Αγριόχοιρος

View attachment 90183View attachment 90184
... Που να το ήξερα, όταν τα πήρα (πριν 20 χρόνια), να πάρω 10 - 15 κουτάκια, όσα είχε το μαγαζί ... .big smile. .sarcastic.
Υ.Γ. Δεν έχω ρίξει κανένα (δεν κυνηγώ γουρούνια). Για τα βόλια το είχα πάρει, για δοκιμή μιας ιδέας να φτιάξω μονόβολα, 2-βολα, 3-βολα για το 36αράκι Win.9410.
Ένα φυσίγγι είχα σφάξει, αλλά τα βόλια με απογοήτευσαν από την άποψη σφαιρικότητας ! :(
KAI να κηνηγούσες γουρούνια εδω που μένεις το ιδιο σου κανει

View attachment 90183View attachment 90184
... Που να το ήξερα, όταν τα πήρα (πριν 20 χρόνια), να πάρω 10 - 15 κουτάκια, όσα είχε το μαγαζί ... .big smile. .sarcastic.
Υ.Γ. Δεν έχω ρίξει κανένα (δεν κυνηγώ γουρούνια). Για τα βόλια το είχα πάρει, για δοκιμή μιας ιδέας να φτιάξω μονόβολα, 2-βολα, 3-βολα για το 36αράκι Win.9410.
Ένα φυσίγγι είχα σφάξει, αλλά τα βόλια με απογοήτευσαν από την άποψη σφαιρικότητας ! :(
Στέλιο Κρήτη που μένεις και να θες γουρούνια, μόνο κολυμπόντας αν έρθει κανένα.🤣

Έχω μερικά ξεχασμένα θα μείνουν για ενθύμιο
Δεν έβαζα άλλο φυσίγγι
Αναζητώ τον αντικαταστάτη τους πλέον... Όσο περίεργο και να ακουστεί τα Lambro Big game πηγαίνουν πολύ καλά, απλά έχω σιχαθεί να μου σπάνε τα τζαμάκια στο ρέλι.
Της Nsi τα 10p buffered είναι λίγο μέτρια. Μάλλον εγώ έκανα κατι λάθος.

Last edited:
Αναζητώ τον αντικαταστάτη τους πλέον... Όσο περίεργο και να ακουστεί τα Lambro Big game πηγαίνουν πηγαίνουν πολύ καλά, απλά έχω σιχαθεί να μου σπάνε τα τζαμάκια στο ρέλι.
Της Nsi τα 10p buffered είναι λίγο μέτρια. Μάλλον εγώ έκανα κατι λάθος.
Αν θέλεις δοκίμασε τα Winchester 10p 3’ επιχαλκωμένα. Πολύ καλό φυσίγγι

Τα κόκκινα λες ή τα μαύρα? Τα μαύρα (high velocity) είναι φοβερά, τα κόκκινα είναι να σε πάρω να φύγουμε.
Τα δεκάβολα είναι σε μαύρο κουτί και κόκκινο κάλυκα.
https://www.kalco.gr/winchester-double-x-10bola-kokkina/
Την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσα με αρχηγό τοπικής παρέας εδώ και μου έλεγε ότι χρησιμοποιεί μόνο αυτά και super magnum

Τα δεκάβολα είναι σε μαύρο κουτί και κόκκινο κάλυκα.
https://www.kalco.gr/winchester-double-x-10bola-kokkina/
Την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσα με αρχηγό τοπικής παρέας εδώ και μου έλεγε ότι χρησιμοποιεί μόνο αυτά και super magnum
Τι να σου πω, μπορεί σε εμένα να μην ταίριαξαν. Με 1* στα 40 μέτρα άνοιγαν πολύ, είχε τύχει να ρίξω σε 30ρι γουρούνι 3 φυσίγγια για να ξεψυχίσει, δεν έλεγε να σταματήσει να τρέχει.
Αυτά ήταν τουφεκιά και κάτω.
Win-Double-X-3΄΄-12βολο-magnum.jpg

Φέτος δε έγινε το ποιο κορυφαίο άνοιξε το κυνήγι του αγριογουρουνου μόνο για τα συνεργεία δίωξης λες και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τα περιορίσουν. Το θέατρο του παραλόγου αλλά σε χώρα μπανανια τι περιμένεις και πληρώσαμε όλοι τις ίδιες εισφορές στην ΚΣΕ. Αραμπατζή σε λίγο καιρό θα μείνεις εσύ και οι μελέτες σου.

Φέτος δε έγινε το ποιο κορυφαίο άνοιξε το κυνήγι του αγριογουρουνου μόνο για τα συνεργεία δίωξης λες και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τα περιορίσουν.
Για όλους άνοιξε, οχι μονο για τα συνεργεία.

Back