Μόνο για συνεργεία δίωξης λέει το φεκΌπου είναι ζώνη επιτρέπονται κανονικά Τετάρτη και ΣΚ
Μόνο για συνεργεία δίωξης λέει το φεκΌπου είναι ζώνη επιτρέπονται κανονικά Τετάρτη και ΣΚ
Όχι ρε, όλες η ομάδες πάνε τώρα τα συνεργεία που άρχισε το κυνήγι.Μόνο για συνεργεία δίωξης λέει το φεκ
Όχι, κανονικά λέμε.Αν εννοείς ότι μπορείς να το σκοτώσεις Τετάρτη και ΣΚ ναι αυτό επιτρέπεται αλλά χωρίς σκύλο αν δεν είσαι συνεργείο δίωξης. Μπανανια χώρα απίστευτη
Η μόνη περίπτωση να μη κυνηγάτε είναι αν έβγαλε απόφαση ο δασάρχης. Σε ποια περιοχή είσαι;Για ποίους όλους δεν γράφει αυτό το φεκ, εδώ μέχρι ο σύλλογος ήρθε και είπε ότι όποιος πάει είναι παράνομος, που το είδες γραμμένο εσύ
Εδώ οι ομοσπονδιακοι είπαν απαγορεύεται με σκυλιά δίωξης και το φεκ επιτρέπει τα σκυλιά δίωξης από 20/8 μόνο για τα συνεργεία δίωξηςΌχι ρε, όλες η ομάδες πάνε τώρα τα συνεργεία που άρχισε το κυνήγι.
Αυτό ξέρω και εγώ. Και κυνηγούσαν το Σαββατοκύριακο κανονικότατα εδώ.Όπου είναι ζώνη επιτρέπονται κανονικά Τετάρτη και ΣΚ
Βρέθηκε η λύση ο ΚΣ εδώ είναι για τον π@ καβαλα ρώτησα και τον αδερφό μου που είναι στο δασαρχειο επιτρέπεται κανονικάΑυτό ξέρω και εγώ. Και κυνηγούσαν το Σαββατοκύριακο κανονικότατα εδώ.
Αφού λέει ο περιορισμός σκύλων δίωξης ΔΕΝ ισχύει στην θήρα εντός ζωνών από 20/8 μέχρι 14/9 και στα συνεργεία δίωξης. Αν δεν το διαβάζω λανθασμένα.ανωτέρω περιορισμός της χρήσης σκύλων δίωξης δεν
ισχύει κατά τη θήρα αγριόχοιρων εντός των Ζωνών Διάβασης από τις 20.08.2024 έως 14.09.2024 τις ημέρες
Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, στη δράση των συνεργείων
δίωξης αγριόχοιρων που συγκροτούνται από τις περιφερειακές Δασικές Υπηρεσίες στα πλαίσια του άρθρου 259
του Δασικού Κώδικα και των ομάδων κυνηγών που δραστηριοποιούνται δυνάμει των σχετικών διατάξεων της
υπό στοιχεία 147/21886/25.01.2021 (Β’ 313) κοινής απόφασης των Υφυπουργών Περιβάλλοντος κα
Ε ναι ρε συ Βαγγέλη.Εδω ανεβηκαν άρθρα σε διάφορα μέσα για την καλοκαιρινή έναρξη του αγριόχοιρου. Πες στους θηροφυλακες να διαβάζουν προσεκτικά τις ρυθμίσεις. Μου φαίνεται ότι είναι αλλού οι τύποι...Βρέθηκε η λύση ο ΚΣ εδώ είναι για τον π@ καβαλα ρώτησα και τον αδερφό μου που είναι στο δασαρχειο επιτρέπεται κανονικά
Δύσκολα μας βάζεις...Εστιάστε στα γουρούνια και μόνο.
https://m.facebook.com/story.php/?story_fbid=945242094310391&id=100064738268533
Αυτό έτρωγε κάθε μέρα απέξωΆμα μου έλεγαν ότι είναι αγριο , αν δεν το είχα δει με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα.View attachment 90408
Σταφύλια καρπούζια πεπόνια φασολάκια σύκα ντομάτες όσες μπορούσε να φαει ο μακαρίτης!!!Αυτό έτρωγε κάθε μέρα απέξω
Λουκουμακι!Σταφύλια καρπούζια πεπόνια φασολάκια σύκα ντομάτες όσες μπορούσε να φαει ο μακαρίτης!!!