Αγορές μέσω Internet

Τι παραλογισμός είναι αυτός με τα wader bags. Ψάχνω να αγοράσω μια τσάντα για να αποθηκεύσω τις neoprene και οι τσάντες είναι πιο ακριβές από τις μπότες ... :eek:

Τι παραλογισμός είναι αυτός με τα wader bags. Ψάχνω να αγοράσω μια τσάντα για να αποθηκεύσω τις neoprene και οι τσάντες είναι πιο ακριβές από τις μπότες ... :eek:

Γιωργο υπαρχει απλο μοντελλο στον txfowler στα 15 δολλαρια. Τιποτα το σπεσιαλ, αλλα χωραει δυο ζευγαρια μεσα.

Γιωργο υπαρχει απλο μοντελλο στον txfowler στα 15 δολλαρια. Τιποτα το σπεσιαλ, αλλα χωραει δυο ζευγαρια μεσα.

Θα το δω Παύλο, ευχαριστώ, το θέμα είναι να έχει τρύπες να αερίζονται.

Βρηκα την αλληλογραφια που ειχα περσι με το cabelas σχετικα με τη αποστολη δεματων. Το θεμα ειναι λιγο παλιο, ισως ομως καποιοι φιλοι ξαναβρεθουν σε αυτη τη κατασταση οπως βρεθηκα και εγω.

Subject

Order Nr 00611292978

Discussion Thread

Response Via Email (Heidi O.)

10/30/2014 03:29 AM

Hello Pavlos,

Thank you for your e-mail. I apologize. Orders placed via our International Enhanced shipping method are routed through a 3rd parts, FiftyOne and would not appear in your order history. Your order was received. Total delivery is approximately 9-19 business days.

Please let us know if we may be of further assistance.

Thank you for visiting cabelas.com and come back soon!

Sincerely,

Heidi O.

1-800-237-4444

We are here for you 24/7!

www.cabelas.com

Customer By Email (Pavlos Kouroupis)

10/30/2014 03:11 AM

Good day

I got your order confirmation on above mentioned order on Oct. 28th, however my order does not appear in my order history and I can not check out the status.

Could you please inform me about the status?

Besdt regards

Pavlos Kouroupis

Last edited by a moderator:
Παύλο, σε ευχαριστούμε. Σκεφτόμαστε με τον αδερφό μου να κάνουμε μια παραγγελία σύντομα από cabela. Υπάρχει κάποια περίοδος που βγάζει καλύτερες προσφορές απ' ότι συνήθως?

Παύλο, σε ευχαριστούμε. Σκεφτόμαστε με τον αδερφό μου να κάνουμε μια παραγγελία σύντομα από cabela. Υπάρχει κάποια περίοδος που βγάζει καλύτερες προσφορές απ' ότι συνήθως?

Βασιλη, απο την επομενη βδομαδα τελειωνει το κυνηγι των υδροβιων στις πιο πολλες πολιτειες. Απο Μαρτη μεχρι Ιουλιο ειναι πολυ καλα για αγορες σε οτι εχει σχεση με αγορες ειδων που σχετιζονται με αυτο. Απριλη και Μαη εχει κυνηγι γαλοπουλας στην Αμερικη και πολλα ειδη που προοριζονται και για μας (upland hunting) εχουν ακομη ζητηση. Ιουνιος και Ιουλιος ειναι συνηθως πολυ καλα. Η συμβουλη μου ειναι παρακολουθα συνεχεια, κανε μια λιστα τι ψαχνεις και κανε 2/3 μικροτερες παραγγελιες.

Θέλει συνέχεια ενημέρωση και ψάξιμο, βάζει τρελές προσφορές όλο τον χρόνο. Εγώ τις καλύτερες τις βλέπω πάντως κάθε τέλος του χρόνου κάνα 20ήμερο πριν τα Χριστούγεννα.
Δείτε τώρα μια ωραία περίπτωση
http://www.cabelas.com/product/Barg...efined;cat105591780;cat105642180;cat105643080

Προπερσυ πηρα μπουφαν απο το Ebay. Οχι τιποτα ιδιαιτερο, οχι εννοειται για υδροβια και βαλτους, αλλα φετος με θερμοκρασιες γυρω στους 2-3 βαθμους, και βροχη-χιονονερο, με εβγαλε παλληκαρι. Εταιρια Jack Pyke. Tιμη γυρω στα 80€ και καπου 10-15 αν θυμαμαι τα μεταφορικα.

Ψάχνω να αγοράσω μία ηλεκτρονική ζυγαριά με ακρίβεια 0.01γρ. για ιδιογομώση... Έχω βάλει στο μάτι τρεις από το e-bay:
1) http://www.ebay.com/itm/Pocket-100g...088?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337827eef0
2) http://www.ebay.com/itm/1-x-Mini-Po...950?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2345328c2e
3) http://www.ebay.com/itm/1Pc-Accurat..._Measurement_Equipment_ET&hash=item1e9644248b
Πως τις βλέπετε; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη (σε αυτή την χρηματική κατηγορία...)

