Τι μπάμιες ρε;; Δώστου εκεί πέρα κρέας να στηλωθεις !!Καλά κάνω λοιπόν που προτιμώ μπριζόλα αντί για φασολάκια και μπαμιες; Να μην έχω ενοχές κιόλας.
Τι μπάμιες ρε;; Δώστου εκεί πέρα κρέας να στηλωθεις !!Καλά κάνω λοιπόν που προτιμώ μπριζόλα αντί για φασολάκια και μπαμιες; Να μην έχω ενοχές κιόλας.
Τα φασολάκια απαιτούν βεργαδι και οι μπάμιες κότα.Καλά κάνω λοιπόν που προτιμώ μπριζόλα αντί για φασολάκια και μπαμιες; Να μην έχω ενοχές κιόλας.
Εννοείτε ότι τα φασόλια είναι δηλητηριώδη και για αυτό πρέπει να τα βράσεις για να αδρανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των τοξινών τους.Καλά κάνω λοιπόν που προτιμώ μπριζόλα αντί για φασολάκια και μπαμιες; Να μην έχω ενοχές κιόλας.
Θα τρώμε από λίγα κάθε φορά,να αποκτήσουμε ανοσία!Εννοείτε ότι τα φασόλια είναι δηλητηριώδη και για αυτό πρέπει να τα βράσεις για να αδρανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των τοξινών τους.
Οι πιο γνωστές τοξίνες τους είναι οι λεκτίνες και συγκεκριμένα η φυτοαιμαγλουτινίνη η οποία είναι δηλητηριώδης.
View attachment 90424
https://www.cfs.gov.hk/english/multimedia/multimedia_pub/multimedia_pub_fsf_208_01.html
Αν σου δώσω να φας τσαουλι βλαρο 3-4 πόντους πάνω από τη κλαρα, θα αναθεωρήσεις!!!!!Εννοείτε ότι τα φασόλια είναι δηλητηριώδη και για αυτό πρέπει να τα βράσεις για να αδρανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των τοξινών τους.
Οι πιο γνωστές τοξίνες τους είναι οι λεκτίνες και συγκεκριμένα η φυτοαιμαγλουτινίνη η οποία είναι δηλητηριώδης.
View attachment 90424
https://www.cfs.gov.hk/english/multimedia/multimedia_pub/multimedia_pub_fsf_208_01.html
Αν φάω οτιδήποτε έχει φοινικέλαιο μέσα σε πέντε λεπτά πρήζονται τα πόδια μου από αστράγαλο και κάτω.Πολύ σωστα! Τώρα μπορεί να αντικατασταθεί το ζωικό λίπος από τα φυτικά έλαια που τότε φυσικά δεν υπήρχαν.
Εγω θεωρω την κορυφαια διατροφη την μεσογειακηΑν φάω οτιδήποτε έχει φοινικέλαιο μέσα σε πέντε λεπτά πρήζονται τα πόδια μου από αστράγαλο και κάτω.
Έφαγα το παραμύθι ότι οι χορτοφάγοι είναι πιο υγιείς και σακάτεψα το σώμα μου.
Ελαιόλαδο και αυτό με μέτρο.
Το ζωικό λίπος δεν σε κάνει ζημιά. Η ζημιά γίνεται που το συνδυάζουμε με τόσα χορταρικά και φυτικά ψημένα λάδια.
Μιθριδατισμός!!!Θα τρώμε από λίγα κάθε φορά,να αποκτήσουμε ανοσία!
Μπάμιες τρώω. Για ένα ανεξήγητο λόγο μου αρέσουν. Φασολάκια ούτε να τα δω! Πόσο να φάω ρε συ? Προχθές τσιχλοκοτσυφα στιφάδο, τα ξεσκισα. Χθες μεσημέρι κατσίκι από την Δίρφη ελεύθερα βοσκης στο φούρνο. Το βράδυ αγριογουρουνο σχάρα. Τι παραπάνω πρέπει να κάνω για να χαρακτηριστω meat eater??..Τι μπάμιες ρε;; Δώστου εκεί πέρα κρέας να στηλωθεις !!
