.violin..violin..violin..violin.Ρε φιλαρακι ο τροπος που γραφεις ειναι ακαταλαβιστικος. Μπορεις σε παρακαλω να γραφεις λιγο πιο κατανοητα τα πραγματα να καταλαβαινουμε και εμεις. Ποιος ειναι ο μπασταρδος και τι σου εκαμε; .xm.
.violin..violin..violin..violin.Ρε φιλαρακι ο τροπος που γραφεις ειναι ακαταλαβιστικος. Μπορεις σε παρακαλω να γραφεις λιγο πιο κατανοητα τα πραγματα να καταλαβαινουμε και εμεις. Ποιος ειναι ο μπασταρδος και τι σου εκαμε; .xm.
Ρε φιλαρακι ο τροπος που γραφεις ειναι ακαταλαβιστικος. Μπορεις σε παρακαλω να γραφεις λιγο πιο κατανοητα τα πραγματα να καταλαβαινουμε και εμεις. Ποιος ειναι ο μπασταρδος και τι σου εκαμε; .xm.
Πλάκα κάνεις!Πεύκα Θεσσαλονίκης 15 Σεπτεμβρίου...
Βασιλη εκει πανω γινεται χαμος..ο πατερας μου λογω δουλειας πηγαινει σε εκεινες τις περιοχες και εχει συναντησει παρα πολλες φορες,,μια μερατου επιτεθηκε και μια μανα επεσε πανω στο αυτοκινητοΠεύκα Θεσσαλονίκης 15 Σεπτεμβρίου...
Μπράβο Μίλτο. Να είστε καλά και του χρόνου πάντα με προσοχή! Συγχαρητήρια και για την πορτοκαλί ενδυμασία σας φίλεεγραψε σημερα η ομαδα μας ενα..καλη αρχη καναμε..πολλα τα ζωα και απο κοπαδι πηραμε μια σκροφα
http://i1298.photobucket.com/albums...13131114_294742511882627840_n_zpslrjsp4kj.jpg
Πλάκα κάνεις!
Καρτέρι στο μπαλκόνι. Ούτε έξοδα για βενζίνες ούτε τίποτα...Βασιλη εκει πανω γινεται χαμος..ο πατερας μου λογω δουλειας πηγαινει σε εκεινες τις περιοχες και εχει συναντησει παρα πολλες φορες,,μια μερατου επιτεθηκε και μια μανα επεσε πανω στο αυτοκινητο
Παντα Βασιλη το τηρουμε αυτο..και ο πατερας μου που στην φωτο δεν το φοραει ο τερμα αριστερα ντυμενο σημαδουρα τον εχω κανονικα..χαχαχαΜπράβο Μίλτο. Να είστε καλά και του χρόνου πάντα με προσοχή! Συγχαρητήρια και για την πορτοκαλί ενδυμασία σας φίλε
Το χα πει στον πατερα μου παρε μια ξιφολογχη και κυνηγατα μεσα απο το αμαξι..οχι οτι χαμπαριαζουν και ιδιαιτεραΚαρτέρι στο μπαλκόνι. Ούτε έξοδα για βενζίνες ούτε τίποτα...
Γιωρο ειναι μεγαλο κακο αυτα τα μπασταρδεμενα..σε λιγο θα εκλειψουν τελειως τα αγρια..το βλεπεις και στην συμπεριφορα τους οτι ειναι πολυ διαφορετικα..επιτιθεντε σε ανθρωπο χωρις φοβο που το αγριο θα το κανει μονο οταν ειναι τραυματισμενο ή στριμωχθει πολυ..ακομα και στο γιατακιασμα εχουν μεαλες διαφορεςΑυτό είναι και ένα από τα χαρακτηρίστικά των μπαστάρδικων, δεν φοβούνται τον αστικό ιστό.
Είναι πολύ κρίμα, γιατί όπως λες, ο αφανισμός του άγριου είναι σίγουρος. Όπου στην φύση μπαίνει ημίαιμο, το καθαρόαιμο είναι καταδικασμένο να εκλείψει.Γιωρο ειναι μεγαλο κακο αυτα τα μπασταρδεμενα..σε λιγο θα εκλειψουν τελειως τα αγρια..το βλεπεις και στην συμπεριφορα τους οτι ειναι πολυ διαφορετικα..επιτιθεντε σε ανθρωπο χωρις φοβο που το αγριο θα το κανει μονο οταν ειναι τραυματισμενο ή στριμωχθει πολυ..ακομα και στο γιατακιασμα εχουν μεαλες διαφορες
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..και γι αυτο ακομα εβαλε το χερακι του ο ανθρωπος..οταν φευγουν ημερα απο εκτροφεια ειτε κατα λαθος ειτε επιτηδες τα αποτελεσματα ειναι αυτα..κριμα παντως γιατι οσοι προλαβαμε να δουμε τα αγρια ξερουμε τι παει να πει γουρουνι και τι κυνηγι κανουμε με αυταΕίναι πολύ κρίμα, γιατί όπως λες, ο αφανισμός του άγριου είναι σίγουρος. Όπου στην φύση μπαίνει ημίαιμο, το καθαρόαιμο είναι καταδικασμένο να εκλείψει.
Μπράβο Μίλτο και στα ταίρια τουεγραψε σημερα η ομαδα μας ενα..καλη αρχη καναμε..πολλα τα ζωα και απο κοπαδι πηραμε μια σκροφα
http://i1298.photobucket.com/albums...13131114_294742511882627840_n_zpslrjsp4kj.jpg
Και όπως ειναι ξαπλωμενο στο δρόμο, φωνάζεις και τον χασάπη της γειτονιάς και σε 1 ώρα το έχεις σε μπριζόλες, Κόκκαλα για σούπες, ψαχνό για τσιγαριδες ή παστό,Καρτέρι στο μπαλκόνι. Ούτε έξοδα για βενζίνες ούτε τίποτα...
εγραψε σημερα η ομαδα μας ενα..καλη αρχη καναμε..πολλα τα ζωα και απο κοπαδι πηραμε μια σκροφα