Αγορές μέσω Internet

Θέλω μια βοήθεια γιατί έχω ξεχάσει τελείως πως γίνεται. Ας υποθέσουμε πως κάποιος θέλει να αγοράσει από ebay, δύο προϊόντα, από τον ίδιο πωλητή, αλλά σε διαφορετικά μεγέθη π.χ. δύο μπλούζες, μία L και μία XL. Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό, ώστε να έρθουν με την ίδια αποστολή και να μην πληρώσει κάποιος δύο διαφορετικές αποστολές;
Ότι γίνεται είναι σίγουρο, το είχα κάνει κάποτε με δύο διαφορετικά πέλματα για κοντάκι αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. Με είχε καθοδηγήσει ο πωλητής τότε αλλά δεν είναι όλοι πολύ ομιλητικοί και δεν απαντάνε άμεσα.

πλέον αρκετοί πωλητές έχουν προσθέσει την επιλογή add to cart

οπότε διαλέγεις π.χ την L την βάζεις στο καλάθι και συνεχίζεις τα ψώνια με την επόμενη XL και add to cart - όταν είσαι έτοιμος πας στο καλάθι και κάνεις checkout

αν δεν υπάρχει η επιλογή add to cart μιλάς με πωλητή και του λες τι θες και αυτός με την σειρά του θα σου στείλει invoice με τα προιοντα και την τελική τιμή μαζί με μεταφορικά και απλά κάνεις pay

αν δεν υπάρχει η επιλογή add to cart μιλάς με πωλητή και του λες τι θες και αυτός με την σειρά του θα σου στείλει invoice με τα προιοντα και την τελική τιμή μαζί με μεταφορικά και απλά κάνεις pay
Ευχαριστώ Παύλο, αυτό είχα κάνει παλιότερα .well done.

Ξερει κανεις ποια τσοκ ερχονται Ελλαδα εχω προβλημα με τσοκ για το Μοσσυ 835,για καννενα Ανακοντα σκεφτομαι αλλα και οτι βρω.xm.

Ξερει κανεις ποια τσοκ ερχονται Ελλαδα εχω προβλημα με τσοκ για το Μοσσυ 835,για καννενα Ανακοντα σκεφτομαι αλλα και οτι βρω.xm.

Σαραντο, η Patternmaster εστελνε Ελλαδα. Παραγγελια μεσω του site της εταιρειας. Σεν ξερω ομως τι παιζει τωρα με τα capital controls και τις ελληνικες πιστωτικες

Σαραντο, η Patternmaster εστελνε Ελλαδα. Παραγγελια μεσω του site της εταιρειας. Σεν ξερω ομως τι παιζει τωρα με τα capital controls και τις ελληνικες πιστωτικες
Με καρτα American Express στελνει Ελλαδα η Patternmaster σιγουρα αλλα ειναι λιγο ασυμφωρα τα μεταφορικα, εχουν 40 δολλαρια...

Ευχαριστω Παυλο θα το εχω υποψη,το προβλημα με αυτο το μοντελο ειναι οτι δεν εχει περπατησει αρκετα,και σε λιανικη δεν τα φερνουν,περιμενω ομως ενα Κικς απο το κ.Πανια,ο μονος που προσφερθηκε να μου φερει.Σε Μιλλερ δεν υπαρχουν,οποτε μονο απο ιντερνετ για τσοκ χωρις φρενα.

Τώρα που είναι κάπως μπλοκαρισμένο το PayPal με τα καπιταλ κοντρόλ, τι κολπάκι υπάρχει για αγορές μέσω PayPal ? Κάτι με δεύτερο λογαριασμό νομίζω.
Το δουλεύει κανένας, ξέρει τα βήματα?

Πριν μερικες μερες αγορασα κινητο απο Κινα μεσω paypal. Νομιζω οτι μπλοκαρει αγορες σε συγκεκριμενα πραγματα και οχι ολα

Ένας φίλος μου έδωσε τις παρακάτω κινήσεις για αγορά μέσω paypal και όντως λειτουργεί.

• Δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό Paypal με την χρήση νέου email μας (τα στοιχεία μας, π.χ. address...ας είναι τα ίδια) και δεν καταχωρούμε καμία κάρτα ή λογαριασμό.
  • Μετά από τον παλιό μας λογαριασμό πατάμε την επιλογή send money, στον νέο. Τα χρήματα αποθηκεύονται στο wallet και απο εκεί μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αγορά.

