Μάνο δεν εννοούσα αποκλειστικά Ελλάδα αλλά γενικά σε χώρα της Ε.Ε. και όπως γράφει πιο πάνω και ο Κώστας δεν γνωρίζω αν θα τους συνέφερε.Μα και πάλι ο Αμερινάνος πως θα φέρει το εμπόρευμα στην Ελλάδα; Τελωνείο θα περάσει...
Μάνο δεν εννοούσα αποκλειστικά Ελλάδα αλλά γενικά σε χώρα της Ε.Ε. και όπως γράφει πιο πάνω και ο Κώστας δεν γνωρίζω αν θα τους συνέφερε.Μα και πάλι ο Αμερινάνος πως θα φέρει το εμπόρευμα στην Ελλάδα; Τελωνείο θα περάσει...
Δεν θα εκτελωνιστεί όμως όσο "βαράνε" τον κάθε ιδιώτη. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνει εκτελωνισμό και σε σχέση με την αύξηση πελατολογίου έχει το κέρδος που επιθυμεί...Βρε δεν λέω αυτό, αλλά ο αμερικάνος για να φέρει το εμπόρευμα ευρώπη στο μαγαζί του θα το εκτελωνίσει. Μόνο αν έχει εργοστάσιο εδώ αλλάζει το πράγμα.
Δεν θα εκτελωνιστεί όμως όσο "βαράνε" τον κάθε ιδιώτη. Το θέμα είναι αν συμφέρει να πληρώνει εκτελωνισμό και σε σχέση με την αύξηση πελατολογίου έχει το κέρδος που επιθυμεί...
Εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη αν συμφέρει. Μια σκέψη έκανα...Γι'αυτό ακρίβως το λόγο δεν θεωρώ ότι είναι τόσο εύκολο να έρθει εδώ. Με παραγωγή στα βαλκάνια θα ήταν σαφέστατα πολύ πιο συμφέρον.
Εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη αν συμφέρει. Μια σκέψη έκανα...
Αν θες τη γνώμη μου ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
Αν είναι να υπάρχει σε τέτοια τιμή Ελλάδα και με τα μεταφορικά θα παει το πολύ ενα δεκαρικο πανω μετα απο αυτά που διάβασα εδώ σήμερα δεν υπάρχει περιπτωση να την παραγγείλω απο το εξωτερικό !!!!Αν θες τη γνώμη μου ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
με τα ίδια λεφτά περίπου μπορείς να την πάρεις τη μηχανή κι από εδώ. Το airgunshop.gr στην Κομοτηνή την έχει στα 119 €:
https://idiogomosishop.gr/14.-mihan...e-load-all-ii-mihani-anagomosis-12ga-2-3-4-3/
Δεν κάνω διαφήμιση, ψάξε κι αλλού, ίσως τη βρεις και σε ευρωπαϊκά e-shops ...
αν θυμάμαι καλά μόνο ΦΠΑ αν δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του προιόντος που αγοράζειςΜια ερωτηση και ας απαντησει αν γνωριζει κάποιος..... Σε αγορες απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης πληρώνουμε τελωνειο η οχι??ανεξαρτητου κοστους παραγγελίας..... Ευχαριστώ
Οπως στο λεει ο Μακης. Δεν πληρωνεις καποιο φορο γιατι θα πληρωσεις το φπα της χωρας απο την οποια θα αγορασεις.Μια ερωτηση και ας απαντησει αν γνωριζει κάποιος..... Σε αγορες απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης πληρώνουμε τελωνειο η οχι??ανεξαρτητου κοστους παραγγελίας..... Ευχαριστώ
Σκατα τα εχουν κανει γιωργο....οτι θελουν χρεωνουν.....Σήμερα μου έλεγε υπάλληλος των ΕΛΤΑ ότι γίνεται "πόλεμος" τον τελευταίο καιρό με τους δασμούς, δεν περνάει κουνούπι.
Ακριβώς, σήμερα είδα για πρώτη φορά σε δέμα τον όρο "στατιστική τιμολόγηση ".Σκατα τα εχουν κανει γιωργο....οτι θελουν χρεωνουν.....
Υπολογισε στην τιμη αγορας και τα μεταφορικα ενα ακομα καπέλο.... Δλδ....ενα ανακοντα με τιμη 65 δολλαρια συν κανα 40 αρι μεταφορικα παει στα Ι05 βαλε και 33-37 ευρω στο τελωνειο βγαινει κοντα στα Ι40Δηλαδή άμα θέλουμε να πάρουμε κάνα patternmaster τον ήπιαμε?
Πόσο θα πέσει η επιβάρυνση?