Αγορές μέσω Internet

Τα φυσιγγια των μικρων διαμετρηματων αναπτυσσουν μεγαλυτερες πιεσεις σε σχεση με το 12αρι.ι
Αν και βγαίνουμε οφ τόπικ... Το ξέρω Βίκτορα σκέψου ότι τα 14γρ. στο 32αρι βγάζουν 780 bars... Άρα αν εγώ αντί πχ για 0.80γρ. βάλω 0.82γρ. δεν θα έχω περισσότερο πρόβλημα βλητικά (ίσως και από άποψη ασφάλειας) από ότι αν γέμιζα ένα 12αρι στα 32γρ. που θα ήθελε 1.55γρ. και εγώ του έβαλα 1.57γρ. ... Όσο για πιο μικρές ποσότητες μιλάμε, μου φαίνεται πιο λογικό να θέλουμε περισσότερη ακρίβεια...

Πρακτικα οχι, εαν διαλεξεις μια πυριτιδα με ελαστικοτητα. Αν χρησιμοποιησεις πχ S4 ή ακομα χειροτερα SP2 τοτε σαφως και το 0.8 ειναι αυστηρα 0.8. Αρα, εαν γεμιζεις με Α1 πχ, το 0.80 μπορει να παει εως το 0.82 που λες χωρις ή με ελαχιστη πρακτικη μεταβολη του φυσιγγιου. Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι εσυ δε θα ζυγιζεις 0.80.

• Like
Reactions: DrV
αμα εχει κανεις στα σκαρια να παρει κατι απο cabela ας με ενημερωσει να παρω ενα τσοκακι που θελω να μοιραστουμε κ τα μεταφορικα.

Σου ειπα να το απρεις γιατι λεγονται καλα λογια...
ΔΕν ξερω ποια σελιδα στελνει τα Pattermaster Ελλαδα... Ποιος γνωριζει???
Ακου το ¨φιδισιο¨... .sarcastic. Για το Anaconda λεει... .goodboy.

Σου ειπα να το απρεις γιατι λεγονται καλα λογια...
ΔΕν ξερω ποια σελιδα στελνει τα Pattermaster Ελλαδα... Ποιος γνωριζει???
Ακου το ¨φιδισιο¨... .sarcastic. Για το Anaconda λεει... .goodboy.

Παραγγελια κατευθειαν στην Patternmaster. Στελνει Ελλαδα και υπαρχουν ατομα απο το forum που εχουν παραγγειλει απο κει.

Νομιζω ο Cabelas δεν στελνει τσοκακια Ελλαδα...

Οχι μονο Ελλαδα, αλλα ουτε εντος Αμερικης αμα ξερει οτι μενεις εξω (σε βρισκουν στη λιστα πελατων τους). Mου ετυχε εμενα οταν παραγγειλα τσοκακι απο αυτον στη διευθυνση του ξενοδοχειου μου στην Αμερικη.

ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεφαρικα για ελλαδα με ταχυδρομειο απο patternmaster.
γιατι προσπαθω να επικοινωνησω κ η φορμα τους με πεταει εξω.

ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεφαρικα για ελλαδα με ταχυδρομειο απο patternmaster.

Ακι γυρω στα 35 δολλαρια ειναι τα μεταφορικα με USPS priority. Ιδια μεταφορικα ειναι ανεξαρτητα αν παρεις 1 η 2 τσοκ.

Ακη απ ότι θυμάμαι κάπου στα 24 € είχα δώσει .

Τώρα που μπήκα και το ξαναβλέπω ,για Ελλάδα είναι 34 $ με USPS.

Last edited:
ευχαριστω παιδες.

μια ερωτηση προσπαθω να κανω εγγραφη στο σαιτ patternmaster κ δεν με αφηνει γιατι?
ενω βαζω χωρα ελλαδα μου ζηταει στη φορμα να συμπηρωσω κ πολιτεια (για την αμερικη)
και οτι βαζω λαθος απαντηση στην ερωτηση ασφαλειας.

ξερτει κανεις τιποτα?

ευχαριστω παιδες.

μια ερωτηση προσπαθω να κανω εγγραφη στο σαιτ patternmaster κ δεν με αφηνει γιατι?
ενω βαζω χωρα ελλαδα μου ζηταει στη φορμα να συμπηρωσω κ πολιτεια (για την αμερικη)
και οτι βαζω λαθος απαντηση στην ερωτηση ασφαλειας.

ξερτει κανεις τιποτα?

Ακη προχώρα στην αγορά αν θέλεις να πάρεις κάτι χωρίς να κάνεις εγγραφή.Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω.Το παρέβλεψα και απλά συμπλήρωσα την φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία μου.

εγγραφη εκανα αλλα τελικα ζηταει υποχρεωτικα κ πολιτεια των ΗΠΑ.
κ σα διευθυνση βγαζει ΤΡΙΠΟΛΗ-ALABAMA-22100-GREECE.
μα ποσο μαλακες ειναι ??

στη διεθυνση ρε ζολο τι διαλεξες?

μα ποσο μαλακες ειναι ??

Aκη εγώ δεν έκανα εγγραφή .Διάλεξα τα τσοκ ,τα έβαλα στο καλάθι και από κει προχώρησα την παραγγελία μου συμπληρώνοντας την διεύθυνσή μου και την χώρα χωρίς να βάλω τίποτα στο STATE.
Στην συνέχεια πας δεξιά στο Review for order και προχωράς βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας σου.

μα ποσο μαλακες ειναι ??

Ακη την πολιτεια μπορεις να την αγνοησεις. Αφηστο στο Select a State. Στα δεξια της σελιδας εχεις Shipping options. Επιλεγεις οτι θελεις και μετα πατας review your order. Στην επομενη σελιδα εχει καταλαβει οτι εισαι εκτος Αμερικης και στα στοιχεια
σου εμφανιζεται η πολη σου και διπλα γραφουν none (καμμια πολιτεια). Δινεις τα στοιχεια της καρτας σου και εισαι ετοιμος.

Back