Τσιχλακιας άνθρωπος τι δουλειά έχεις με αυτούς?Για να παει καλα η χρονια κοψαμε την πιτα μας χθες. Για να παει ακομα καλυτερα φαγαμε τα παντα εκτος απο αγριογουρουνο....View attachment 84777
Εχω να παω απο τις 3 του Οκτωβρη!!! Ειναι η παρεα μου ρε συ ολοκληρη μεσα. Ο ξαδερφος μου και 2 επιστηθιοι φιλοι. Ενω και με τα περισσοτερα απο τα αλλα παιδια ειμαστε γνωστοι απο χρονια και ειναι και συγγενικα μου προσωπα στην παρεα. Επισης αμα σου ελεγαν εχει αρνισια μπριζολακια , προβατινα , λουκανικα , τηγανοψωμα , ψητη φετα και αλλα διαφορα εσυ δεν θα πηγαινες ωρε????Τσιχλακιας άνθρωπος τι δουλειά έχεις με αυτούς?
Μωρέ 5 μέρες πριν θα ήμουν εκεί και θα τους περίμενα με τέτοιο φαγητό αλλά είπες "κόψαμε την πίτα μας" και μπερδεύτηκα.Κανονικα έπρεπε να πεις είδα φώς και χώθηκα.Εχω να παω απο τις 3 του Οκτωβρη!!! Ειναι η παρεα μου ρε συ ολοκληρη μεσα. Ο ξαδερφος μου και 2 επιστηθιοι φιλοι. Ενω και με τα περισσοτερα απο τα αλλα παιδια ειμαστε γνωστοι απο χρονια και ειναι και συγγενικα μου προσωπα στην παρεα. Επισης αμα σου ελεγαν εχει αρνισια μπριζολακια , προβατινα , λουκανικα , τηγανοψωμα , ψητη φετα και αλλα διαφορα εσυ δεν θα πηγαινες ωρε????
Ε αφου ειμαι μελος και εβαλα και λιγα € ειναι και δικη μου η πιτα....Μωρέ 5 μέρες πριν θα ήμουν εκεί και θα τους περίμενα με τέτοιο φαγητό αλλά είπες "κόψαμε την πίτα μας" και μπερδεύτηκα.Κανονικα έπρεπε να πεις είδα φώς και χώθηκα.
Μεχρι στιγμης εχουμε ενα καπρι τωρα κυνηγανε το κοπαδιΚαλησπέρα και από εμάς με ένα δυνατό κάπρι από την παρέα!!!!
View attachment 85000View attachment 85001
Και εμάς είχε και άλλα μέσα αλλά είχαμε δουλειές και πήραμε δρόμο......Μεχρι στιγμης εχουμε ενα καπρι τωρα κυνηγανε το κοπαδι
μπραβωωω παιδεςςς,,ωντος υπαρχουνε ακωμη γνησια γουρουνια και οχι μωνο μπασταρδααα αυτος και εαν δεν ειναι γνησιος καπροςςςςΚαλησπέρα και από εμάς με ένα δυνατό κάπρι από την παρέα!!!!
View attachment 85000View attachment 85001
Τί έγινε?@Tolis SBE1 με τον Σόνικ τι έγινε?
Καλα εκανε τοση διαφημηση και δεν ειχε αδεια ;;Και αργησανε
Παει δε συμωρφοθικε με τις οδιγιες ασφαλειας πορτες αλεξισφαιρα και δεν ειχε αδεια γ μοσης φυσιγγιων και μερικα αλλα κακα@Tolis SBE1 με τον Σόνικ τι έγινε?