Tolis SBE1
Banned
Φίλε καθαρές τρύπες βλέπω πολύ δύναμη τα δράμια σουView attachment 34858View attachment 34860
αστραψε και βροντηξε σημερα το mp27 με δυο σκροφες μονοτουφεκια και δραμια ιδιωγομωση!!!
Φίλε καθαρές τρύπες βλέπω πολύ δύναμη τα δράμια σουView attachment 34858View attachment 34860
αστραψε και βροντηξε σημερα το mp27 με δυο σκροφες μονοτουφεκια και δραμια ιδιωγομωση!!!
Η δευτερη ηταν και κοντα καμια 15 μετρα αλλα μπικανε απο μπροστα και βρηκαμε 2 πισω στον κωλο οταν γδερναμε !! Στο τομαρι κολημεναΦίλε καθαρές τρύπες βλέπω πολύ δύναμη τα δράμια σου
Τα 9 βολα του ναυπλιωτη ειναι σε 67 αρη καλυκαΚαλημέρα σε όλους.
Αν μπορεί κάποιος από τους ειδικούς του είδους έχει εις γνώση του κάποιο φυσιγγι με δράμια ήμονοβολο για όπλο με 67 Χιλ θα λάμες?
Κυνηγάω μπεκατσα όποτε μπορώ και επειδή μπαίνω σε πυκνά κινδυνεύω με αυτούς τους διαβόλους και θέλω να έχω κάτι απάνω μου για Ασφάλεια να μπορώ να ρίξω αν πέσω σε κανένα απάνω...
Ευχαριστώ ετών προτέρων.
Καλές εξόδους για όλους
Οκ ευχαριστώ πολύ. Είδα και κάτι μόνοβολα breneke και άλλα σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα...Τα 9 βολα του ναυπλιωτη ειναι σε 67 αρη καλυκα
Ωραίο το darne φίλε Άγγελε. Εγώ θα το έπαιρνα και ας έκανα κεφαλοκλειδωμα στο γουρουνιΟκ ευχαριστώ πολύ. Είδα και κάτι μόνοβολα breneke και άλλα σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα...
Πρέπει να πάρω κάτι γιατί θέλω να παίρνω το darne που ειναι ελεφρυ και ωραίο για τις κυρίες αλλά το αποφεύγω για να έχω την δυνατότητα να μπορώ να έχω δράμια πάνω μου....
Προσπάθησα να βάλω μια φώτο αλλά δεν τα κατάφερα.Ωραίο το darne φίλε Άγγελε. Εγώ θα το έπαιρνα και ας έκανα κεφαλοκλειδωμα στο γουρουνι
Φίλε Άγγελε συγνώμη είμαι ξεχασιαρης, πολύχρονος γερός και καλότυχος να είσαι . Κάτω αριστερά θα δεις που γράφεi attach files. Πάτα πάνω σε αυτό και ανέβασε τη φωτογραφία σου, εγώ έτσι το κάνω. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, αν ξέρει καλύτερο τρόπο κάνεις ας μας πει.Προσπάθησα να βάλω μια φώτο αλλά δεν τα κατάφερα.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τον τρόπο...Φίλε Άγγελε συγνώμη είμαι ξεχασιαρης, πολύχρονος γερός και καλότυχος να είσαι . Κάτω αριστερά θα δεις που γράφεi attach files. Πάτα πάνω σε αυτό και ανέβασε τη φωτογραφία σου, εγώ έτσι το κάνω. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, αν ξέρει καλύτερο τρόπο κάνεις ας μας πει.
Πολύ όμορφο όπλο. Είναι ένας από τους ευσεβείς πόθους μου Αν θέλεις πες μας πόσα εκατοστά κάννες έχει και τι τσοκαρισμα.
Καλημέρα αν δεν κάνω λάθος έχει 68 εκατοστά κάννες και τσοκαρισμα 3 και 1/2 και 4 και 1/2. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από τον Παπατσαρουχα 1500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος... Έχει τρομερό ζύγισμα και εξαιρετική ντουφεκια......Πολύ όμορφο όπλο. Είναι ένας από τους ευσεβείς πόθους μου Αν θέλεις πες μας πόσα εκατοστά κάννες έχει και τι τσοκαρισμα.
Να λοιπόν που στην αγορά βρίσκεις διαμάντια σε πολύ καλή τιμή!Καλημέρα αν δεν κάνω λάθος έχει 68 εκατοστά κάννες και τσοκαρισμα 3 και 1/2 και 4 και 1/2. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από τον Παπατσαρουχα 1500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος... Έχει τρομερό ζύγισμα και εξαιρετική ντουφεκια......
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ λόγω του λόγου που αναφέρω πιο πάνω αλλά φέτος λέω όσες φορές πάω για κυνήγι να πάω αποκλειστικά με αυτό...
Και στα ταίρια του ωραίος κάπροςΤο καπρί της Κυριακής. Ένα από τα ωραιότερα τρόπαια της παρέας. Έσκασε στο καρτέρι μου και έμεινε μαζί μου
Ωραιος φίλε τι τον ταισες αχαχαχαχα