Βάλε λεφτά σε μια Prepaid...Αμερικάνικο είναι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Θα δείξει...! Το PayPal δεν είναι αποδεκτό από την χώρα που θέλω να ψωνίσω.
Βάλε λεφτά σε μια Prepaid...Αμερικάνικο είναι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Θα δείξει...! Το PayPal δεν είναι αποδεκτό από την χώρα που θέλω να ψωνίσω.
Εχει κ αρκετες προσφορες μου ειπαν τον τελευατιο καιρο σε μπουφαν...
Δεν ξέρω τι κάνει πλέον, έχω πολλά χρόνια να ψωνισω, άλλαξαν κ οι τιμές κ η ποικιλία του... Είναι πολλά χρόνια πίσω το μυνημα που έκανες παράθεση...Νομίζω ότι δεν έχει την Ελλάδα στο shipping.... η κάνω λάθος?
Καλορίζικος ωραίος φαίνεται .Σημερα, παρελαβα ενα πολυ ευχρηστο φακο..
https://www.ebay.co.uk/itm/Magnetic-LED-COB-Inspection-Lamp-Work-Flashlight-Light-Rechargeable-USB-Torch-UK/173793445950?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
ειναι φακος. και εχει και led...ο φακος (οπως και τα led) εχουν 3 ρυθμισεις (οπως ολοι οι φακοι) φωτινοτητας, επισης τα led γινονται και(εκτος απο λευκά) κοκκινα, καθως και κοκκινα alarm..εχει και μαγνητη η βαση του, οχι πολυ δυνατο ομως,θα ελεγα αδυνατο...καθως το πακετο περιεχει μπαταρια+καλωδιο usb φορτισης...
Μου αρεσε πολυ
Αμερικάνικο είναι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Θα δείξει...! Το PayPal δεν είναι αποδεκτό από την χώρα που θέλω να ψωνίσω.
Καλορίζικο...!!! μη το κρίνεις πριν το δοκιμάσεις.χθες παραλαβα αυτο
https://www.vendors.gr/el/αξεσουαρ-οπλων-ανταλλακτικα/πελματα/4281-πέλμα-shu-equipment-recolor-165mm-κόκκινο-λευκή-φέτα.html
ομορφο, ελαφρυ, αλλα νομιζω το old english της wegu που εχω ( και της pachmayer, ειναι πολυ καλυτερα ποιοτικά...
Εγώ! Έχω πάρει αρκετά πράγματα κυρίως για το ψάρεμα αλλά και για το κυνήγι..απο aliexpress εχω παρει αρκετα πραγματα, φθηνα και καλα, εχει δοκιμασει κανενας αλλος?
Εγώ! Έχω πάρει αρκετά πράγματα κυρίως για το ψάρεμα αλλά και για το κυνήγι..
Εξαρτάται τι θες να πάρεις. Πάντως βρίσκεις και επώνυμα είδη σε πολύ καλές τιμές!στην αρχη ημουν διστακτικος, αλλα πηρα κατι πραγματα χαμηλης αξιας και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
Καπου στις 2-3 εβδομαδες κανουν απο aliexpress βαση απο τα σχολια,Να τα στελνανε και ποιο γρηγορα μια χαρα θα ηταν
Στην αρχικη σελιδα του Aliexpress κανε κλικ σε ενα τυχαιο προιον, μετα επανω και δεξια απο τη σελιδα που θα ανοιξειεχει πολλα πραγματα το aliexpress για τους κυνηγους , μονο που δεν ξερω αγγλικα και δεν ξερω τι δουλεια κανει το καθενα , και δεν θελω να παρω κατι που θα μου ειναι αχρηστο , δεν ξερω ποιο να διαλεξω