Γιατί ρε συ άμα την έβρισκαν νεκρή πυροβολημένη νομίζεις ότι θα έκαναν τα στραβά μάτια? Δε λέω χαζομάρα να υποφέρει αλλά όσον αφορά αυτή τη φάρα νομίζεις ότι θα είχαν διαφορετική αντίδραση?Μούφα ξεμουφα η μαλάκια έγινε και αυτό προβαλουνε.
Γιατί ρε συ άμα την έβρισκαν νεκρή πυροβολημένη νομίζεις ότι θα έκαναν τα στραβά μάτια? Δε λέω χαζομάρα να υποφέρει αλλά όσον αφορά αυτή τη φάρα νομίζεις ότι θα είχαν διαφορετική αντίδραση?Μούφα ξεμουφα η μαλάκια έγινε και αυτό προβαλουνε.
Τελείως διαφορετική, καταρχήν δεν θα την επερνε να την σώσει, μια που θα την έβλεπε και μια που θα την άφηνε εκεί.Γιατί ρε συ άμα την έβρισκαν νεκρή πυροβολημένη νομίζεις ότι θα έκαναν τα στραβά μάτια? Δε λέω χαζομάρα να υποφέρει αλλά όσον αφορά αυτή τη φάρα νομίζεις ότι θα είχαν διαφορετική αντίδραση?
Πολύ οικόσιτη τη βλέπω την αλεπού εδώ μολις δούνε άνθρωπο καπνός γίνονται.Ζούγκλα έγινε η Αθήνα!
Τώρα μόλις έκατσα να πιω καφέ και στην βεράντα μπροστά μου πέρασε μια ΑΛΕΠΟΎ!
Κατέβηκε τα μπροστινά σκαλιά του σπιτιού και έφυγε προς το διπλανό οικόπεδο!
Προφανώς ήρθε από το κοντινό αεροδρόμιο λόγω έργων και φασαρίας.Τι άλλο μένει να δούμε; αγριογούρουνα στον κήπο και λύκους στον Υμηττο.
Πήγε η γυναίκα μου δίπλα και την φωτογράφησε. View attachment 80149View attachment 80150View attachment 80151
Εδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.Πολύ οικόσιτη τη βλέπω την αλεπού εδώ μολις δούνε άνθρωπο καπνός γίνονται.
Εγώ τάιζα και πότιζα ένα σκατζόχοιρο όταν ήμουν Λήμνο θητεία κάθε βράδυ ερχόταν την ίδια ώρα και με περίμενε αρκούδι τον είχα κάνειΕδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.
Στα μπασιματα πριν 5-6 χρονια , δεν πεταγε τιποτα και πηγα στο καρτερι του κουμπαρου να πουμε καμια μλκια. Ερχεται μια αλεπουδαρα τεραστια και καθεται 20 μετρα απο την πλευρα του κουμπαρου. Κοιτα ρε μου λεει και της πεταει μια πετρα. Η αλεπου οχι μονο δεν εφυγε αλλα πηγε και μυριζε την πετρα. Το 3αρι που της πεταξα εγω παντως δεν το μυρισε....Εδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.
Η πονηριά την έφαγε σίγουρα περίμενε να κλέψει κάνα θήραμα.Στα μπασιματα πριν 5-6 χρονια , δεν πεταγε τιποτα και πηγα στο καρτερι του κουμπαρου να πουμε καμια μλκια. Ερχεται μια αλεπουδαρα τεραστια και καθεται 20 μετρα απο την πλευρα του κουμπαρου. Κοιτα ρε μου λεει και της πεταει μια πετρα. Η αλεπου οχι μονο δεν εφυγε αλλα πηγε και μυριζε την πετρα. Το 3αρι που της πεταξα εγω παντως δεν το μυρισε....
Ποσους απο αυτους εχεις δει να τραβανε τα βυζια τους με τις πατημενες στον δρομο? Εγω κανεναν παντως...Γιατί ρε συ άμα την έβρισκαν νεκρή πυροβολημένη νομίζεις ότι θα έκαναν τα στραβά μάτια? Δε λέω χαζομάρα να υποφέρει αλλά όσον αφορά αυτή τη φάρα νομίζεις ότι θα είχαν διαφορετική αντίδραση?
Ευκαιρία να έχεις εργαλείο για απορτΕδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.
Τα είπατε;;Εδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.
Άστο, καταλάβαμε.....Η συγκεκριμένη ήταν
Άστο, καταλάβαμε.....
Εδώ η άλλη χθες ήρθε και έκατσε δίπλα μου σαν σκύλος και μιλάγαμε.
εγω στο καρεκλακι με το οπλο στα χερια και αυτην καθονταν για απορτ !στο τελος της εξηγησα οτι αρχισε το κυνηγι και θα το φαει το κεφαλακι της και με χιλια ζορια εφυγε ,ουτε με πετρα δεν εφευγε .[ενα γουρουνι δεν μπορει να ερθει ετσι ρε φουστη μου ]Φυσίγγια δεν είχες μαζί σου ?
Καλά ρε με κανεις ρεζίλι αυτά σε μαθαίνω εγώεγω στο καρεκλακι με το οπλο στα χερια και αυτην καθονταν για απορτ !στο τελος της εξηγησα οτι αρχισε το κυνηγι και θα το φαει το κεφαλακι της και με χιλια ζορια εφυγε ,ουτε με πετρα δεν εφευγε .[ενα γουρουνι δεν μπορει να ερθει ετσι ρε φουστη μου ]
Είχε χοντρά για τσίχλαΦυσίγγια δεν είχες μαζί σου ?