Αν θες την γνωμη μου παρατατην ειναι μυστήριο τραινο και πολυ υπουλη.Ένα βίντεο στο yt ..Δεν έχω δει ακριβώς τι κάνει,απλά το βρήκα και το παραθέτω
Αν θες την γνωμη μου παρατατην ειναι μυστήριο τραινο και πολυ υπουλη.Ένα βίντεο στο yt ..Δεν έχω δει ακριβώς τι κάνει,απλά το βρήκα και το παραθέτω
Στον πίνακα με τις vihtavuori που ανέβασες Γιώργο, παρατηρώ οτι η N340 και η 3Ν37 δουλεύουν σε παρόμοια βάρη γόμωσης, από 36 γρ. μέχρι 44 γρ. Ξέρεις, ή όποιος άλλος γνωρίζει, μεταξύ αυτών των δύο, τι διαφορές υπάρχουν όσον αφορά την προοδευτικότητα ή την απόδοση;https://www.vihtavuori.com/reloading-data/shotshell-reloading-data/
Εδώ δίνει δοσολογίες η vihtavuori . Έχει δυο pdf αρχεία που μπορείς να τα εκτυπώσεις αν θες για το αρχείο σου .
Δεν ηπαρχουν στοιχια για αυτες για λειοκανα περα απο αυτα που δινει στο σαιτ της η εταιρια και τις δοσολογιες στου gualandi στο σαιτ του η 3Ν37 ειναι λιγο πιο προοδευτικη απο την Ν340 αλλα νομιζω η 3Ν38 βγηκε για να αντικαταατησει την 3Ν37 ,Στον πίνακα με τις vihtavuori που ανέβασες Γιώργο, παρατηρώ οτι η N340 και η 3Ν37 δουλεύουν σε παρόμοια βάρη γόμωσης, από 36 γρ. μέχρι 44 γρ. Ξέρεις, ή όποιος άλλος γνωρίζει, μεταξύ αυτών των δύο, τι διαφορές υπάρχουν όσον αφορά την προοδευτικότητα ή την απόδοση;
Στον οδηγό της εταιρείας, για το 2022, την 3Ν38, δεν την έχει στους πίνακες με τις δοξολογίες για λειόκανα. Όσον αφορά την προοδευτικότητα, την ίδια άποψη έχω και 'γω.Δεν ηπαρχουν στοιχια για αυτες για λειοκανα περα απο αυτα που δινει στο σαιτ της η εταιρια και τις δοσολογιες στου gualandi στο σαιτ του η 3Ν37 ειναι λιγο πιο προοδευτικη απο την Ν340 αλλα νομιζω η 3Ν38 βγηκε για να αντικαταατησει την 3Ν37 ,
Η Ν340 είναι στο 12/70 για 34 με 40 γρ, η 3Ν37 για 38 με 44, η 3Ν38 είναι πολύ αργή για το 12αρι είναι ίδια σε προοδευτικοτητα με την sp2, είναι κατάλληλη για . 410/76 .Στον οδηγό της εταιρείας, για το 2022, την 3Ν38, δεν την έχει στους πίνακες με τις δοξολογίες για λειόκανα. Όσον αφορά την προοδευτικότητα, την ίδια άποψη έχω και 'γω.
Λευτέρη την 3n37 την ξεκινάει από τα 36 και την φτάνει στα 48 γρ σε 12/76.Η Ν340 είναι στο 12/70 για 34 με 40 γρ, η 3Ν37 για 38 με 44, η 3Ν38 είναι πολύ αργή για το 12αρι είναι ίδια σε προοδευτικοτητα με την sp2, είναι κατάλληλη για . 410/76 .
