Αγορές μέσω Internet

Το ξέρω ρε γαμώτο.Eίχε περισσότερα πράγματα μέχρι πριν κάνα 20ήμερο, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει paypal.
Την ήπιαμε ......
Παλιότερα που παραγγελνα ρούχα θυμάμαι ότι δεχόταν την PayPal στην θέση της Mastercard.

Cabela's μας την έχει παίξει άσχημα.
Έκανα από το e-bay και το amazon κάτι αγορές και όλα έχουν κυλήσει ομαλά μέχρι στιγμής... (τα του amazon έφτασαν, τα του e-bay αναμένονται) με pre-paid κάρτα. Κάτι προϊόντα που είχαν αποστολέα Cabela's δεν τα έστελνε στο Ελλάντα... και τα βρήκα από άλλον αποστολέα στο United States....

Cabela's μας την έχει παίξει άσχημα.
Έκανα από το e-bay και το amazon κάτι αγορές και όλα έχουν κυλήσει ομαλά μέχρι στιγμής... (τα του amazon έφτασαν, τα του e-bay αναμένονται) με pre-paid κάρτα. Κάτι προϊόντα που είχαν αποστολέα Cabela's δεν τα έστελνε στο Ελλάντα... και τα βρήκα από άλλον αποστολέα στο United States....

Ποιός ήταν αυτός που τα έστελνε Ελλάδα ;

Άλλος αποστολέας (μπορεί να ήταν και ιδιώτης, πάντως τα αντικείμενα ήταν καινούργια). Δεν έχω επικοινωνήσει με αυτόν αλλά ως location ήταν united states. (δεν αναφέρομαι σε ρουχισμό ή κάποιο αμιγώς κυνηγετικό εξοπλισμό του cabela's).

Άλλος αποστολέας (μπορεί να ήταν και ιδιώτης, πάντως τα αντικείμενα ήταν καινούργια). Δεν έχω επικοινωνήσει με αυτόν αλλά ως location ήταν united states. (δεν αναφέρομαι σε ρουχισμό ή κάποιο αμιγώς κυνηγετικό εξοπλισμό του cabela's).
Οκ Απο τα άλλα δεν έχουμε θέμα Παραγγέλνουμε συνέχεια.Μ;eχρι λάμπες led πήρα απο Banggood

Εγώ (μην κοροϊδέψεις πολύ!!!) έχω παραγγείλει κάτι βιντεοπαιχνίδια του cabela's για την νεκρή περίοδο!!! χαχαχα αλλά ακόμα τα περιμένω από e-bay....:):)

Για να διορθώσουμε ένα λάθος που έκανα και γω αλλά και πολύς κόσμος, δεν είναι ο Cabelas αυτός που δεν αφήνει να κάνουμε αγορές. Μετά από εξαντλητική αλληλογραφία και online επικοινωνία με το customer service, διαπίστωσα ότι την πόρτα την τρώμε από αλλού και προφανώς από τις ελληνικές τράπεζες. Ο Cabelas διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι καμία φραγή των συναλλαγών δεν υπάρχει προς την Ελλάδα. Άρχισαν να καταλαβαίνουν και αυτοί τι γίνεται όταν τους ζήτησα να μου πουν από πότε έχουν να δουν αγορά από Ελλάδα και διαπίστωσαν ότι πάει πάρα πολύς καιρός.

Καλημέρα σήμερα το πρωι παρέλαβα μια κάρτα μελους απο εγγραφή που εκανα στο basspro.....έχει κανεις σας παραλάβει παρόμοια κάρτα με μπόνους αγορών?

Την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στο basspro, για παραγγελία μου είχαν πει πως δεν στέλνουν Ελλάδα με USPS.

Back