A
AltairLusso
Τι παραλογισμός είναι αυτός με τα wader bags. Ψάχνω να αγοράσω μια τσάντα για να αποθηκεύσω τις neoprene και οι τσάντες είναι πιο ακριβές από τις μπότες ...
Τι παραλογισμός είναι αυτός με τα wader bags. Ψάχνω να αγοράσω μια τσάντα για να αποθηκεύσω τις neoprene και οι τσάντες είναι πιο ακριβές από τις μπότες ...
Γιωργο υπαρχει απλο μοντελλο στον txfowler στα 15 δολλαρια. Τιποτα το σπεσιαλ, αλλα χωραει δυο ζευγαρια μεσα.
Παύλο, σε ευχαριστούμε. Σκεφτόμαστε με τον αδερφό μου να κάνουμε μια παραγγελία σύντομα από cabela. Υπάρχει κάποια περίοδος που βγάζει καλύτερες προσφορές απ' ότι συνήθως?
Οποιος ψαχνει για μπουφαν για την επομενη σαιζον του συνιστω ανεπιφυλακτα να ριξει μια ματια εδω
http://txfowlers.com/mfg-subcat-item.asp?cID=954&scID=958&mID=-1&Format=
Πολυ καλες τιμες και για ολα τα γουστα
Φιλικα
Παυλος
Παύλο έχεις αγοράσει προφανώς έτσι; Από μεταφορικά τι λέει;
Άρι και τα δύο σκεφτόμουν να κάνω, δηλαδή και να ζυγίζω την πυρίτιδα και μετά και τα σκάγια... Γιατί και μένα οι μηχανικές με εκνευρίζουνΒασιλη τι θες να ζυγιζεις? Σκεφτεσαι να ασχοληθεις με την ιδιογομωση η απλα για να σφαζεις που κ που κανενα φυσιγγι?
Αν ισχυει το πρωτο τοτε χρειαζεσαι μια ζυγαρια για την πυριτιδα με ακριβεια 0,01 κ οριο βαρους 10 η 20 γραμμαρια για μεγαλυτερη ακρυβεια και μια για τα σκαγια με οριο βραους τα 100 γραμμαρια... Αν σε ενδιαφερει το δευτερο τοτε η πρωτη απο τις 3 ζυγαριες σου ειναι μια χαρα...
Για μεγαλυτερη ακριβεια καλο ειναι η ζυγαρια να λειτουργει με σταθερο ρευμα (μετασχηματιστη) κ οχι με μπαταρια....
Υ.γ Βικτωρα γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω τις θεωρω πολυ ευκολες στην χρηση τους να σου πω την αληεθια... Οι μηχανικες μου σπανε τα νευρα...χαχαχα
Από το internet την είχες πάρει Βίκτορα;;;Εχω να σου χαρισω μια ηλεκτρονικη τετοια, με ακριβεια εκατοστο του γραμμαριου και ευρος εως 30γρ νομιζω.
Θα ζυγισεις 10 φορες, και θα σου παιξει τα νευρα.