Ετσι μου φαινόταν η browning όταν την αγόρασαΜια τετια θες να πεις?View attachment 40280 ποσα γραμαρια μονοβολο σηκωνει????View attachment 40280 αχαχαχα την εβαλα δυο φορες γτ ειστε πολλοι
Ετσι μου φαινόταν η browning όταν την αγόρασαΜια τετια θες να πεις?View attachment 40280 ποσα γραμαρια μονοβολο σηκωνει????View attachment 40280 αχαχαχα την εβαλα δυο φορες γτ ειστε πολλοι
Ωραιο κοντακι αλλα ασχημομουρα δηλαδη αχαχαχαχχαΕτσι μου φαινόταν η browning όταν την αγόρασα
Περιμένουμε να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης.τελικα εδωσαν παραταση?
οποτε ακομα τιποτα σιγουρο βασιλη.Περιμένουμε να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης.
Μόνο όταν δημοσιευθεί ισχύει.
Έχει υπογραφεί από τον υπουργό.
Έτσι διάβασα.
Ήρθαν και τα όργανα!
Ωπα!Μια τετια θες να πεις?View attachment 40280 ποσα γραμαρια μονοβολο σηκωνει????View attachment 40280 αχαχαχα την εβαλα δυο φορες γτ ειστε πολλοι
Ρόδος είναι αυτή, δεν το λένε τυχαιαΩπα!
Τι κάνει αυτή εκεί πάνω με τα γρούνια( έτσι κάπως δεν το λέτε;)
A' ρε ΝΑ Αιγαίο, τι μαζεύεις...τον αφρό!
Υ.Γ: θα ΄ρθει και το Καλοκαίρι, δεν θα 'ρθει....
Δεν ξερω αν κάθεσαι η αν είσαι όρθιος αλλά ... ΟΡΘΩΣ ΜΙΛΗΣΕΣ!!!Ρόδος είναι αυτή, δεν το λένε τυχαια
Είδατε ο καράφλας ;;;
Και εγώ συμφωνώ είναι λάθος η παράταση μέχρι τις 28/2.... μέχρι τέλος Ιανουαρίου το πολύ έπρεπε.... μετά οι σκροφες θα είναι γκαστρωμενες....για μενα η παραταση ειναι ΛΑΘΟςςς, μπωρουσανε να την δωσουνε μωνο σε συγκεκριμενους νομους οπου υπαρχη ωντος πρωβλημαααα
Προφανώς αυτός είναι ο σκοπός της παράτασης.Για να μην αυξηθεί ο πληθυσμός θέλουν και τις γκαστρωμένες τούμπα......μετά οι σκροφες θα είναι γκαστρωμενες....
Σακουλάδες ...Αυτοί καλά κάνουν τη δουλειά τους.
Οι δικοί μας που θα πάνε πώς να τους χαρακτηρίσεις;
Γιατι ρε; Δεν το πιάνω. Για λεφτά μάλλον...αλλιώς δεν εξηγείται...Σακουλάδες ...
Για την σακούλα (το κρέας).Γιατι ρε; Δεν το πιάνω. Για λεφτά μάλλον...αλλιώς δεν εξηγείται...