Γιατι ρε....θα εβαζες την ουρα στον σκουφοΣιγα μη πιασω την ψωριαρα ρε στα χερια μου
και θα κυνηγουσες περιστερια αλα Μπλεκ
Γιατι ρε....θα εβαζες την ουρα στον σκουφοΣιγα μη πιασω την ψωριαρα ρε στα χερια μου
Ισως και κανενα αυγο κατακεφαλα....
Οποιος εχει κοτετσια εκει γυρω θα σε ευγνομωνει..
Εγω θα την φορτωνα κ θα εκανα μια γυρα στο χωριο,ισως μου εδιναν καμια κοτα,ισως λιγα αυγα,εστω ενα πιατο αυγολεμονο ρε αδελφε..
Επεσε καφε να λες..
Καλοταισμενη φαίνεται εδώ κάτω είναι πετσί και κόκκαλοΠηγα βολτα για καμια φασσα σε μια ρεματια και ακουσα σε μια φαση δυο σκυλια να γαυγιζουν και να πλησιαζουν..ακουω στα 30 μετρα πισω κατι να τρεχει μεσα στη ρεματια προς τα πανω και ηταν η κυρια που την καπνισα με λαμπρο καφε νο5
View attachment 8655
Καλημέρα το καθάρισμα από ψιλους πως γίνεται?Στο μυαλό μου ήσουν!
Καλό καθάρισμα από ψίλους... και χοντρό αλάτι για μερικές μέρες στην πληγή που θα αποκοπεί η ουρά από το σώμα.
Καλή συνέχεια!
Μπραβο ρε Αλεξ...σαν μαγνητης τις τραβας !!!Για φασσες πηγα το πρωι αλλα δεν ειδα ουτε μια...η κυρα Μαρω μαζι με αλλες δυο μαλλον εψαχναν την χθεσινη που ειχα τουφεκισει, περπατησα αρκετα για χαρη της για να της στησω καρτερι και τελικα ηρθε πολυ κοντα 2 μετρα και εφαγε το κεφαλι της, ουτε κιχ δεν εκανε...
View attachment 8805
Μπράβο και φασσες και αλεπούδες...Για φασσες πηγα το πρωι αλλα δεν ειδα ουτε μια...η κυρα Μαρω μαζι με αλλες δυο μαλλον εψαχναν την χθεσινη που ειχα τουφεκισει, περπατησα αρκετα για χαρη της για να της στησω καρτερι και τελικα ηρθε πολυ κοντα 2 μετρα και εφαγε το κεφαλι της, ουτε κιχ δεν εκανε...
View attachment 8805
Ρε φιλαράκι ,δεν βρίσκεις γαλάζιες και θα την πληρώσουν οι κοκκινομάλες ;Για φασσες πηγα το πρωι αλλα δεν ειδα ουτε μια...η κυρα Μαρω μαζι με αλλες δυο μαλλον εψαχναν την χθεσινη που ειχα τουφεκισει, περπατησα αρκετα για χαρη της για να της στησω καρτερι και τελικα ηρθε πολυ κοντα 2 μετρα και εφαγε το κεφαλι της, ουτε κιχ δεν εκανε...
View attachment 8805
Από B&P WINTER 38gr πήγε ρε;;;Για φασσες πηγα το πρωι αλλα δεν ειδα ουτε μια...η κυρα Μαρω μαζι με αλλες δυο μαλλον εψαχναν την χθεσινη που ειχα τουφεκισει, περπατησα αρκετα για χαρη της για να της στησω καρτερι και τελικα ηρθε πολυ κοντα 2 μετρα και εφαγε το κεφαλι της, ουτε κιχ δεν εκανε...
View attachment 8805
Οτι δεις μαλλιαρο και φουντωτο το ξεπαστρεβεις ρε κακουργεΓια φασσες πηγα το πρωι αλλα δεν ειδα ουτε μια...η κυρα Μαρω μαζι με αλλες δυο μαλλον εψαχναν την χθεσινη που ειχα τουφεκισει, περπατησα αρκετα για χαρη της για να της στησω καρτερι και τελικα ηρθε πολυ κοντα 2 μετρα και εφαγε το κεφαλι της, ουτε κιχ δεν εκανε...
View attachment 8805
Ο Μπλεκ σε νεες περιπετειες?....ωχ πονεσε το στομαχι μου απ το γελιο!!!
Ναι φίλε έβγαλε ανακοίνωση το δασαρχείο χθεςΠαιδια ξερει κανεις αν ισχυει;;;στα μεγαρα κοβουν πολλες βολτα!
"στις περιοχές εφαρμογής του Προγράμματος Εμβολιασμού της άγριας πανίδας για τη Λύσσα"Ωραια,την κυριακη εχει καρτερι αλεπους αντι για τσιχλες χαχαχα