To πιο ωραίο συνοδευτικό μιας μπριζόλας είναι η δεύτερη μπριζόλαΠχ μου αρεσει διπλα σε μια μπριζολα να χω μια ντοματοσαλατα η χορτα βραστα η μελιτζανα στο καρβουνο
Είναι θέαμα ισορροπίας. Δεν γίνεται να φας μόνο κρέας ούτε μόνο χορτάρι όπως κάνουν οι βιγκανοταλιμπαν. Όσπρια εκτός από μαυρομάτικα φασόλια τρώω και συχνά μάλιστα. Ψάρια όσο μπορώ πιο συχνά ,και αν με παει στο ψάρεμα, πολύ συχνά. Λαχανικά κατά 95% μόνο ότι βάζω στο περιβόλι.Εγω θεωρω την κορυφαια διατροφη την μεσογειακη
Οχι την γκουρμε που πασαρουν αλλα την σωστη αγνη παραδοσιακη
Δηλαδη απο ολα σωστα και με μετρο
Τηγανητα δεν τρωω ειναι πολυ σπανιο
Σαλατα τον χειμωνα αγριο χορτο βραστο και ελληνικη!
Κρεας
Και οσπρια
Φυσικα ψαρι αν και αυτο οχι καθε βδομαδα
Ελαιολαδο πολυ
Και λεμονι
Δεν θεωρω οτι λαχανικα καο χορτα κανουν κακο αλλα οχι στην αλλη ακρη με το βιγκανισμο!
Χρειαζομαστε κρεας για να μαστε οκ
Μακρια απο εμενα μαργαρινες Κλπ
Ο χορτοφαγος για μενα θα αντιμετωπισει πολλα προβληματα
Αλλα και αν τρως αποκλειστικα κρεας και μονο πιστευω θα υπαρχει προβλημα
Αυτα κατ εμενα ισως να χω λαθος
Πχ μου αρεσει διπλα σε μια μπριζολα να χω μια ντοματοσαλατα η χορτα βραστα η μελιτζανα στο καρβουνο
Προσπαθω να μην εχει πατατα τηγανιτη
Ετσι τα συνδιαζω εγω
Το οσπριο θα το συνοδεψω με ψαρι εστω και κονσερβα
Και παει λεγοντας
Αν δεν θα φαω κρεας θα φαω κατι γαλακτομομικο πχ χαλουμι η φετα μαζι με ελιες ντοματα και λιγο ψωμι που πρωτιμω να ειναι ζυμωτο και προζυμι
Η ολικης ποθ φτιαχνει η γυναικα
Πιστευω οτι ο σωστος συνδιασμος ειναι η ιδανικη επιλογη
Εγώ την ώρα που τρώω την ρεβιθαδα μου σκέφτομαι την ώρα που θα ντουμανιασει πάλι το μπάρμπεκιου. Αντιθέτως όταν τσακιζω τις μπριζόλες τα ρεβίθια δεν μου περνάνε καθόλου από το μυαλό....To πιο ωραίο συνοδευτικό μιας μπριζόλας είναι η δεύτερη μπριζόλα
Άλλο ασύστολο ψέμα και προπαγάνδα για να μπορούν να πουλήσουν τα δηλητήριά τους φίλε μου.Εγω θεωρω την κορυφαια διατροφη την μεσογειακη
Οχι την γκουρμε που πασαρουν αλλα την σωστη αγνη παραδοσιακη
Δηλαδη απο ολα σωστα και με μετρο
Νταξει ρε φίλε. Αν μπορείς να τρως κάθε μέρα και μόνο κρέας μαγκιά σου. Αλλά μην το τραβάς στα άκρα και εσύ. Μην γίνεσαι σαν τους βιγκαν από την ανάποδη. Κοίτα το κοντινότερο είδος πάνω στον πλανήτη σε εμάς. Ο χιμπατζής, τρώει κρεας σε κάθε ευκαιρία που θα του δωθει, κυνηγάει οργανωμένα κιόλας μαϊμούδες. Αλλά και τα φρουτακια του τρώει και τις πρασινάδες του.Άλλο ασύστολο ψέμα και προπαγάνδα για να μπορούν να πουλήσουν τα δηλητήριά τους φίλε μου.
