Φωτιά η παρέα! Καλή συνέχεια Κώστα!
μπραβωωωω ρε φιλε κωστααααα οταν αναιβης επανω με το καλο κοψε τα αρ,,,,δια απο ενα καπρακι να τα κανουμε μια τυγανιααααα
Αμα θες να σου στειλω από μπεκατσαμπραβωωωω ρε φιλε κωστααααα οταν αναιβης επανω με το καλο κοψε τα αρ,,,,δια απο ενα καπρακι να τα κανουμε μια τυγανιααααα
Μπράβο Κώστα!!Καλη έναρξη γουρουναδες ήρθα το πρώτο για φέτος![/url
Μπράβο στην ομαδα!Σημερα εκανε σεφτε και η παρεα μου..απο το πρωι επαιζαν αρκετα ζωα στο μερος μας ενα καπρι βγηκε στον αρχηγο και το πηρε και μετα αλλο ενα κοπαδι κυνηγηθηκε και μια σκροφα ξεκοψε απο το κοπαδι και ξαναπερασε απο τον αρχηγο που την πηρε και αυτη..το μονο ασχημο ηταν οτι και τα δυο επεσαν μεσα σε ρεματια αποτομη και επιστρατευτηκε εργατης για να τα τραβηξουν πανω..επαιτε συνεχεια
εση μην ακουσης συζητηση για αρχ,,δια,,, αμεσως πεταγεσαι σαν αρχ,,,,δηΑμα θες να σου στειλω από μπεκατσα
Σημερα εκανε σεφτε και η παρεα μου..απο το πρωι επαιζαν αρκετα ζωα στο μερος μας ενα καπρι βγηκε στον αρχηγο και το πηρε και μετα αλλο ενα κοπαδι κυνηγηθηκε και μια σκροφα ξεκοψε απο το κοπαδι και ξαναπερασε απο τον αρχηγο που την πηρε και αυτη..το μονο ασχημο ηταν οτι και τα δυο επεσαν μεσα σε ρεματια αποτομη και επιστρατευτηκε εργατης για να τα τραβηξουν πανω..επαιτε συνεχεια
Μπραβο σας και καλη συνεχεια
μπραβο ρε πατριωτη εσυ και η παρεα σου .καλη συνεχεια.Καλη έναρξη γουρουναδες ήρθα το πρώτο για φέτος![/url
Εμείς χθες εντοπίσαμε ένα μεγάλο κοπαδι και καταφέραμε να πάρουμε δεκα ζώα εκ των οποίων τα τέσσερα είχα την τύχη να τα πάρω εγώ. Σήμερα δυστυχώς τα γουρούνια μας έβγαιναν εκτός παγανας κ έτσι γυρίσαμε άπραγοι στα σπίτια μας.
8βολο ιδιογομωσης δικό μου! Με τα ίδια φυσίγγια και άλλος ένας πήρε αλλά τρία την ίδια μέρα. Αν θες σου λέω το setup.Oooo Mιχάλη. Τι δράμια έριξες;