Αγορές μέσω Internet

Ευχαριστώ Πάυλε. Άραγε υπάρχει και σκληρή θήκη;

Xρηςτο δεν εχει δει κατι τέτοιο το μάτι μου εκεί που ψωνίζω εγω, αλλα δεν το εχω ψάξει κιόλας για να σου πω την αλήθεια.

Χρηστο γιατι τη θες τη σκληρη θηκη? Εγω παντως καποτε που ηθελα κατι αντιστοιχο κ δεν εβρισκα αμεσα, χρησιμοποιησα τον σκληρο κυλινδρο που γυρω του τυλιγουν χαρτι περυτιλιγματος κτλ με μηκος ενα μετρο κλεινοντας του τον πατο και βαζοντας του ενα πλαστικο πομα στην πανω μερια... ;)

Χρησταρα αμα μου βρεις μια μεταφορικη φτηνη, να σου φτιαξω εγω μια θηκη στο πι κ φι φιλε και να τριβεις τα ματια σου, να την εχεις για παντα.

Αν εχεις τα εργαλεια στο εξηγω αμεσα.

Θες μια μπαλεττα, που φορτωνουν επανω προιοντα. Τις πετανε εξω απο καθε σουπερμαρκετ, η μαγαζια με πετρες, κεραμιακ κλπ. Θες ομως την χοντρη, και να ειναι καινουργια, γιατι εχει και τις λεπτες που ειναι στραβα τα ξυλα τους.

Κοστος μεχρι τωρα μηδεν.

Εχεις ολη την ξυλεια που χρειαζεσε.

Χρειαζεσαι μονο τραπανο, τριβειο και σεγα. Αν τα χεις αυτα σε μια ωρα ειναι φτιαγμενη.

Με ενα καλο βερνικι ξυλου, η πολυ πιο φτηνα το ντυνεις με δερματινη απο καποιο που φτιαχνει ταπετζαριες αυτοκινητων και τελιωσες.

Εαν παρεις ακριβα υλικα, το πολυ να φτασεις τα 20 ευρω.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο πλαστικό σωλήνα αν και δεν έχω υπόψη μου αν μπορείς να βρεις σε αυτό το πάχος...

Μου δώσατε ιδέες ρε μάγκες. Και σας ευχαριστώ.
Μάνο, πλαστικός σωλήνας με τάπες (η μία τουλάχιστον βιδωτή για πώμα) και εσωτερικά επένδυση με το αφρώδες μονωτικό σωλήνων... Τί λέτε; .xm.
Άρη τη σκληρή θήκη τη θέλω για μεταφορά και φύλαξη. Καλή και η δική σου ιδέα. Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες θήκες για εκτυπώσεις σχεδίων πολιτικών μηχανικών ή θήκες για χάρτες... ;)
Χρύσανθε για εξήγησέ μου πως θα πραγματοποιηθεί η δική σου ιδέα. Και εγώ να μην το κάνω, ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους συναδέλφους...;)

Το πλατος ενος ξυλου που αποτελει μαζι με αλλα την βαση μιας παλετας εχει το πλάτος μιας καννης δικανου.
εγω θα εφτιαχνα το κουτι να μπαινουν δυο κανες με οροφο απο λεπτο καπλαμα που ανασηκωνετε με ενα μεντεσε στην μια πλευρα.
εσωτερικα επενδυμενο με τσοχα η σφουγκαρι.
εξωτερικα με δερματινη καφε χρωματος.
το'' ισογειο για δευτερη καννη η για πατελκομενα.
ο οροφος για την κυριως που θα βγαινει πρώτη.
Η κατασκευη θα θυμιζει ενα στενομακρο ορθογωνιο στο πλατος της καννης οσο ειναι κ το ξυλο της παλετας.
εννοειτε το ξυλο θα περαστεί με τριβειο κ πρεπει να ειναι απο καινουργια παλετα.
με ενα χερακι στο πλευρό γίνετε μια ομορφη ελαφρυα κατασκευη κ στερεη.
η στερεωση μπορει να γινει με ξυλοβιδες που δεν θα φαινονται κ θα χωνονται στο ξυλο η με ξυλοκολλα αφου ομως χεησιμοποιησεις σφικτηρακια κ περιμενεις καποιες ωρες κ καθε κολλημα.

Σε μαγαζί με υδραυλικά παίρνεις μια πλαστική σωληνα αποχέτευσης τριμετρη στη διάμετρο που σου ταιριάζει. Επισης δύο πώματα(καπάκια) βιδωτα για αυτή τη διάμετρο. Κοβεις τη σωληνα στο μήκος που θέλεις με ενα σιδεροπριονο. .Ζεσταινεις το σωληνα στις δυο άκρες με ενα γκαζακι και σφηνωνεις μέσα τα πωματα. Αν θέλεις τα κολλάς με κολλα PVC που έχουν επίσης στα υδραυλικά για σιγουριά.
Συνολικά από το σωληνα των τριών μέτρων μπορείς να φτιάξεις τέσσερις θήκες πολύ γερες και αν θες τις επενδύεις εσωτερικα με θερμομονωτικο αφρώδες υλικό για απόλυτη προστασία της καννης.
Αν θέλεις μόνο μια θηκη ρώτα για κανένα ρεταλι του μετρου στη διάμετρο που θέλεις.