Πες μου ένα ζώο στην φύση που "τρώει από όλα και με μέτρο". Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στον πλανήτη γη. Είναι αφύσικο και ανώμαλο.
Η κατσίκα τρώει "από όλα και με μέτρο", δηλαδή κάνει "ισορροπημένη διατροφή" ; Δηλαδή τρώει λίγο χορταράκι και λίγο κρεατάκι και λίγο ψαράκι και οπωσδήποτε φρουτάκια για να πάρει βιταμινούλες και άλλα τέτοια γραφικά, ή τρώει μόνο χόρτο όλη της τη ζωή;
Ο λύκος κάνει ισορροπημένη διατροφή και τρώει λίγο κρέας και λίγο ψάρι και λίγη σαλατούλα; Ή τρώει μόνο κρέας όσο ζει;
Το λιοντάρι κάνει ισορροπημένη διατροφή; Το ελάφι; Ποιό είναι εκείνο το ζώο που κάνει "ισορροπημένη διατροφή" στον πλανήτη γη;
Επίσης το "με μέτρο" είναι και αυτό ψέμα. Δεν υπάρχει στη φύση "με μέτρο". Τα χορτοφάγα που τρώνε τροφή πολύ φτωχή σε θρεπτικά όλη μέρα τρώνε αν τα αφήσεις. Αντίθετα, τα σαρκοφάγα που τρώνε τροφή πολύ υψηλής θρεπτικής αξίας τρώνε μέχρι να χορτάσουν και μόνο τότε σταματάνε και μετά δεν ξανατρώνε για ώρες ή μέρες μέχρι να ξαναπεινάσουν. Ποτέ δε θα σταματήσει το λιοντάρι να τρώει αν δεν έχει χορτάσει επειδή νιώθει ότι πρέπει "να τρώει με μέτρο". Το σώμα μας έχει ειδικούς ορμονικούς μηχανισμούς που μας ειδοποιεί ότι χορτάσαμε και δεν πρέπει να φάμε άλλο. Και ο άνθρωπος έτσι είναι. Όταν πεινάς πραγματικά θέλεις να το ξεσκίσεις το κρέας. Μόλις χορτάσεις, το κρέας το σιχαίνεσαι μέχρι να ξαναπεινάσεις. Πώς θα "φας με μέτρο" λοιπόν πηγαίνοντας αντίθετα στη φύση σου;
Επειδή όμως μας ταΐζουν εξαρτησιογόνες τροφές όπως είναι όλα τα δημητριακά και τα φρούτα, ότι έχει υδατάνθρακες δηλαδή, αλλά και επεξεργασμένες τροφές, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε πολλούς ανθρώπους ο φυσιολογικός μηχανισμός του κορεσμού με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η δε "Μεσογειακή Διατροφή" είναι μία Αμερικανική προπαγάνδα της δεκαετίας του 70, τότε που ξεκίνησε η επιθετική προώθηση της χορτοφαγίας και της δαιμονοποίησης του κρέατος από το υπουργείο στις ΗΠΑ.
Μερικοί ξένοι που είχαν πιστέψει την μπαρούφα και πήγαν στην Κρήτη και αλλού να δούνε τα μαγικά χόρτα και λαχανικά που τρώνε οι Κρητικοί, διαπίστωσαν ότι η βασική τους διατροφή δεν ήταν χόρτα και λαχανικά όπως έλεγε η προπαγάνδα, αλλά κρέας.
