Γιατι να σου επιτεθουν βρε Μανολιο ?Βασίλη, δεν ξέρω αν είναι χαζά, πάντως είναι λιγότερο καχύποπτα και σίγουρα πολύ πιο πιθανό να σου επιτεθούν από τα άγρια.
Γιατι να σου επιτεθουν βρε Μανολιο ?Βασίλη, δεν ξέρω αν είναι χαζά, πάντως είναι λιγότερο καχύποπτα και σίγουρα πολύ πιο πιθανό να σου επιτεθούν από τα άγρια.
Γιατι να σου επιτεθουν βρε Μανολιο ?
Δεν ξερω αν εχουν διαφορα στην αντιδραση οι φιλοι Γουρουναδες θα ξερουν καλυτεραΕννοώ αν τουφεκίσεις ένα μικρό ή βρεθείς στο δρόμο τους. Το άγριο έχει έντονο το ένστικτο να φύγει εξ'ου και πιο καχύποπτο. Τώρα Κωστή μου αυτά συζητάνε στην παρέα, δεν μου έχει επιτεθεί και κανένα ποτέ.
Ισχυει Κώστα. Τα ζώα έχουν συγκεκριμένες οδους στα δάση. Το ίδιο γινεται και με τα αλλα τριχωτα όπως το ελάφι.μην στεκεσαι σε μονοπατια την ωρα της διωξης
Σε τέτοιες (λίγες αλλά κρίσιμες περιπτώσεις) αφλογηστίας, μόνο ενα όπλο έχει το πλεονέκτημα.......οι περιφρονημενες επαναληπτικές (χραπα χρουπα).Απ οσο ξερω λευκο ηταν..προκειται για παλιο γουρουνα που εχει "σπασει η χολη του" που λεμε..φυσιγγια σιγουρα τον βλεπω να αλλαζει οσο για το οπλο δεν του φταιει αυτο για την αφλογιστια..βεβαια τυχαινει αφλογιστια πολλες φορες ακομα και σε μας τους ιδιογομωτες που βλεπουμε το καψυλι..ππσο μαλλον στα αγοραστα που βαδιζεις στα τυφλα
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Γιαννη..εκεινη την ωρα πανω στην ενταση το θεμα ειναι να ενεργησεις ψυχραιμα και να ξαναοπλισεις..πανω στην ενταση θυμαμαι μια φορα μου βγηκε κοπαδι με 8 ζωα εριξα και τις 3 στην μανα και μετα προλαβα και εριξα αλλες 5 κανοντας την καραμπινα μονοκανο..τελικος απολογισμος 5 ζωα ειχα παρει τοτε και εχω να το λεω οτι το παν σε αυτο το κυνηγι ειναι η ψυχραιμια..θες η κουραση ολη μερα θες η ενταση της παγανας και τα σκυλια θες αυτο το αγριο θηραμα παιζουν πολλα ρολο γι αυτο γινοντε και τοσα ατυχηματαΣε τέτοιες (λίγες αλλά κρίσιμες περιπτώσεις) αφλογηστίας, μόνο ενα όπλο έχει το πλεονέκτημα.......οι περιφρονημενες επαναληπτικές (χραπα χρουπα).
Ααααααα ξέχασα και τα δισκάνδαλα δίκανα.
ομάδα πολλή δυνατή,καλή συνέχεια
τα βαλσαμωσε η τουφεκιαααα βλεπω,,,καλοφαγωτααααα.seveys..seveys.
Αυτος που τα βαρεσε του βγηκαν στα 5 μετρα..ουτε καταλαβαν τι τα βρηκετα βαλσαμωσε η τουφεκιαααα βλεπω,,,καλοφαγωτααααα.seveys..seveys.
Να ποιος φταίει για το πλήθος των αγριόχοιρων .....
http://www.knf.gr/tora-ftaine-oi-ky...-tin-anekselegkti-katastasi-ta-agriogourouna/
Μανολιο εγώ τους παραδέχομαιΤο διάβασα το πρωί και πραγματικά απορώ, τα ναρκωτικά είναι ελεύθερα εκεί στο Υπουργείο. Δλδ οι κυνηγετικές οργανώσεις έκαναν απελευθερώσεις ήμερων γουρουνιών;;; Θα μας τρελάνουν τελείως. Τόση ανικανότητα ποια, να δικαιολογήσεις τη θέση σου με οποιοδήποτε τρόπο.