Συμφωνώ για την περίπτωση που κάποιος κυνηγάει πέρδικα.Αλλη δουλεια το ενα αλλη το αλλο.
Σημαντικοτερο το παπουτσι στο βουνο απο το οπλο
Συμφωνώ για την περίπτωση που κάποιος κυνηγάει πέρδικα.Αλλη δουλεια το ενα αλλη το αλλο.
Σημαντικοτερο το παπουτσι στο βουνο απο το οπλο
Οχι μονο Γιωργο.Συμφωνώ για την περίπτωση που κάποιος κυνηγάει πέρδικα.
Συμφωνώ Σπύρο.Οχι μονο Γιωργο.
Την προηγουμενη εβδομαδα μου επεσε μια φασσα σε ενα λακο με μεγαλη κλιση, κατεβαινα με χερια ποδια.
Καλυμενο ολο το εδαφος απο στρωμα φυλλων βελανιδιας, μετα απο καταιγιδα.
Εκει φιλε το εκτιμησα το παπουτσι. Εχω αγορασει κ παπουτσια των 100-120ε.
Αυτα που εχουν 300 (meindl, lowa κλπ) ειναι αλλη κατηγορια.
Και Μύκονο το καλοκαίρι...Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
Ο Μοβ φακός θα ελεγα, πως τερειαζει σε ποιο πολλά φόντο στη χρήση σκοπευτηρίου...
View attachment 95258View attachment 95259
Καλορίζικα Κωστάρα!!!Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
Ο Μοβ φακός θα ελεγα, πως τερειαζει σε ποιο πολλά φόντο στη χρήση σκοπευτηρίου...
Με δύο ενστάσεις. Πρώτον, το μωβ χρώμα, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
ο νεος ειναι ωραιος μα ο παλιος ειναι αλλιωςςςς,,κατι ξερη ο παλιοςςςςς στο τελος θα τα βαλη στην μυκονοοοοΜε δύο ενστάσεις. Πρώτον, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.
Καλα....δε θα απαντησω ανάλογα....στο τελος θα τα βαλη στην μυκονοοοο
Θεωρω, πως σχεδον κοντα στις ιδιες μοιρες του ηλιου, τιποτα δε φενεται καθαρα.....εντομεταξυ, ΜΟΒ δεν ειχα κ γι'αυτο τα επελεξα...αν παω για προπονηση στην Πατρα, θα εχω καλυτερη αποψη, στο φοντο εκεινο.. Πρώτον, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.
καλο φωρετα κωστηηηη αλλα στην μυκονο μην βαλης bereta βαλε τα goytsiΚαλα....δε θα απαντησω ανάλογα....
Ωρε poytsi που θες εσυ....αλλα ποιος κανει δρομολογιο εκει πανω......καλο φωρετα κωστηηηη αλλα στην μυκονο μην βαλης bereta βαλε τα goytsi
Ωρε poytsi που θες εσυ....αλλα ποιος κανει δρομολογιο εκει πανω......
Το ίδιο χρώμα σε σκαρπίνι το έχει ;Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
Οχι....ειχε μονο σε σωβρακοφανέλα και σκελέα...Το ίδιο χρώμα σε σκαρπίνι το έχει ;
Άσε ρε θείο που θες και μωβ σκαρπινι.τραβα εκεί ρούφα στο κάγκελοΤο ίδιο χρώμα σε σκαρπίνι το έχει ;
Με υγεία Κωστή!Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
View attachment 95259