Ελπίζω να μην αληθεύει.Ανοιξαν το κυνήγι του αγριοχοιρου με δηλωμενες ομαδες σημερα??? Κατι τετοιο ακουσα και εμαθα πριν λιγο. Κανονικά Τετάρτη και Σ/Κ....
Ελπίζω να μην αληθεύει.Ανοιξαν το κυνήγι του αγριοχοιρου με δηλωμενες ομαδες σημερα??? Κατι τετοιο ακουσα και εμαθα πριν λιγο. Κανονικά Τετάρτη και Σ/Κ....
Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο δεν έχουν ανεβάσει κάτι σε κυνηγετικές ιστοσελίδεςΑνοιξαν το κυνήγι του αγριοχοιρου με δηλωμενες ομαδες σημερα??? Κατι τετοιο ακουσα και εμαθα πριν λιγο. Κανονικά Τετάρτη και Σ/Κ....
Και όμως ισχύει παλικαρια. Πριν λίγο μιλησα με τον ξάδερφο μου. Έχουν βγάλει και ασφάλεια για τυχόν ατυχημα και θα πάνε κανονικα. Τους είχα ακούσει που το συζητούσαν πριν 20-25 ημέρες σε ένα τραπέζι.Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο δεν έχουν ανεβάσει κάτι σε κυνηγετικές ιστοσελίδες
Εκτός και αν το κρατάνε κρυφό
Για να δούμε θα υπάρχει ενημέρωση. (Δεν πάνε καλά πάντως)Και όμως ισχύει παλικαρια. Πριν λίγο μιλησα με τον ξάδερφο μου. Έχουν βγάλει και ασφάλεια για τυχόν ατυχημα και θα πάνε κανονικα. Τους είχα ακούσει που το συζητούσαν πριν 20-25 ημέρες σε ένα τραπέζι.
Νομίζω πως ειδικά στην περιοχή μας είναι μονόδρομος αυτές οι ενεργειες. Μιλάμε για έκρηξη πληθυσμού. Τεράστιες καταστροφές σε καλλιέργειες και από τύχη δεν εχουμε θρηνήσει νεκρούς σε 2-3 περιπτώσεις στο δρομο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως βγουν "γουρουναδες" για γουρούνια μικρά με μεγάλα αυτιά....Για να δούμε θα υπάρχει ενημέρωση. (Δεν πάνε καλά πάντως)
Όχι όλοι Δηλαδή, συγκεκριμένα συνεργεία και όπου χρειάζεται.
Κάποιοι δλδ θα παίρνουν σχετική άδειασωστό το μέτρο ,αρκεί αυτοί οι κάποιοι να ελέγχονται κ από κάποιους άλλουςΌχι όλοι Δηλαδή, συγκεκριμένα συνεργεία και όπου χρειάζεται.
Έχουν δηλώσει εδώ και καιρό ποιοί θα πανε. Με συνοδεία θηροφυλακων απο ότι μου ειπαν. Έχουν πληρώσει και ένα ποσό για ασφάλεια για πιθανό ατύχημα. Εγώ ας πούμε δεν έχω δικαίωμα να πάω αφού δεν εχω δηλωθεί σε σύλλογο και δασαρχειο.Όχι όλοι Δηλαδή, συγκεκριμένα συνεργεία και όπου χρειάζεται.
Σφαίρα για καφέ το κόβωΣημερα πρωι κουρεντι χαλκιδα....
Παει ντουγρου στο θαλαμι για ουζα!!!Σφαίρα για καφέ το κόβω
Άντε να πας κάνα βράδυ για ψάρεμα...και να τσιμπήσει γουρούνι...
Θα φωνάζεις ... ΓΟΥΡΟΥΝΟΨΑΡΟ !!!!Άντε να πας κάνα βράδυ για ψάρεμα...και να τσιμπήσει γουρούνι...
Καλά κάτσε να βγάλω κάνα καπρι...να σου δείξω εγώ...Θα φωνάζεις ... ΓΟΥΡΟΥΝΟΨΑΡΟ !!!!
Παράμαλο τριχιά 10mm και πάνω.Καλά κάτσε να βγάλω κάνα καπρι...να σου δείξω εγώ...
Αλήθεια σε τι δόλωμα να τσιμπάνε....και τι παραμαλο να έχω....