Αγορές μέσω Internet

Αν ψωνισες απο cabelas ειναι ακριβως ετσι. Δεν στελνει τσοκ εκτος Αμερικης.
Οι κατασκευαστικες εταιρειες τσοκ οπως muller, patternmaster etc εχουν ειδικη αδεια και στελνουν
Μάλλον μόνο ο καμπελας το κάνει αυτό. ...εμένα η παραγγελια είναι από κατάστημα Αμερικής και έχει ήδη ξεκινήσει με tracking number.....Όταν φτάσει και παραλαβω θα ενημερωσω για το site.....δεν θέλω να γίνει στραβή και να πάρω άτομα στο λαιμο μου. ....

Σημερα αισθανομαι σαν να γιορταζω γενεθλια, χριστουγεννα, πρωτοχρονια, πασχα και την επετειο του γαμου μου μαζι. Για να απαλλαξω φιλους και γνωστους τι δωρο να μου κανουν ειχα την εξης φαεινη ιδεα. Αντι καμμια βλακεια δωρο τους ειπα φετος να μου δωρησουν κυνηγετικο εξοπλισμο, τον οποιο χρειαζομαι. Η ιδεα τους αρεσε, με αφησαν ομως εμενα να κανω την παραγγελια, κυριως απο Αμερικα και μου πληρωσαν τα ειδη. Μολις εφτασαν και φυσικα ειμαι στη τρελλη χαρα. Ενδεικτικα με την πηγη αγορας και την τιμη.

Mπλουζακι στα 6 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Σκουφακι Rocky Water fowler, 10 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Θηκη οπλου Dirty Bird της Browning, 30 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Σακιδιο πλατης για κυνηγι υδροβιων tanglefree ultimate waterfowler backpack με μονογραφημενο το ονομα μου επανω, 60 δολλαρια απο το mackspw.com

και το τελευταιο απο την αγαπημενη μου συζυγο

Γαλοτσες Aigle Vario Outlast 153 € απο amazon.de

Δεν τις εχω πει ακομη οτι προβλεπω να τις εγκαινιασω στο Δ σε περιπου δυο βδομαδες και προβλεπω γκρινια.

Dirty Bird της Browning
Α ώστε το dirty bird είναι λογότυπο της bro? Γι'αυτό κατι παιδάκια έχουν γεμίσει το αυτοκίνητο τους με κατι τέτοια αυτοκόλητα; .sarcastic.

με μονογραφημενο το ονομα μου επανω

Τι λες τώρα .. .fff.

Δεν τις εχω πει ακομη οτι προβλεπω να τις εγκαινιασω στο Δ σε περιπου δυο βδομαδες και προβλεπω γκρινια.

Νομίζεις ότι δεν το ξέρει; :cool: Είπα στην δικιά μου ότι θα πάω αύριο για κυνήγι και μου λέει, δεν κάθεσαι βρε αγάπη μου αύριο, αφού έτσι κι'αλλιώς κατά τις 20 του μήνα σε βλέπω για Δ .... .fff. .fff. .fff.. Αυτό θα πει σωστή εκπαίδευση .... .sarcastic.

Καλοφόρετα Παύλο , αυτό το if flies, ιτ dιes ... πολύ με εκφράζει ρε παιδί μου ... .my man.

Α ώστε το dirty bird είναι λογότυπο της bro? Γι'αυτό κατι παιδάκια έχουν γεμίσει το αυτοκίνητο τους με κατι τέτοια αυτοκόλητα; .sarcastic.

Τι λες τώρα .. .fff.

Νομίζεις ότι δεν το ξέρει; :cool: Είπα στην δικιά μου ότι θα πάω αύριο για κυνήγι και μου λέει, δεν κάθεσαι βρε αγάπη μου αύριο, αφού έτσι κι'αλλιώς κατά τις 20 του μήνα σε βλέπω για Δ .... .fff. .fff. .fff.. Αυτό θα πει σωστή εκπαίδευση .... .sarcastic.

Καλοφόρετα Παύλο , αυτό το if flies, ιτ dιes ... πολύ με εκφράζει ρε παιδί μου ... .my man.

Αχαχαχαχα, πόσα πρέπει να μάθω ακόμα!!!!