και δεν καταχωρούμε καμία κάρτα ή λογαριασμό.
Είναι σίγουρο αυτο; Επειδή την έχω κάνει την διαδικασία νομίζω ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν εισάγεις μια κάρτα. Δεν έχει όμως και μεγάλη σημασία αυτό.

Ναι γιατί τα χρήματα που χρησιμοποιούμε για αγορά μπαίνουν σε εικονικό πορτοφόλι και από εκεί πραγματοποιούνται οι αγορές.

νομίζω οτι θέλει κάρτα που λέει Γιώργος .. αλλα να πούμε οτι στην μεταφορά κρατάει 4 ή 5% δεν θυμάμαι ακριβώς
Το αλλο που μπορείς να κάνεις και κάνω και εγώ ειναι να βάλεις τα χρήματα σε ενα λογαριασμό τραπέζης φίλου(ή μετρητά στο χέρι) που εχει και paypal και να σου κάνει πληρωμή στον λογαριασμό σου paypal.
Εγώ το κάνω με την φίλη μου και καμιά φορά 'ξεχναω" να τις βάλω τα λεφτά χαχαχαχα:D

Χρήστο, όντως το μειονέκτημα είναι οι κρατήσεις. Πάντως λειτουργεί γιατί ο νέος λογαριασμός paypal δεν συνδέεται με κάποιο τραπεζικό σύστημα παρά την διαχείριση του εικονικού πορτοφολι.

την είχα γράψει αναλυτικά την διαδικασία για paypal εδώ

αλλά πλέον αγοράζω με revolut ( λίγο χρονοβόρα διαδικασία γιατί στέλνεις έμβασμα από την τράπεζα σου με χρέωση €1 από e-banking,περιμένεις να το λάβει η τράπεζα και να σου κάνει κατάθεση το ποσό ) και moneysafe αν θέλω κάτι άμεσα και χωρίς αναμονές

το μειονέκτημα με την moneysafe είναι πώς σου κρατάει προμήθεια ένα 4% σε κάθε κατάθεση ( π.χ στα €10 σου βάζει €9,6 ) που έρχεται σχεδόν μια η άλλη με το paypal και την προμήθεια του 3.5% και επιπλέον €1,5 καπέλο κάθε μήνα κάνεις δεν κάνεις αγορές,αλλά έχεις την αμεσότητα της

και τις δύο τις έχω καταχωρήσει στο paypal δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα με αγορές από από κίνα μέχρι και αμέρικα

Είναι σίγουρο αυτο; Επειδή την έχω κάνει την διαδικασία νομίζω ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν εισάγεις μια κάρτα. Δεν έχει όμως και μεγάλη σημασία αυτό.
Σιγουρότατο.Συνεχίζω να αγοράζω χωρίς κανένα πρόβλημα.

και δεν καταχωρούμε καμία κάρτα ή λογαριασμό.

Είναι σίγουρο αυτο;

Σιγουρότατο.Συνεχίζω να αγοράζω χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι σε άφησε να ανοίξεις λογαριασμό στο PayPal χωρίς να σου ζητήσει έστω μια κάρτα; Ότι κάρτα να είναι, έστω και μια απλή Cash card ?
Δύσκολο μου ακούγεται γιατί το έκανα πριν δύο μήνες.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι σε άφησε να ανοίξεις λογαριασμό στο PayPal χωρίς να σου ζητήσει έστω μια κάρτα; Ότι κάρτα να είναι, έστω και μια απλή Cash card ?
Δύσκολο μου ακούγεται γιατί το έκανα πριν δύο μήνες.
Ναι Γιώργο Δεν ξερω αν άλλαξε κάτι.Δεν εχω δηλώσει καμία καρτα .
Εκανα ακριβώς την διαδικασία που μου ειχε γραψει ο Παύλος εδω στο θέμα ,πριν απο κανα χρόνο ,ισως και παραπάνω.

Μάγκες φτιάξτε revolut είναι με διαφορά ότι καλύτερο. Η διαδικασία με το Paypal είναι όπως την περιγράφετε με τη δημιουργία νέου λογαριασμού χωρίς τη σύνδεση κάρτας αλλά πάσχει στο ότι κατά τη μεταφορά χρημάτων χρεώνεστε με 3 % προμήθεια και είναι κρίμα.

Back