Γιατί όχι ;@dim63 μου επιτρεπεις να βαλω φωτο;
Γιατί η ερώτηση στον Dim?@dim63 μου επιτρεπεις να βαλω φωτο;
Τασο ειχε περιεργεια να δει την v 3 απο κοντα τοσα που ειχε ακουσειΩ ρε δονταρες η μαρω..παιδι της crest..
Πως κ τοσο κοντα,ξεπεταχτηκε μπροστα σου η δεν σε πηρε χαμπαρι?
Γιατί η ερώτηση στον Dim?
Αρχηγός της φυλής είναι ;;;
Η περιεργεια σκοτωσε την γατα..εεε την αλεπου ηθελα να πω..Τασο ειχε περιεργεια να δει την v 3 απο κοντα τοσα που ειχε ακουσει
Δεν ειχα περιθωρια.Η περιεργεια σκοτωσε την γατα..εεε την αλεπου ηθελα να πω..
Αλλα επρεπε να παει ποιο μακρια για να δει τι σημαινει american barrel..
Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιάΔεν ειχα περιθωρια.
Γυρισα το κεφαλι και κοιταχτηκαμε στα ματια για μια στιγμη.
Μολις εκανε σαλτα να μπει στο πυκνο της την αναψα με 2 κοφτες τουφεκιες καουμποικα πριν προλαβει να κανει 3 μετρα πορειας.
Κόρη του κυρ. Colgate....παιδι της crest..
Τυπικό σύμπτωμα λύσσας.
Για αυτό και τα πιο επικίνδυνα βιολογικά όπλα με ιούς αποτελούνται από μεταλλαγμένα στελέχη λύσσας. Ο σκοπός είναι η πρόκληση υπέρμετρης επιθετικότητας των ατόμων, με αγνόηση κάθε κινδύνου και πρόκληση χάους...Τυπικό σύμπτωμα λύσσας.
Στην ερώτησή μου αν δεν σιχαίνονται ή αν δεν φοβούνται αρρώστιες η απάντηση ήταν απλή: έτσι κι αλλοιώς όλα τα θηράματα εξετάζονται από τον κτηνίατρο και πως όλα τα θηράματα πρέπει να τρώγονται - αν μπορέσεις βέβαια και το καταβάλεις πρώτα.Εχουν κανει τοσα και τοσα ,στην αλεπου θα κολλαγαν αδερφε;
Κρυοι ανθρωποι εντελως
Τοσα κρεατα να φανε εκει περα ακομη και αρκουδα !!! Τρωνε αλεπου
Αν τους βαλεις μια τηγανια χοιρινο τα φτανα λαιμο τσαρουκα κλπ με κρασακι και κολιανδρο σπαστο μολις το σφαξεις ομως θα σε πουν χιλια δυο
δεν θελω να λεω για εμας αλλα απο καλο φαι μονο ο ελληνας ξερει να φαει