Στα μερη τα κοντινα σας?Δεξιά ο ξάδερφος με το πρώτο του γουρουνι....Βλέπω τα Σ/Κ να τον χάνω από παρέα στις τσιχλες....View attachment 36752
Στα μερη τα κοντινα σας?Δεξιά ο ξάδερφος με το πρώτο του γουρουνι....Βλέπω τα Σ/Κ να τον χάνω από παρέα στις τσιχλες....View attachment 36752
Ναι Γιάννη , 2 χιλιομετρα απο κατοικημένη περιοχη...Στα μερη τα κοντινα σας?
Ωραίοι, αλλά ακόμα πιο ωραίος είναι ο αριστέρα και το μαλλί του!!!Δεξιά ο ξάδερφος με το πρώτο του γουρουνι....Βλέπω τα Σ/Κ να τον χάνω από παρέα στις τσιχλες....View attachment 36752
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα ερθω...Δεξιά ο ξάδερφος με το πρώτο του γουρουνι....Βλέπω τα Σ/Κ να τον χάνω από παρέα στις τσιχλες....View attachment 36752
Ο Βαγγος???? Και που να τον δεις και πιο extreme!!!! Ψυχούλα όμως , και μανιώδης κυνηγός λαγού και γρουνιου!Ωραίοι, αλλά ακόμα πιο ωραίος είναι ο αριστέρα και το μαλλί του!!!
Lat:38,6 Lon:23,75 Alt: 189mΘα κανω την καρδια μου πετρα και θα ερθω...
Στιγμα?....
Δεν μπαινω καν στον κοπο να το ψαξω..Lat:38,6 Lon:23,75 Alt: 189m
Είναι λίγα τα δεκαδικά. Στο περίπου ...Δεν μπαινω καν στον κοπο να το ψαξω..
Βλεπω να με βγαζει σε κανα "πονηρο" μερος στη Χαλκιδα
Όχι ρε , ούτε καν! Σε χωριο θα σε βγαλει. Αν και για να κυνηγήσεις γρουνι εδώ δεν χρειάζεσαι πληροφορία. Άμα ξέρεις να τα κυνηγάς και κανείς αναγνώριση θα βρεις 1000% γιατι είναι παντου. Πριν ένα εικοσαημερο 5:30 το πρωι πέρασε ένα 50-60 κιλά την ευθεία στον Κωλοβρεχτη απο τον βάλτο προς την θαλασσα στα 50 μέτρα μπροστά μου!!! 1500 μέτρα από το κέντρο της Αρτακης!!!! Ευτυχώς δεν βρέθηκε καποιος "τυχερος" στον διάβα του. Λίγες μέρες μετά 700 μέτρα έξω από τα Ψαχνά προς το σκοπευτήριο έγινε ένας μαμουνια με ένα κατοσταρι καπρι. Είχα περάσει 3-4 λεπτά πιο πριν....Δεν μπαινω καν στον κοπο να το ψαξω..
Βλεπω να με βγαζει σε κανα "πονηρο" μερος στη Χαλκιδα
Ρε τι πάθαμε..στον ασπρόπυργο (σκοπευτήριο) εχουμε τον νού μας στον δρόμο στους γύφτους,και στα ψαχνά θά έχουμε τα γουρούνια..Λίγες μέρες μετά 700 μέτρα έξω από τα Ψαχνά προς το σκοπευτήριο έγινε ένας μαμουνια με ένα κατοσταρι καπρι. Είχα περάσει 3-4 λεπτά πιο πριν....
Και στην καστέλλα να έχεις το νου σου για γύφτους.Ρε τι πάθαμε..στον ασπρόπυργο (σκοπευτήριο) εχουμε τον νού μας στον δρόμο στους γύφτους,και στα ψαχνά θά έχουμε τα γουρούνια..
Δεν με νοιαζουν τα γουρουνια..Όχι ρε , ούτε καν! Σε χωριο θα σε βγαλει. Αν και για να κυνηγήσεις γρουνι εδώ δεν χρειάζεσαι πληροφορία. Άμα ξέρεις να τα κυνηγάς και κανείς αναγνώριση θα βρεις 1000% γιατι είναι παντου. Πριν ένα εικοσαημερο 5:30 το πρωι πέρασε ένα 50-60 κιλά την ευθεία στον Κωλοβρεχτη απο τον βάλτο προς την θαλασσα στα 50 μέτρα μπροστά μου!!! 1500 μέτρα από το κέντρο της Αρτακης!!!! Ευτυχώς δεν βρέθηκε καποιος "τυχερος" στον διάβα του. Λίγες μέρες μετά 700 μέτρα έξω από τα Ψαχνά προς το σκοπευτήριο έγινε ένας μαμουνια με ένα κατοσταρι καπρι. Είχα περάσει 3-4 λεπτά πιο πριν....
Να σου βγαινουν τοσα ζωα και η εμπλοκη να πηγαινει σύννεφο Το ιδιο εκανε και το δικο μου δικαννο που εχω , δεν το εκανε συχνα αλλα οταν τουφεκουσα εριχνε ασφαλεια και επρεπε να την σηκωνω για να ξαναριξω , ποτε δεν βρηκα τι εχει ! Ασε που αν του εβαζα τα condor μου εκοβε το δακτυλο
Θέλω συντεταγμένες της μυρμηγκο-φωλιάς.Απόλυτα επιτυχημένη έξοδος για την παρέα το ξαδέρφου χθες. Το ενα είναι τερας!!!
View attachment 37178
Έχουν αυξηθεί τα επιβλαβή, τα μεν και τα δε.πρωτη φορα ειδα χθες γουρουνοκυνηγούς πάνω στην δημοσιά, κανονικα καρτερι, αραδιασμενοι σε καθε καμπή του ανηφορικού ασφάλτινου δρόμου στα 1200μ υψόμετρο με φρεσκια ασφαλτο και κίτρινη διαγράμμηση.