Εγώ το είδα πάντως! Μεγάλο γουρούνι.Και στα ταίρια του αλλά χωρίς φωτογραφία δεν πιστεύουμε τίποτα
Εγώ το είδα πάντως! Μεγάλο γουρούνι.Και στα ταίρια του αλλά χωρίς φωτογραφία δεν πιστεύουμε τίποτα
Αυτό πρέπει να έπεσε με πύραυλο από Raffale...Aυτο και αν ειναι ΤΕΡΑΣ View attachment 32491
Μπορει.Αλλα αν ειναι αληθινη οποιαδηποτε συναντηση να αποφευγεται.Δεν ειναι οτι θα σε χτυπησουν .Ειναι και λυσασμενα για Sex αυτα τα μεγαλα λενε.Για ψεύτικη φωτογραφια μου φαίνεται Γιώργο
Πέρα από την φτιαγμένη φωτό, φίλος λέει ότι έχουν χτυπηθεί μερικά τεράστια ... Καυκάσου νομίζω τα λένε ή κάπως έτσι. Σε φωτό έχω δει μόνο ένα.Aυτο και αν ειναι ΤΕΡΑΣ View attachment 32491
Στη θρακη και ειναι το γενος ατιλας ψιλα και με μακρυα μουρη σα των τουρκαλαδων διπλαΠέρα από την φτιαγμένη φωτό, φίλος λέει ότι έχουν χτυπηθεί μερικά τεράστια ... Καυκάσου νομίζω τα λένε ή κάπως έτσι. Σε φωτό έχω δει μόνο ένα.
Στην Μακεδονία Θράκη χτυπιούνται ... αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω.
Κανένας από Μακεδονία, Θράκη ;;;;
Πες στον τύπο την επόμενη φορά να πάει ακόμα πιο πίσω από το γουρούνι
Κάνατε τίποτα για να μας ξαλαφρωσετε απο κανα γρουνι τουλάχιστον?????Καλη σεζον παιδια!
Καναμε την εναρξη μας σημερα με μονοημερη στην Ευβοια και αντε παλι Αθηνα! Πολυ ζεστη ακομα ομως ρε παιδια! Μετα τις 10.30 εσταζες και στην σκια!
Και το σκ να δεις...Καλη σεζον παιδια!
Καναμε την εναρξη μας σημερα με μονοημερη στην Ευβοια και αντε παλι Αθηνα! Πολυ ζεστη ακομα ομως ρε παιδια! Μετα τις 10.30 εσταζες και στην σκια!
Που ζείς δεν παρακολουθείς την δόκτορα-Μπομπολακη τα βελάνια βαράνε και έρχονται τα γρούνια στις πόλεις και στα χωριά για να φάνε δεν πρόκειται να ξαλαφρώσετε εάν δεν σταματήσει η βελανιδοκτονίαΚάνατε τίποτα για να μας ξαλαφρωσετε απο κανα γρουνι τουλάχιστον?????
Ω ρε φιλε τι μου την θύμισες την σαλουφα τωρα??? Και δεν εχει και βελανι φετος καθόλου....Που ζείς δεν παρακολουθείς την δόκτορα-Μπομπολακη τα βελάνια βαράνε και έρχονται τα γρούνια στις πόλεις και στα χωριά για να φάνε δεν πρόκειται να ξαλαφρώσετε εάν δεν σταματήσει η βελανιδοκτονία
Αναπτυξαμε μεθοδολογια Μπομπολακη...ριχναμε σε βελανιδια, με αποτελεσμα να αυτοκτονούν τα γρουνια που πλεον τα ειχαμε αφησει να πεινασουν!..Κάνατε τίποτα για να μας ξαλαφρωσετε απο κανα γρουνι τουλάχιστον?????
2 στις 2 εξόδους.Κανένα κάπρι θα δούμε φέτος. Άντε Βασίλη. Δεν έφαγες Μπατζινα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ευτυχώς υπάρχουν πιο τρελοί από εμάς.Πολύ ενδιαφέρον βίντεο.
Οσες και να ειναι τις εριξε εκει που πρεπει παντος ωραιος11/0 12/0 ακριβώς γιατί δεν ξέρεις στα πόσα μέτρα θα τουφεκίσεις.
Πόσες του έριξε ;;;; Μια ή το άδειασε ;