Όχι αυτό δεν το γνωρίζω .Στον πίνακα με τις vihtavuori που ανέβασες Γιώργο, παρατηρώ οτι η N340 και η 3Ν37 δουλεύουν σε παρόμοια βάρη γόμωσης, από 36 γρ. μέχρι 44 γρ. Ξέρεις, ή όποιος άλλος γνωρίζει, μεταξύ αυτών των δύο, τι διαφορές υπάρχουν όσον αφορά την προοδευτικότητα ή την απόδοση;
Λευτέρη, εκεί στα ιταλικά φόρουμ που συμμετέχεις, ρώτησε σε παρακαλώ, πως μπορεί κάποιος ιταλός ή μη, να αγοράσει πυρίτιδα. Έχω διαβάσει αυτά που γράφει η "ιδιογομωση". Αν μπορεί κάποιος να σου πει ακριβώς. Εννοώ, μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε ιταλός κυνηγός, ή πρέπει να είναι ιδιογομωτής και πως αποδεικνύεται αυτό στο κατάστημα.Η Ν340 είναι στο 12/70 για 34 με 40 γρ, η 3Ν37 για 38 με 44, η 3Ν38 είναι πολύ αργή για το 12αρι είναι ίδια σε προοδευτικοτητα με την sp2, είναι κατάλληλη για . 410/76 .
Λευτέρη, αν δεν είναι φασαρία, ρώτησε σε παρακαλώ να σου πει κάποιος υπεύθυνα. Επαναλαμβάνω, αν δεν είναι κόπος και φασαρία.Νομιζω όπως εδώ, με την διαφορά πως υπάρχει ποσοτικό όριο, δηλαδή μέχρι πχ 2 κιλά ή κάπως έτσι. Απο αυτά που γράφουν η κατάσταση εκεί είναι ίσως χειρότερη, οι τιμές σε mb, mg2 sipe, tecna ,είναι πιο ψηλές από εδώ, το μόνο θετικό είναι ότι έχουν τα ραβδωτά, οπότε κυκλοφορούν και κάποιες αμερικανικές, τσέχικες και φινλανδικες.
Για να αγοράσει κάποιος οποιοδήποτε πυρομαχικό ή πυρίτιδες θα πρέπει να είναι κυνηγός ή σκοπευτής της Ιταλίας και να αποδεικνύει τα σχετικά έγραφα. Και περιορισμένης ποσότητας. Δεν μπορεί άλλος αλλοδαπός να αγοράσει παρά μόνο να κάνει χρήση μέσα σε σκοπευτήριο ή σε κυνηγετική δραστηριότητα και μετά πέρας αυτών να μην τα έχει απάνω του. Τώρα μπορείτε ως Έλληνες ή κάτοικοι ξένης χώρας να μεταφέρετε φυσίγγια μέχρι 500 και μόνο για συγκεκριμένη σκοπευτική ή κυνηγετική δραστηριότητα, με αυτοκίνητο. Και να τα επειδηκνίεται σε κάθε τελωνειακό έλεγχο και ας μην έχει σύνορα, το ίδιο και σε κάθε αστυνομικό έλεγχο. αεροπορικός δεν επιτρέπεται.Λευτέρη, αν δεν είναι φασαρία, ρώτησε σε παρακαλώ να σου πει κάποιος υπεύθυνα. Επαναλαμβάνω, αν δεν είναι κόπος και φασαρία.
Σκοτώνει παράξενα η ρουφιάνα....Αν θες την γνωμη μου παρατατην ειναι μυστήριο τραινο και πολυ υπουλη.
Αν δεν την θελεις την αγωραζω !!!Σκοτώνει παράξενα η ρουφιάνα....
Μου απάντησαν, ισχύει ότι λέει ο φίλος PPV, πρέπει να έχεις άδεια οπλοκατοχης και η αγορά γίνεται απευθείας από το κατάστημα, δεν γίνεται αποστολή.Λευτέρη, αν δεν είναι φασαρία, ρώτησε σε παρακαλώ να σου πει κάποιος υπεύθυνα. Επαναλαμβάνω, αν δεν είναι κόπος και φασαρία.