Το μέρος με τους μακροβιότερους ανθρώπους στον κόσμο είναι το Χονγκ-Κονγκ το οποίο συμπωματικά έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση κρέατος κατά κεφαλήν στον κόσμο. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy
Σε οποιοδήποτε ζωολογικό κήπο και να πας στον κόσμο θα δεις ταμπέλες που λένε "απαγορεύεται να ταΐζετε τα ζώα". Δεν απαγορεύεται για να μη σου φάει το χέρι καθώς το ταΐζεις, αλλά γιατί αν δώσεις στο ζώο να φάει κάτι που είναι εκτός της φυσικής του διατροφής αυτό θα αρρωστήσει. Δεν πρέπει να φάει το λιοντάρι την τυροπιτούλα και το κρουασανάκι που θα του πετάξει το παιδάκι. Βλέπεις ότι είναι πολύ ευαίσθητοι στο να μην αρρωστήσει το λιοντάρι, αλλά τελείως στα αρχίδια τους το παιδάκι, που ούτε αυτό θα έπρεπε να τρώει τη δηλητηριώδη τυροπιτούλα και το κρουασανάκι, αλλά κάνουν τουμπεκί διότι η βιομηχανία βγάζει χρήματα!
Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος στους υδατάνθρακες φίλε μου. Βλέπω ζαχαροπλαστείο ή τυποπιτάδικο και σαν το πρεζόνι τρέχω για τη δόση μου. Μακάρι να μπορούσα να απεξαρτηθώ.Νταξει ρε φίλε. Αν μπορείς να τρως κάθε μέρα και μόνο κρέας μαγκιά σου.
Συμφωνω φιλε σε αρκετα που ειπες αλλα ειπες και πραματα που δεν γνωριζω για να τα αναπτυξω οπως και αλλα που διαφωνωΆλλο ασύστολο ψέμα και προπαγάνδα για να μπορούν να πουλήσουν τα δηλητήριά τους φίλε μου.
Πες μου ένα ζώο στην φύση που "τρώει από όλα και με μέτρο". Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στον πλανήτη γη. Είναι αφύσικο και ανώμαλο.
Η κατσίκα τρώει "από όλα και με μέτρο", δηλαδή κάνει "ισορροπημένη διατροφή" ; Δηλαδή τρώει λίγο χορταράκι και λίγο κρεατάκι και λίγο ψαράκι και οπωσδήποτε φρουτάκια για να πάρει βιταμινούλες και άλλα τέτοια γραφικά, ή τρώει μόνο χόρτο όλη της τη ζωή;
Ο λύκος κάνει ισορροπημένη διατροφή και τρώει λίγο κρέας και λίγο ψάρι και λίγη σαλατούλα; Ή τρώει μόνο κρέας όσο ζει;
Το λιοντάρι κάνει ισορροπημένη διατροφή; Το ελάφι; Ποιό είναι εκείνο το ζώο που κάνει "ισορροπημένη διατροφή" στον πλανήτη γη;
Επίσης το "με μέτρο" είναι και αυτό ψέμα. Δεν υπάρχει στη φύση "με μέτρο". Τα χορτοφάγα που τρώνε τροφή πολύ φτωχή σε θρεπτικά όλη μέρα τρώνε αν τα αφήσεις. Αντίθετα, τα σαρκοφάγα που τρώνε τροφή πολύ υψηλής θρεπτικής αξίας τρώνε μέχρι να χορτάσουν και μόνο τότε σταματάνε και μετά δεν ξανατρώνε για ώρες ή μέρες μέχρι να ξαναπεινάσουν. Ποτέ δε θα σταματήσει το λιοντάρι να τρώει αν δεν έχει χορτάσει επειδή νιώθει ότι πρέπει "να τρώει με μέτρο". Το σώμα μας έχει ειδικούς ορμονικούς μηχανισμούς που μας ειδοποιεί ότι χορτάσαμε και δεν πρέπει να φάμε άλλο. Και ο άνθρωπος έτσι είναι. Όταν πεινάς πραγματικά θέλεις να το ξεσκίσεις το κρέας. Μόλις χορτάσεις, το κρέας το σιχαίνεσαι μέχρι να ξαναπεινάσεις. Πώς θα "φας με μέτρο" λοιπόν πηγαίνοντας αντίθετα στη φύση σου;
Επειδή όμως μας ταΐζουν εξαρτησιογόνες τροφές όπως είναι όλα τα δημητριακά και τα φρούτα, ότι έχει υδατάνθρακες δηλαδή, αλλά και επεξεργασμένες τροφές, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε πολλούς ανθρώπους ο φυσιολογικός μηχανισμός του κορεσμού με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η δε "Μεσογειακή Διατροφή" είναι μία Αμερικανική προπαγάνδα της δεκαετίας του 70, τότε που ξεκίνησε η επιθετική προώθηση της χορτοφαγίας και της δαιμονοποίησης του κρέατος από το υπουργείο στις ΗΠΑ.