Μάνο, πλαστικός σωλήνας με τάπες (η μία τουλάχιστον βιδωτή για πώμα) και εσωτερικά επένδυση με το αφρώδες μονωτικό σωλήνων... Τί λέτε; .xm.

Σε μαγαζί με υδραυλικά παίρνεις μια πλαστική σωληνα αποχέτευσης τριμετρη στη διάμετρο που σου ταιριάζει. Επισης δύο πώματα(καπάκια) βιδωτα για αυτή τη διάμετρο. Κοβεις τη σωληνα στο μήκος που θέλεις με ενα σιδεροπριονο. .Ζεσταινεις το σωληνα στις δυο άκρες με ενα γκαζακι και σφηνωνεις μέσα τα πωματα. Αν θέλεις τα κολλάς με κολλα PVC που έχουν επίσης στα υδραυλικά για σιγουριά.
Συνολικά από το σωληνα των τριών μέτρων μπορείς να φτιάξεις τέσσερις θήκες πολύ γερες και αν θες τις επενδύεις εσωτερικα με θερμομονωτικο αφρώδες υλικό για απόλυτη προστασία της καννης.
Αν θέλεις μόνο μια θηκη ρώτα για κανένα ρεταλι του μετρου στη διάμετρο που θέλεις.

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω απο την ιδεα του Μανου... .well done.

Χρήστο νομίζω ότι το πλαστικό πλεονεκτει ,γιατί με λίγα λεφτά έχεις κατασκευή γερη, υγρομονωτικη και ευκολοκατασκευασμενη.
Εγώ το έχω κάνει για ευαίσθητα καλαμια.

Άρη τη σκληρή θήκη τη θέλω για μεταφορά και φύλαξη. Καλή και η δική σου ιδέα. Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες θήκες για εκτυπώσεις σχεδίων πολιτικών μηχανικών ή θήκες για χάρτες... ;)

Για έτοιμες λύσεις...(κάτι ανέφερες και τοπογράφος γαρ(!)) αν θές εσωτερικά το ντύνεις και με το αφρώες υλικό των σωληνών...
http://www.plaisio.gr/zwgrafiki-hobby/sxedio/thikes/LINEX-DRAWING-TUBE-124-CM-484800.htm
http://www.plaisio.gr/zwgrafiki-hobby/sxedio/thikes/LINEX-DT-74-DRAWING-TUBE-488400.htm
http://www.plaisio.gr/zwgrafiki-hobby/sxedio/thikes/Goomby-Drawing-Tube-43-76cm-d6-8cm-XS.htm

Γιώργο αυτές εννοούσα! :) .well done.

με το λουράκι τους είναι και πρακτικές για μεταφορά...:) (αν και χάνουν την εξατομίκευση του χειροποίητου αφού παραμένουν "ετοιματζίδικες" λύσεις)

με το λουράκι τους είναι και πρακτικές για μεταφορά...:) (αν και χάνουν την εξατομίκευση του χειροποίητου αφού παραμένουν "ετοιματζίδικες" λύσεις)
Μια χαρά ειναι.Ειναι και σε καλή τιμή.

Ρε παιδιά τι γίνεται με τις αγορές απο Ιντερνετ ;
Κάποιοι αγόρασαν προ ημερών κάμερες και άλλα πράγματα απο Aliexpress.Εγω πάντως με πιστωτική VISA της Εθνικής ,αλλά και με κάρτα Debit της ALPHA δεν μπορώ να κάνω αγορά ούτε ενός € απο e-bay που δοκίμασα και το βρίσκω φυσιολογικό με όσα ισχύουν.Το παράξενο είναι πως αγόρασαν οι άλλοι με κάρτα της Πειραιώς ......xm.

Ρε παιδιά τι γίνεται με τις αγορές απο Ιντερνετ ;
Κάποιοι αγόρασαν προ ημερών κάμερες και άλλα πράγματα απο Aliexpress.Εγω πάντως με πιστωτική VISA της Εθνικής ,αλλά και με κάρτα Debit της ALPHA δεν μπορώ να κάνω αγορά ούτε ενός € απο e-bay που δοκίμασα και το βρίσκω φυσιολογικό με όσα ισχύουν.Το παράξενο είναι πως αγόρασαν οι άλλοι με κάρτα της Πειραιώς ......xm.
Δεν το πιστεύω...ακόμα είναι κλειστές οι αγορές στο εξωτερικό. Μόνο αν είχαν χρήματα στην Paypal θα το έκαναν..

Δεν το πιστεύω...ακόμα είναι κλειστές οι αγορές στο εξωτερικό. Μόνο αν είχαν χρήματα στην Paypal θα το έκαναν..
Απ όσο ξέρω Βασίλη δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί οι αγορες στο Aliexpress δεν γίνονται με paypal.
Το ότι έγινε η αγορά είναι σίγουρο.
Εκτός αν υπάρχει κάποια συνεργασία της εταιρείας με την Πειραιώς ; τι να πω ....

Μάγκες μην το ψάχνετε!!!!!
Για κάποιον λόγο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει , άλλοι μπορούν και άλλοι δεν μπορούν ( δεν τους αφήνει το σύστημα) να κάνουν αγορές απο το εξωτερικό.

Αν πρέπει οπωσδήποτε όμως να κάνετε κάποια αγορά με κάρτα , τότε υπάρχει λύση.....

http://www.fimes.gr/2015/09/parakampsi-capital-controls-paypal-agores-exoteriko/

Back