Γιώργο η πρώτη τουφεκιά ήταν στα 60 μετρα πάνω κάτω .Αρκετα μακρυνη απόσταση για αλεπού με οχταρια σκάγια.Αντε να την γαργαλούσαν λίγο. Επειτα, ακούω διάφορες ιστοριες απο τους λαγάδες και όταν βλέπω αλεπού κάτι παθαίνω. Και όλμο να είχα θα της έριχνα..Δεν ξέρω αν την βρήκες στην καρδιά αλλά μην χαλάς τα δραμια σου για αλεπούδες. Μέχρι τα 25-30 μέτρα πέφτουν εύκολα με ένα 8ακι, ειδικά αν το κέντρο της τουφεκιας πάει στην κοιλιά της, η οποία είναι μαλακιά. Έχω πάρει κάμποσες με 8αρια, 9αρια και 10αρια.
Απο τις λίγες φορές που έχω πάει για γουρούνια,έχω δεί μέρη που όντως το γουρούνι μπορεί να βγεί κοντά ή σε μεγαλύτερη απόσταση. Τα 60 μέτρα μπορεί να μην είναι ο κανόνας , όπως γίνεται στην στάμπα δηλαδή σε κοντινές αποστάσεις. Υπάρχουν καρτέρια π.χ σε ρεματιές η σε λαιμούς που δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγεί ο αγριόχοιρος απο συγκεκριμένο μέρος- μονοπατι.Υ.Γ. Αν χρειαζόταν στα 60 μέτρα να τουφεκισεις γουρούνι, μάλλον ο αρχηγός θα είχε κάνει κάποιο λάθος στα καρτέρια.
Απειρες φορες στη τσιχλα μου εχουν τυχη χωρις να μπορω με αυτα τα σκαγια να τη καταβαλω,τελικα σε καρτερι παππιας με 4αρια σκοτωνο τη πρωτη και με το ιδιο νουμερο μεσα σε ενα αυλακα που περπατουσα μεσα εγω και η αλεπου τον διεσχηζε κολυμποντας.Και στις δυο περιπτωσεις μπορω να σου πω οτι της λυπηθηκα,ενα συναισθημα που μεγαλωνει μεσα μου καθως γερναω,χωρις να το θελω.Και θα σου πω οτι εγω προσωπικα υπηρξα χειροτερος απο τις αλεπουδες,οταν ημουν νεος,ειχα και εγω συμπεριφορες αλεπους,οποτε ειμαι χειροτερος απο αυτα τα ζωα.. Επειτα, ακούω διάφορες ιστοριες απο τους λαγάδες και όταν βλέπω αλεπού κάτι παθαίνω. Και όλμο να είχα θα της έριχνα..
Απειρες φορες στη τσιχλα μου εχουν τυχη χωρις να μπορω με αυτα τα σκαγια να τη καταβαλω,τελικα σε καρτερι παππιας με 4αρια σκοτωνο τη πρωτη και με το ιδιο νουμερο μεσα σε ενα αυλακα που περπατουσα μεσα εγω και η αλεπου τον διεσχηζε κολυμποντας.Και στις δυο περιπτωσεις μπορω να σου πω οτι της λυπηθηκα,ενα συναισθημα που μεγαλωνει μεσα μου καθως γερναω,χωρις να το θελω.Και θα σου πω οτι εγω προσωπικα υπηρξα χειροτερος απο τις αλεπουδες,οταν ημουν νεος,ειχα και εγω συμπεριφορες αλεπους,οποτε ειμαι χειροτερος απο αυτα τα ζωα.
Μια μερα ειμαι στο καρτερι για παπια πανω στην Ηπειρο,και ειμαι κρυμμεννος πισω απο κατι αγριοτριανταφυλλιες,κοντα ενα κουφαρι μιας αγγελαδας που ειχε κολλησει στο βουρκο απο οτι φαινεται.Νατη και ερχεται η αλεπου,δεν ξερω πως της φαινοταν το κουφαρι,και μια με ενα σαλτω ανεβαινε και μια κατεβαινε,ουτε 15μ μακρια μεχρι που βαρεθηκε και εφυγε,σιγουρα το ηξερε και θα το εκανε αυτο το παιχνιδι καιρωΝαι εχω γινει πολυ ευαισθητος τα τελευταια χρονια,και νασαι βεβαιος οτι στα προ 40 δεν ειμουν καθολου,θα την ειχα κανει κυμα,γιαυτο και δεν κατηγορω καννενα οτι και να κανουν,μισω το λαθος οχι τον ανθρωπο.Ρε Σαράντο κι εγώ το ίδιο παθαίνω και δεν τις τουφεκάω.Λες υποσυνείδητα να το κάνω γιατί με λένε αλεπού ;
Πανεμορφη μα κ πανουργα ομως.
Στην επαρχία που βλεπεις σπο κοντα τις δουλειές της μαθαινεις να ' πνιγεις το συναίσθημα.
Μας εφαγε πριν κανα τριμηνα 20 πουλια για σφαξιμο.
Το κακο ειναι η απληστία της.
Δεν περνει οτι χρειάζετε μονο.
Ρα σκοτώνει ολα κ πινει το αιμα...κ μετα τρωει λιγο περνει κ ενα εαν εχει μικρα κ φεύγει.
Σαν γυναίκα σατανας είναι.
Εξω κουκλα κ μεσα πανουκλα
Εγω εχω κανει χειροτερα,συγγενεις θαμαιΠανεμορφη μα κ πανουργα ομως.
Στην επαρχία που βλεπεις σπο κοντα τις δουλειές της μαθαινεις να ' πνιγεις το συναίσθημα.
Μας εφαγε πριν κανα τριμηνα 20 πουλια για σφαξιμο.
Το κακο ειναι η απληστία της.
Δεν περνει οτι χρειάζετε μονο.
Ρα σκοτώνει ολα κ πινει το αιμα...κ μετα τρωει λιγο περνει κ ενα εαν εχει μικρα κ φεύγει.
Σαν γυναίκα σατανας είναι.
Εξω κουκλα κ μεσα πανουκλα
Εχουν και αυτες τα "ειδικά"τους..Εχω κατι 41βολα μαγκ. Ειδικα για αυτες...