Αγορές μέσω Internet

Παυλο καλοφορετα φιλε, πολυ ωραια ειδικα την τσαντα την γλυκοσκανταλιαζα...

Α ώστε το dirty bird είναι λογότυπο της bro? Γι'αυτό κατι παιδάκια έχουν γεμίσει το αυτοκίνητο τους με κατι τέτοια αυτοκόλητα; .sarcastic.
Ναι ε??? .goodboy.

Είπα στην δικιά μου ότι θα πάω αύριο για κυνήγι και μου λέει, δεν κάθεσαι βρε αγάπη μου αύριο, αφού έτσι κι'αλλιώς κατά τις 20 του μήνα σε βλέπω για Δ .... .fff. .fff. .fff.. Αυτό θα πει σωστή εκπαίδευση .... .sarcastic.
Ετσι αγορι μου, δικος μου εισαι... Αντε ετοιμασου....eat. Πρεπει να κανουμε μαθηματα σε ενα αλλο ψηλο παλικαρακι ομως πανω σε αυτο το θεμα... .my man.

Ναι παω πολυ το λογοτυπο τους με τον πρασινο σε πτηση προσγειωσης και οτι ειδη πετυχαινω μισοτιμης τα χτυπαω.
Εμενα Παυλο δεν μου αρεσει καθολου... .buy buy..sarcastic..goodboy.

Νομιζω δεν στελνει Ελλαδα. Παλιοτερα ειχε αναλογα ιντερνετικα υποκαταστηματα στην Ευρωπη, ουτε και κεινα εστελναν Ελλαδα. Tα υποκαταστηματα εγιναν Bownells αλλα συνεχιζω να μη γνωριζω αν στελνουν Ελλαδα.

Νομιζω δεν στελνει Ελλαδα. Παλιοτερα ειχε αναλογα ιντερνετικα υποκαταστηματα στην Ευρωπη, ουτε και κεινα εστελναν Ελλαδα. Tα υποκαταστηματα εγιναν Bownells αλλα συνεχιζω να μη γνωριζω αν στελνουν Ελλαδα.
Το είδα Βίκτωρα οτι δεν στέλνει αλλά είχα την εντύπωση οτι κατόπιν συνεννόησης με mail μπορεί τελικά να στείλει.

Από το MidwayUSA έχει αγοράσει κανείς ;

Εγω αρκετες φορες. Τα ειχε στειλει ομως στη διευθυνση του ξενοδοχειου μου στην Αμερικη. Και απο το ελβετικο πολλες φορες πριν γινει Brownells

Προσπαθώ να κάνω παραγγελία από Beretta (Ιταλία) μέσω paypal αλλά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου βγάζει το μήνυμα
"This form was not processed
due to the following reasons:

Your order could no to be processed. The given key was not present in the dictionary"
Το ίδιο γίνεται και από paypal σε paypal
Γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται;

Last edited by a moderator:
Προσπαθώ να κάνω παραγγελία από Beretta (Ιταλία) μέσω paypal αλλά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου βγάζει το μήνυμα
"This form was not processed
due to the following reasons:

Your order could no to be processed. The given key was not present in the dictionary"
Το ίδιο γίνεται και από paypal σε paypal
Γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται;

Τελικά τακτοποιήθηκε με μια Εκκαθάριση ιστορικού και ξανά από την αρχή την παραγγελία. Ας κάνει αυτό όποιος συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα...

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά.
Εχει παραγγείλει κανείς από την patternmaster τον τελευταίο καιρό ?
Προσπαθω εδώ και μια βδομάδα να κανω μια παραγγελία αλλα μάταια..
βαζω καρτα Πειραιώς prepaid και χρεωστική αλλα τιποτα, δεν με αφήνει....
Υπάρχει ακομα πρόβλημα με τις τράπεζες?
ξερει κανεις να με βοηθήσει ?

Καλησπέρα παιδιά.

Καταρχήν Καλώς Ήρθες στην παρέα μας και αν θέλεις γράψε μας δυο λόγια για σένα εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-126#post-70506
Τώρα όσον αφορά το θέμα σου με αγορά από Internet, μάλλον είναι λόγω των Capital Controls. Αν θέλεις, δες προηγούμενα post συναδέλφων που προτείνουν τρόπους πληρωμής για αγορές μέσω Internet.

Καλησπέρα παιδιά.
Αγορασα εγω προσφατα αλλα χρησιμοποιησα καρτα American Express... ;)

Έκανα μια προσπάθεια για αγορά από Cabela και έφαγα πόρτα. Μάλλον ακόμα δεν παίζει. :(

Back