καμια σχεση αυτο το μοναστηρι με τα υπολοιπα εχει κανει μεγαλο εργο ο πατερ Θανασης για τα απορα παιδια κ ολα μονος του εδω κ χρονιαΑνάλογα το μοναστήρι
Μπορεί να μην αποδίδει τα απαιτούμενα κερδη
οπότε ισως να τους έχουν κόψει την επιχορήγηση
καμια σχεση αυτο το μοναστηρι με τα υπολοιπα εχει κανει μεγαλο εργο ο πατερ Θανασης για τα απορα παιδια κ ολα μονος του εδω κ χρονιαΑνάλογα το μοναστήρι
Μπορεί να μην αποδίδει τα απαιτούμενα κερδη
οπότε ισως να τους έχουν κόψει την επιχορήγηση
Αν και δεν τα παω καλά με τα ράσα,επιβεβαιώνω την προσπάθεια και το τεράστιο έργο που γίνεται.καμια σχεση αυτο το μοναστηρι με τα υπολοιπα εχει κανει μεγαλο εργο ο πατερ Θανασης για τα απορα παιδια κ ολα μονος του εδω κ χρονια
Μπράβο στο team!
Η πρωτη ντουφεκια ηταν γυρω στα 25 μετρα και η δευτερη λιγο πιο κοντα η δευτερη το πηρε μεσα στο κεφαλι και δεν κουνηθηκε καθολουΜπράβο στο team!
Κώστα, στα πόσα μέτρα περίπου ήταν η τουφεκιά;
μπράβο Αλεξ θεριά τ αγρίμιαΤα πρώτα του 2018 λοιπόν!
Εγώ βάρεσα τον καπριά ενώ ένας άλλος της ομάδας το μικρότερο σε άλλη παγάνα. Μου πέρασε και μένα ένα μικρό αλλά λόγω λάθος σημείου που βρισκόμουν δεν κατάφερα να το πετύχω. Και ο καπριάς ήρθε ανάποδα αλλά ευτυχώς που είχα μονόβολο και δεν είχε μεγάλη σημασία που το πέτυχα πίσω...
Μπράβο Άλεξ! Εύχομαι κι άλλες επιτυχίες στο 2018!Τα πρώτα του 2018 λοιπόν!
Εγώ βάρεσα τον καπριά ενώ ένας άλλος της ομάδας το μικρότερο σε άλλη παγάνα. Μου πέρασε και μένα ένα μικρό αλλά λόγω λάθος σημείου που βρισκόμουν δεν κατάφερα να το πετύχω. Και ο καπριάς ήρθε ανάποδα αλλά ευτυχώς που είχα μονόβολο και δεν είχε μεγάλη σημασία που το πέτυχα πίσω...
Βρακάκι καθαρό;Ο πρώτος μου αγριόχοιρος είναι γεγονός.Μεγαλο ζώο κιόλας γύρω στα 70 κιλά κρέας!Σε μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα που με φιλοξένησε....καρπωθηκαμε 8 γουρούνια!
Βρακάκι καθαρό;
Μπράβο μωρή μουλιάπα Φέρε κανά κιλό και από εδώ εεεε??Ο πρώτος μου αγριόχοιρος είναι γεγονός.Μεγαλο ζώο κιόλας γύρω στα 70 κιλά κρέας!Σε μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα που με φιλοξένησε....καρπωθηκαμε 8 γουρούνια!