αυτή τη δουλειά, ούτε είχα τότε κάποιον να "αγγαρέψω" ... .fff.
αστα Στελιο και εγω την εχω πατήσει ..
μετα με συμβούλεψε ενασ φίλος λέγοντας μου τα παραπάνω και σε μια άλλη εμπλοκή αγοράς πήρα και εκτελώνισα μόνος κατι ζάντες για ποδήλατο που ειχα παρει απο Αμερική απο 80 ευρώ που μου ζητούσαν 27ή 32 ευρώ αν θυμάμαι καλά !

Έκανα την παραγγελία τελικά απο ebay Αγγλίας.. Όπως είπα πήρα 2 Howard Leight Impact Sport , συνολικά θα κοστίσουν 134€ και θα είναι εδώ σε 10 μέρες λέει.. Έχω διαβάσει καλά λόγια σε αυτό το forum για τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες.. Ελπίζω να μην τα γράφατε για πλάκα! ;) Και πάλι ευχαριστώ!
εχω αυτες της παραλαγης.εγω τις πηρα απο cabelas με βυσμα 2 χρονια τωρα. τις φοραω και σκοπευτηριο και στο κυνηγι λογω προβληματος στ αυτια. ακους ολους τους ηχους 2 φορες καλυτερα. τωρα ακουω και τις τσιχλες πιο καθαρα. το μονο προβλημα αλλα πλεον το υποφερω ειναι στο κυνηγι οτι μου ζεσταινουν πολυ τ αυτια

σκέφτηκες το ενδεχόμενο να σε σφίγγουν πολύ ;

5 χρόνια έριχνα με αυτά και δεν είχα πρόβλημα πονοκεφάλου
Καθόλου δεν με σφίγγουν Παύλο, μάλλον κάποια δυσλειτουργία έχουν παρουσιάσει, δεν το είχα πριν, με ανοιχτή την ένταση στα 3/4 πάντα. Με κλειστή δεν εχω προσέξει πρόβλημα

Ρε συ Βίκτωρα, έχεις προσέξει αν είναι stereo οι ωτοασπίδες; Δηλαδή καταλαβαίνεις από ποια κατεύθυνση έρχεται ο ήχος ή ακούγονται σαν μονοφωνικές; Ρωτάω επειδή δοκίμασα σε κάποιο μαγαζί παρόμοιες που ήταν stereo υποτίθεται αλλά δεν καταλάβαινες και πολύ εύκολα..

Ρε συ Βίκτωρα, έχεις προσέξει αν είναι stereo οι ωτοασπίδες; Δηλαδή καταλαβαίνεις από ποια κατεύθυνση έρχεται ο ήχος ή ακούγονται σαν μονοφωνικές; Ρωτάω επειδή δοκίμασα σε κάποιο μαγαζί παρόμοιες που ήταν stereo υποτίθεται αλλά δεν καταλάβαινες και πολύ εύκολα..
καταλαβαινεις ολους τους ηχους απο που ερχονται

Back