Αγριόχοιρος

Είπαμε να πληρώνουμε για ακριβά και καλά φυσίγγια αλλά όχι και έτσι...
14.4€ ανά φυσιγγι. 5αδα πρέπει να είναι... Αστοχία και θρήνος... άμα ρίξεις δύο για να πέσει μεροκάματο... Αν βγει κοπάδι και ξαναγεμισεις χρεωκοπία....

Είπαμε να πληρώνουμε για ακριβά και καλά φυσίγγια αλλά όχι και έτσι...
Δεν είναι φυσίγγι για αυτούς που κυνηγάνε κάθε μέρα, αλλά για εμένα που πάω 5-6 φορές το χρόνο δεν με χαλάει. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί το γουρούνι να έχει χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο θήραμα στην Ελλάδα. Επιπλέον κακά τα ψέματα μπορεί να υπάρχει μεγάλος πληθυσμός, αλλά δεν ντουφεκάς και σε κάθε κυνήγι.

Δεν είναι φυσίγγι για αυτούς που κυνηγάνε κάθε μέρα, αλλά για εμένα που πάω 5-6 φορές το χρόνο δεν με χαλάει. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί το γουρούνι να έχει χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο θήραμα στην Ελλάδα. Επιπλέον κακά τα ψέματα μπορεί να υπάρχει μεγάλος πληθυσμός, αλλά δεν ντουφεκάς και σε κάθε κυνήγι.
Και πάλι, είναι αρκετά ακριβό. Μου θυμίζει τα μονόβολα της ίδιας εταιρείας τα sabot που άνοιγαν σαν τριαντάφυλλο, η 5αδα είχε 40 ευρώ!
Δεκάδα είναι. Όχι ότι αυτό το κάνει φθηνό🤣
Δεν σώνεται 😂
Το έχω ψάξει και εγώ. Είναι σε έλλειψη, μόνο από σπόντα αν το βρεις κάπου
Τα ψάχνω παντού, απ όταν χρεωκόπησε και πουλήθηκε η Remington μόνο τυχαία θα τα βρεις, τρομερό φυσίγγι!

Έχει βρει κάποιος πουθενά τα 10βολα Remington magnum ?

Τα ψάχνω παντού, απ όταν χρεωκόπησε και πουλήθηκε η Remington μόνο τυχαία θα τα βρεις, τρομερό φυσίγγι!
IMG_20240820_172811.jpgIMG_20240820_173112.jpg
... Που να το ήξερα, όταν τα πήρα (πριν 20 χρόνια), να πάρω 10 - 15 κουτάκια, όσα είχε το μαγαζί ... .big smile. .sarcastic.
Υ.Γ. Δεν έχω ρίξει κανένα (δεν κυνηγώ γουρούνια). Για τα βόλια το είχα πάρει, για δοκιμή μιας ιδέας να φτιάξω μονόβολα, 2-βολα, 3-βολα για το 36αράκι Win.9410.
Ένα φυσίγγι είχα σφάξει, αλλά τα βόλια με απογοήτευσαν από την άποψη σφαιρικότητας ! :(

Back