A
AltairLusso
Ναι. Δεν έχει άλλο τρόπο ο CA(RA)BELAS ...
Αυτό κοιτούσα τώρα γιατί δεν έχω αγοράσει ποτε .Εννοούσα μήπως με paypal αλλά είδα οτι δεν έχει.Ναι. Δεν έχει άλλο τρόπο ο CA(RA)BELAS ...
Άσε με και έχει κάτι προσφορές φωτιά.Και έλεγα κι εγω να παραγγείλω κάποια πραγματάκια αλλά αφου ο CARABELAS δεν έχει paypal....
Άσε με και έχει κάτι προσφορές φωτιά.
Παλιότερα που παραγγελνα ρούχα θυμάμαι ότι δεχόταν την PayPal στην θέση της Mastercard.Το ξέρω ρε γαμώτο.Eίχε περισσότερα πράγματα μέχρι πριν κάνα 20ήμερο, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει paypal.
Την ήπιαμε ......
Οι αγορες μεσω paypal με τη γνωστη διαδικασια ή οπως γινοταν προ capital control?
Cabela's μας την έχει παίξει άσχημα.
Έκανα από το e-bay και το amazon κάτι αγορές και όλα έχουν κυλήσει ομαλά μέχρι στιγμής... (τα του amazon έφτασαν, τα του e-bay αναμένονται) με pre-paid κάρτα. Κάτι προϊόντα που είχαν αποστολέα Cabela's δεν τα έστελνε στο Ελλάντα... και τα βρήκα από άλλον αποστολέα στο United States....
Οκ Απο τα άλλα δεν έχουμε θέμα Παραγγέλνουμε συνέχεια.Μ;eχρι λάμπες led πήρα απο BanggoodΆλλος αποστολέας (μπορεί να ήταν και ιδιώτης, πάντως τα αντικείμενα ήταν καινούργια). Δεν έχω επικοινωνήσει με αυτόν αλλά ως location ήταν united states. (δεν αναφέρομαι σε ρουχισμό ή κάποιο αμιγώς κυνηγετικό εξοπλισμό του cabela's).