A
AltairLusso
Κάθε φορά που σκοτώνω μια αλεπού με πιάνει μια ευαισθησία όταν την βλέπω ανάσκελα...
Και μένα ...
Όταν γυρίζω σπίτι, νιώθω πως μου έχει κοπεί η όρεξη...
Κάθε φορά που σκοτώνω μια αλεπού με πιάνει μια ευαισθησία όταν την βλέπω ανάσκελα...
Φωτια στα τριχωτα μου εισαι... 28 RM?Με 28 RM η πρώτη, με 31 Euromix η δεύτερη. Την τσίχλα δεν ξέρω αν σκοτώνουν αλλά τις αλεπές τις τεντώνουν ...
Ωχ...άρχισε και το τριχωτό να πέφτει πάνω σου σα ''στραβό''...Δυο αλεπουδες μου βγηκαν το πρωι, το εφαγαν κ οι δυο το κεφαλι τους... Η μια με το τρυγονοφυσιγγο 7/8 ξαπλωσε στα 40 μετρα αλλα ηθελε κ δευτερη για να τελειωσει κ η αλλη στα 20 μετρα με το ιδιο φυσιγγι...
Χουνταλα εχεις μεινει πισω....goodboy.
Καλά κάνεις βάρα τες αλύπητα, ρίχτους με την ψυχή σουΣπυρο εγω θελω να εχει πουπουλα το θηραμα...
Ειχαν βγει περατζαδα στα χωραφια οι αλεπουδες, την μια την πηρα μεσα στα χωραφια κ την αλλη λιγα δευτερολπετα μετα οταν πηγαινε να χωθει στο δασακι...
Ειναι κατι μερες τα πρωινα που πηγαινω για κυνηγι που πραγματικα βλεπω συνεχεια στις ακρες του δρομου... Μια μερα σε διαδρομη 1 ωρας πρεπει να μετρησα απο απο 20...
Α ναι ξέχασα, τα φυσίγγια σου και η σκορποσκαγιαστρα σου κάνουν αίμα ...Αιμα ειναι φιλαρακι...