Μερικοί ξένοι που είχαν πιστέψει την μπαρούφα και πήγαν στην Κρήτη και αλλού να δούνε τα μαγικά χόρτα και λαχανικά που τρώνε οι Κρητικοί, διαπίστωσαν ότι η βασική τους διατροφή δεν ήταν χόρτα και λαχανικά όπως έλεγε η προπαγάνδα, αλλά κρέας.
Το μέρος με τους μακροβιότερους ανθρώπους στον κόσμο είναι το Χονγκ-Κονγκ το οποίο συμπωματικά έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση κρέατος κατά κεφαλήν στον κόσμο. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy
Σε οποιοδήποτε ζωολογικό κήπο και να πας στον κόσμο θα δεις ταμπέλες που λένε "απαγορεύεται να ταΐζετε τα ζώα". Δεν απαγορεύεται για να μη σου φάει το χέρι καθώς το ταΐζεις, αλλά γιατί αν δώσεις στο ζώο να φάει κάτι που είναι εκτός της φυσικής του διατροφής αυτό θα αρρωστήσει. Δεν πρέπει να φάει το λιοντάρι την τυροπιτούλα και το κρουασανάκι που θα του πετάξει το παιδάκι. Βλέπεις ότι είναι πολύ ευαίσθητοι στο να μην αρρωστήσει το λιοντάρι, αλλά τελείως στα αρχίδια τους το παιδάκι, που ούτε αυτό θα έπρεπε να τρώει τη δηλητηριώδη τυροπιτούλα και το κρουασανάκι, αλλά κάνουν τουμπεκί διότι η βιομηχανία βγάζει χρήματα!
Μην ξεχνάμε ότι φανατικός χορτοφάγος που λάτρευε μάλιστα τις κρέμες ήταν και ο Fuhrer...Καλά κάνω λοιπόν που προτιμώ μπριζόλα αντί για φασολάκια και μπαμιες; Να μην έχω ενοχές κιόλας.
Αυο μυαλο ειναι ολα!Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος στους υδατάνθρακες φίλε μου. Βλέπω ζαχαροπλαστείο ή τυποπιτάδικο και σαν το πρεζόνι τρέχω για τη δόση μου. Μακάρι να μπορούσα να απεξαρτηθώ.
Γιατί κέντρα απεξάρτησης από το αλκοόλ υπάρχουν, αλλά κέντρα απεξάρτησης από τους υδατάνθρακες όχι.
Ο χιμπατζής είναι παμφάγο, όχι σαρκοφάγο. Μόνο το 5-10% της διατροφής του είναι κρέας.
Ο άνθρωπος είναι σαρκοφάγο. Σαρκοφάγο είναι ένα ζώο όταν τουλάχιστον το 70% της διατροφής του πρέπει να είναι κρέας.
Oι vegan τι είναι άραγε;Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος στους υδατάνθρακες φίλε μου. Βλέπω ζαχαροπλαστείο ή τυποπιτάδικο και σαν το πρεζόνι τρέχω για τη δόση μου. Μακάρι να μπορούσα να απεξαρτηθώ.
Γιατί κέντρα απεξάρτησης από το αλκοόλ υπάρχουν, αλλά κέντρα απεξάρτησης από τους υδατάνθρακες όχι.
Ο χιμπατζής είναι παμφάγο, όχι σαρκοφάγο. Μόνο το 5-10% της διατροφής του είναι κρέας.
Ο άνθρωπος είναι σαρκοφάγο. Σαρκοφάγο είναι ένα ζώο όταν τουλάχιστον το 70% της διατροφής του πρέπει να είναι κρέας.
Η τροφή του σαρκοφάγουOι vegan τι είναι άραγε;