Εχω να σου χαρισω μια ηλεκτρονικη τετοια, με ακριβεια εκατοστο του γραμμαριου και ευρος εως 30γρ νομιζω.

Θα ζυγισεις 10 φορες, και θα σου παιξει τα νευρα.

Βασιλη τι θες να ζυγιζεις? Σκεφτεσαι να ασχοληθεις με την ιδιογομωση η απλα για να σφαζεις που κ που κανενα φυσιγγι?
Αν ισχυει το πρωτο τοτε χρειαζεσαι μια ζυγαρια για την πυριτιδα με ακριβεια 0,01 κ οριο βαρους 10 η 20 γραμμαρια για μεγαλυτερη ακρυβεια και μια για τα σκαγια με οριο βραους τα 100 γραμμαρια... Αν σε ενδιαφερει το δευτερο τοτε η πρωτη απο τις 3 ζυγαριες σου ειναι μια χαρα...
Για μεγαλυτερη ακριβεια καλο ειναι η ζυγαρια να λειτουργει με σταθερο ρευμα (μετασχηματιστη) κ οχι με μπαταρια....

Υ.γ Βικτωρα γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω τις θεωρω πολυ ευκολες στην χρηση τους να σου πω την αληεθια... Οι μηχανικες μου σπανε τα νευρα...χαχαχα

Βασιλη τι θες να ζυγιζεις? Σκεφτεσαι να ασχοληθεις με την ιδιογομωση η απλα για να σφαζεις που κ που κανενα φυσιγγι?
Αν ισχυει το πρωτο τοτε χρειαζεσαι μια ζυγαρια για την πυριτιδα με ακριβεια 0,01 κ οριο βαρους 10 η 20 γραμμαρια για μεγαλυτερη ακρυβεια και μια για τα σκαγια με οριο βραους τα 100 γραμμαρια... Αν σε ενδιαφερει το δευτερο τοτε η πρωτη απο τις 3 ζυγαριες σου ειναι μια χαρα...
Για μεγαλυτερη ακριβεια καλο ειναι η ζυγαρια να λειτουργει με σταθερο ρευμα (μετασχηματιστη) κ οχι με μπαταρια....

Υ.γ Βικτωρα γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω τις θεωρω πολυ ευκολες στην χρηση τους να σου πω την αληεθια... Οι μηχανικες μου σπανε τα νευρα...χαχαχα
Άρι και τα δύο σκεφτόμουν να κάνω, δηλαδή και να ζυγίζω την πυρίτιδα και μετά και τα σκάγια... Γιατί και μένα οι μηχανικές με εκνευρίζουν :D
Στο e-bay όσο κοίταξα δεν είδα καμία με όριο 10-20γρ. (ίσως να μην έβαλα και τους κατάλληλους όρους αναζήτησης)

Εχω να σου χαρισω μια ηλεκτρονικη τετοια, με ακριβεια εκατοστο του γραμμαριου και ευρος εως 30γρ νομιζω.

Θα ζυγισεις 10 φορες, και θα σου παιξει τα νευρα.
Από το internet την είχες πάρει Βίκτορα;;;

Επειδη ειναι γουστα αυτα, δε θα επιμενω. Νομιζω ομως οτι οι Αμερικανοι εχουν λυσει αυτο το ζητημα χρονια τωρα. Αν δειτε σπανια χρησιμοποιουν τετοιες ζυγαριες, αλλα χρησιμοποιουν τις μηχανικες ζυγαριες της RCBS, της Lee και αλλων κατασκευαστων, ολοκληρωμενα dispensers δηλαδη μηχανηματα που ριχνουν και ζυγιζουν δοσεις ηλεκτρονικα. Eμενα με εκνευριζει το γεγονος της τοσης ακριβειας, και το γεγονος της τοσης ευμεταβλητοτητας στο ζυγισμα, που πρακτικα κανεις περισσοτερη ωρα να ζυγιζεις τη καθε δοση.

Ναι, απο Ebay την ειχα παρει.

Βίκτορα έχω σκοπό να γεμίζω λίγα φυσίγγια ένα ένα στο χέρι σε ρελιάστρα χειρός για τα μικρά διαμετρήματα... ;) Και η ακρίβεια μετράει πιστεύω πιο πολύ στις μικρές δοσολογίες ενός cal.20 ή ακόμη περισσότερο ενός cal.32....

H ακριβεια μετραει το ιδιο σε ολα τα διαμετρηματα. Τα φυσιγγια των μικρων διαμετρηματων, οσο και αν σου φαινεται περιεργο, αναπτυσσουν μεγαλυτερες πιεσεις σε σχεση με το 12αρι.

Αν θες παντως, να στη στειλω. Σε μενα καθεται

Back