Αμερικάνικες πυρίτιδες

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Λευτέρη εχεις μήπως αλλες δοκιμες με steel συγκεκριμένα της b&p γιατί Πολλά παιδιά τους δουλεύουν με μολύβι αλλά δοκιμές σε κανονάκι δεν κατάφερα να βρω έκτος απο μια στο ιταλικό αλλα με κλείσιμό Pacci κ tecna
Στης λίγες δοκιμές που έκανα με steel28 κ mg2 είδα ενδιαφέρον πράγματα αλλα φοβάμαι της πιέσεις
Με μολυβδινα και βύσματα steel έχω μόνο αυτά

Attachments

• 20230106_122140.jpg
    20230106_122140.jpg
    135,8 KB · Προβολές: 36
Λευτέρη τον ορο setback δεν τον ξερω αν μπορείς να μου τον εξηγήσεις , ευχαριστώ
Η αρχική τεράστια ώθηση στην αρχή της εκπυρσοκρότησης.
Στο σημείο που η πίεση μεγιστοποιείται, μεγιστοποιείται και η παραμόρφωση των μολύβδινων σκαγιών μιας και το ένα ακουμπά στο άλλο.
Αυτό συμβαίνει στα πρώτα λίγα εκατοστά της κίνησης της γόμωσης.

Η αρχική τεράστια ώθηση στην αρχή της εκπυρσοκρότησης.
Στο σημείο που η πίεση μεγιστοποιείται, μεγιστοποιείται και η παραμόρφωση των μολύβδινων σκαγιών μιας και το ένα ακουμπά στο άλλο.
Αυτό συμβαίνει στα πρώτα λίγα εκατοστά της κίνησης της γόμωσης.
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη!

Ακριβώς όπως το περιγράφει ο Βασίλης.
"Setback. The force of inertia which tends to move all fuze parts to the rear as the projectile is initially accelerated in the bore of the gun."
Ορολογία όπλων και φυσιγγίων από τη SAAMI:
https://saami.org/saami-glossary/
Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη!!

Μια χαρα καιγεται !!!!!!! Με αμερικανικο καψουλι ιδιας μαρκας και καλυκα WINGHESTER . 2Χ36 Δηλητηριο
Αν έχει συντηρηθεί σωστά δεν έχει θέμα...αυτό δεν αποκλείει βέβαια οτι ειναι μουσειακη η συσκευασία και προφανώς το περιεχόμενο αυτής.

Ωρεοτατη ειναι αν εχει σηντιρηθη καλα,ας ειναι παλια.εχω ρηξη πυριτηδα που γεμηζε ο κολοκοτρωνης και σκοτωνε αψογα .big smile.
Αυτο .Να μην εχει υγρασια παρει .Γεμισε φιλος με ιντεαλ σε 20αρι και εμεινε εκπληκτος με τα αποτελεσματα Ειχα κανα μισοκιλο και του τη χαρησα .

Back