Σε καβάλησε μια τσίχλα!Καταγγελία ,η επιστροφή γιατί έγινε ;το επιβαιβαιωνει η κουριερ; και με ποια δικαιολογία;Αυτά όλα πρέπει να αποδεικνύεται.
Σε καβάλησε μια τσίχλα!Καταγγελία ,η επιστροφή γιατί έγινε ;το επιβαιβαιωνει η κουριερ; και με ποια δικαιολογία;Αυτά όλα πρέπει να αποδεικνύεται.
Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο και θα βγω κατά τις 3.30 και ας περάσει και ελέφαντας.Σε καβάλησε μια τσίχλα!
Από το παράθυρο ρίξε ρε.Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο και θα βγω κατά τις 3.30 και ας περάσει και ελέφαντας.
Μόνο στα γουρούνια.Από το παράθυρο ρίξε ρε.
κανεις λαθος ,υπαρχουν χρονια τωρα,δεν περναει σταγονα ,μονο αμα το βαλεις στην περδικα κραταει για 3 χρονια.Δεν υπαρχει κανενα αρβυλο "για παντα" αδιαβροχο.
Μονο οι γαλοτσες οι ποτιστικες....100% πλαστικο
Οτι εχει αναπνεουσα μεμβρανη και κινειται (αρα σπαει το υλικο), αργα η γρηγορα θα σπασει η μεμβρανη και θα παρει νερα.
Προσωπικα δεν πιστευω πως αξιζουν τα πολυ ακριβα αφου μαξ στην 3ετια πανε για αποσυρση.
Συμφωνώ, υπάρχουν άτομα που έχουν άρβυλα πάνω από 7 χρόνια και δεν περνάει τίποτα, αρκεί να ξέρει τι κάνει ο άλλος που το έχεικανεις λαθος ,υπαρχουν χρονια τωρα,δεν περναει σταγονα ,μονο αμα το βαλεις στην περδικα κραταει για 3 χρονια.
Εχω τα Lowa tibet gtx απο το 2004! Το '15 περιπου τους αλλαξα σολα.κανεις λαθος ,υπαρχουν χρονια τωρα,δεν περναει σταγονα ,μονο αμα το βαλεις στην περδικα κραταει για 3 χρονια.
και με το παραπανω.Εχω τα Lowa tibet gtx απο το 2004! Το '15 περιπου τους αλλαξα σολα.
Φετος ξεκινησαν κ βαζουν νερο.. Ε, μια 20ετια τα βγαλαν τα λεφτα τους!
Αν σου πω οτι εχω μποτακια αγορασμένα το 2014 ,τα εχω σολιασει 2 φορες μια το 2019 και μια το 23 και τα φοράω πολλες ώρες σε τοπο που μούλιασε απ τη βροχή με βρεγμένο χορταρι , αλλα ακόμη και με βροχή και το ποδι μου ειναι στεγνό.Δεν υπαρχει κανενα αρβυλο "για παντα" αδιαβροχο.
Μονο οι γαλοτσες οι ποτιστικες....100% πλαστικο
Οτι εχει αναπνεουσα μεμβρανη και κινειται (αρα σπαει το υλικο), αργα η γρηγορα θα σπασει η μεμβρανη και θα παρει νερα.
Προσωπικα δεν πιστευω πως αξιζουν τα πολυ ακριβα αφου μαξ στην 3ετια πανε για αποσυρση.
Meindl vakuum ,lowa tibet τα πρώτα πάνω από 10 χρόνια και τα δεύτερα πάνω από 15 ,πολλά χιλιόμετρα περπατητο τσίχλας σε λάσπες ,πέτρες βρεγμένα χορτάρια , πάντα με γκέτες ,δεν έβαλαν ποτέ νερό, πέρασμα με το λίπος της φωτογραφίας από μια φορά σολιασμενα .Φέτος στην έκθεση πήρα τα Ghibli fitwellΓια πειτε μοντελα και μαρκες, ειμαι περιεργος και δεκτικός να μάθω.
Γιατι ακομα και Salomon ορειβατικα Gore Tex των 250 ευρω μπαζουν με τον καιρο.
Ακομα και μηχανης (moto) που ειναι φτιαγμενα οχι για περπατημα, αλλα για οδηγηση υπο βροχη (φανταστειτε νερα) δεν ειναι για πάντα.
Lowa tibet .Για πειτε μοντελα και μαρκες, ειμαι περιεργος και δεκτικός να μάθω.
Γιατι ακομα και Salomon ορειβατικα Gore Tex των 250 ευρω μπαζουν με τον καιρο.
Ακομα και μηχανης (moto) που ειναι φτιαγμενα οχι για περπατημα, αλλα για οδηγηση υπο βροχη (φανταστειτε νερα) δεν ειναι για πάντα.
Και για πες Δημητράκη...Αν σου πω οτι εχω μποτακια αγορασμένα το 2014 ,τα εχω σολιασει 2 φορες μια το 2019 και μια το 23 και τα φοράω πολλες ώρες σε τοπο που μούλιασε απ τη βροχή με βρεγμένο χορταρι , αλλα ακόμη και με βροχή και το ποδι μου ειναι στεγνό.
Και πού είσαι, μη φανταστείς ότι τα φοράω, βγαίνω κάθομαι καρτέρι 5 ώρες και επιστρέφω
Πρπατάω σε κάθε κυνήγι και γράφω πάρα πολλά χιλιόμετρα είτε σε βουνό είτε σε ημιορεινή περιοχή είτε σε κάμπο.
Περυσι βεβαια αγόρασα κι αλλο ζευγάρι μην τρεχω τελευταια στιγμη.
Αλλος το σολιάζει ΓιαννακηΚαι για πες Δημητράκη...
Το σολιαζεις το αρβυλο?
Lowa Tibet 279€ στο arvilagrΓια να λετε οτι τα περπατατε κιολας (αρα κατπονηση) και παραμενουν αδιαβροχα θα ναι σουπερ.
Ευχαριστω !
Υ.Γ.
300 ευρω +
Βάζεις επιπλέον 100 ευρώ και παίρνεις μεταχειρισμένη beretta 302 ή 303.Lowa Tibet 279€ στο arvilagr
Αλλη δουλεια το ενα αλλη το αλλο.Βάζεις επιπλέον 100 ευρώ και παίρνεις μεταχειρισμένη beretta 302 ή 303.