Σημερα αισθανομαι σαν να γιορταζω γενεθλια, χριστουγεννα, πρωτοχρονια, πασχα και την επετειο του γαμου μου μαζι. Για να απαλλαξω φιλους και γνωστους τι δωρο να μου κανουν ειχα την εξης φαεινη ιδεα. Αντι καμμια βλακεια δωρο τους ειπα φετος να μου δωρησουν κυνηγετικο εξοπλισμο, τον οποιο χρειαζομαι. Η ιδεα τους αρεσε, με αφησαν ομως εμενα να κανω την παραγγελια, κυριως απο Αμερικα και μου πληρωσαν τα ειδη. Μολις εφτασαν και φυσικα ειμαι στη τρελλη χαρα. Ενδεικτικα με την πηγη αγορας και την τιμη.

Mπλουζακι στα 6 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Σκουφακι Rocky Water fowler, 10 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Θηκη οπλου Dirty Bird της Browning, 30 δολλαρια απο το fieldsupply.com

Σακιδιο πλατης για κυνηγι υδροβιων tanglefree ultimate waterfowler backpack με μονογραφημενο το ονομα μου επανω, 60 δολλαρια απο το mackspw.com

και το τελευταιο απο την αγαπημενη μου συζυγο

Γαλοτσες Aigle Vario Outlast 153 € απο amazon.de

Καλοφόρετα και καλότυχα!!

Στο σακιδιο μπορεις να διαλεξεις γραφη και χρωμα. Μαλιστα εκαναν λαθος και αντι Pavlos εγραψαν Pablos τους το εστειλα πισω και μου εστειλαν αλλο. Ολα αυτα βεβαια με διευθυνση Αμερικης και τσαμπα τοσο το κεντημα οσο και τα εξοδα αποστολης πισω. Customer service in the USA.exciting.

Α ώστε το dirty bird είναι λογότυπο της bro? Γι'αυτό κατι παιδάκια έχουν γεμίσει το αυτοκίνητο τους με κατι τέτοια αυτοκόλητα;

Ναι παω πολυ το λογοτυπο τους με τον πρασινο σε πτηση προσγειωσης και οτι ειδη πετυχαινω μισοτιμης τα χτυπαω.

Επιτέλους, πρέπει τα θηλυκά , να μάθουν να μας κάνουν δώρα ....χρήσιμα .well done.
Τις εξηγηθηκα στα ισια. Ουτε αρωματα, ουτε γραβατες ουτε πυτζαμες... Εργαλεια για τη λασπη και το κρυο. Δεν νομιζω να με καταλαβε εκεινη τη στιγμη, αλλα μου εκανε τη χαρι.

Καλοφόρετα Παύλο , αυτό το if flies, ιτ dιes ... πολύ με εκφράζει ρε παιδί μου ..

Χαχαχα!!! Αυτο κανονικα πρεπει να το κανουμε μαζικη παραγγελια για ολους τους φιλους του HL. Πρεπει να εκφραζει παρα πολυ κοσμο εδω μεσα και προβλεπω να γινεται αναρπαστο!!!!!

Μεγια βρε Παυλο!!! κανα V3 πες στα πεθερικα να σου κανουν δωρο αχαχαχα .... με full set απο Muller :)
Ασε Τολι αμα ζητησω και αυτο με βλεπω να με τουφεκαει το σοι της γυναικας μου με τη V3 και φυσιγγια γεμισμενα με χοντρο αλατι και μαλιστα με το UFO του Müller επανω για να με τσουζει ο πισινος κανα μηνα!!!!

Με γεια σου Παύλο..Να σε καλά να τα χαρεις.well done.
Το ένα καλύτερο από το άλλο..ειδικά η επιγραφη..:)

Tασο, οποιος εχει κυνηγησει υδροβιο και περπαταει 2 ωρες στους βουρκους ξερει τι σημαινει ενα καλο σακιδιο. Μεχρι τωρα ειχα ενα ωμου και μου κοβοταν κυριολεκτικα ο ωμος απο το βαρος μεχρι να φτασω στο γκιουμε. Αυτος ειναι απο τους λιγους αδιαβροχους στην αγορα και μαλιστα πλατης που δυσκολα βρισκεις ακομη και Αμερικη. Αυτο με το κεντημα ηταν το κερασακι στη τουρτα. Οι επιλογες που εχεισ ειναι αυτες

Εγω διαλεξα Diana για γραφη και Hunter's Orange για χρωμα

Back