Ανέκδοτα & Χιούμορ

για τους ψευταραδες κυνηγους του καφενιου αφιερομενο....

σκαει ενας κυνηγος στο καφενιο αραζει και αρχιζει...
-που λετε παιδες μολης γυρησα απο το κυνηγι.....
-ελα ρε μαγκα τι εγινε ειχαμε τιποτα καλο
-αφηστε παιδια... πηγα για κανα πουλι και εκει που ειμανε ξαφνου σκαει μια αρκουδα 2 μετρα 500 κιλα θεριο
-ελα ρε μαγκα και τι εγινε μετα?!?!?
-την εβλεπω και πεταω ενα μονοβολο μαγκνουμ απτα καλα μεσα στην θαλαμη κατεβαζω το κληστρο και η αρκουδα εκει να με κοιτα στα ματια
-ελα ρε ! πω τι λες τωρα και μετα?
-μετα η αρκουδα τυναζεται προσταμενα να μου ορμιξει και της τραβο μια μπαταρια αναμεσα στα ματια και την ξαπλωνω στα τεσσερα!
εκεινη την στιγμη ερχετε απο μεσα ο κυρμανολης ο μαγαζαττορας και λεει στον κυνηγο οτι τον ζητανε στο τηλεφονο.
μετα απο 5 λεπτα γυρναει... καθεται..
-ρε συ φιλε συνεχησε μας την ιστορια!
σκαλομενος ο κυνηγος...
-α ναι ναι! που ειμουν λιγο θυμησε μου...
-εκει που την ειχες ξαπλωσει στα 4!
-α ναι ! και τις ετραβω ενα πουτσοοοο! τετιο γομενακι δεν εχεται γαμησει κανεις!

οχαοχοαχοαο μοντερατορα μην μου σβησεις το προφιλ για τις βρησιες....

Εν συντομία ένα περιστατικό από το βιβλίο του Μουζακη (κλωστές πεταλούδα)"75χρονια κυνήγι"

Είχε πάει ο Μουζακης με ένα φίλο του με πολύ χιουμορ κ μεγάλο πλακατζη
για Απριλιατικα τρυγόνια..Χωρίστηκαν και έπιασαν τα ποστα.
Έρχεται ο φίλος μου κ μου λέει Λευτέρη ένα κουτί φυσίγγια μου τελείωσαν..
Του το δίνω και επιστρέφει μετά από λίγο και μου λέει σε παρακαλώ 10 φυσίγγια..Του τα δίνω και φευγει..
Μετά από λίγο έρχεται κατεβάζει το παντελόνι του γυριζει και μου λέει με 5 φυσίγγια μου κάνεις ότι θέλεις!!!
Φύγε από δω του λέω ρε βρωμοκωλε και του πετάω τα φυσίγγια...very funny..very funny..very funny.

Last edited:
Πάει κάποτε ένας σε κέντρο αδυνατίσματος για να χάσει κιλά.
Περάστε κύριε στο δωμάτιο και περιμένετε του λέει ο υπάλληλος..
Ερχετε μετά από λίγο μια ξανθιά και του λέει:
Τρέχω τρέχεις κυνηγας αν με πιάσεις με πηδας,καμπανάκι σταματας!
Τρέχει πάνω κάτω αλλά που να την πιάσει και μετά από κάνα μισάωρο ακούγετε ντριιιιιιιιν..
Του λέει ο υπάλληλος αύριο πάλι,πήγε την άλλη μερα,ξαναπήγε και την άλλη..έχανε κιλά κάθε μερα..
Τι θα γίνει του λέει έχω κουραστεί ποτέ θα τελειώσουμε?
Μην ανησυχείτε κύριε μου αύριο είναι τελευταία μερα..
Πάει την άλλη μέρα μπενει στο δωμάτιο περιμένει αλλά κανείς δεν ερχοταν..Ώσπου σκάει μύτη ένας μαύρος με ένα τεράστιο εργαλείο και του λέει:
Τρέχεις τρεχω, κυνηγαω,Αν σε πιάσω σε πηδαω, καμπανάκι και τέτοιες μαλακιες δεν έχει!!!!.big smile..big smile..big smile.

-Πρεπει να σου πω κατι μωράκι μου αλλα ντρεπομαι..
-Και εγω το ιδιο καρδιά μου ...
-Ας το πουμε μαζι τοτε!
-1..2..3..πάμε
-Σαγαπω!
-Εκλασα.

Τηλέφωνο σε φρεσκπαντρεμένο.yel.
>Τι έγινε ρε; πως τα περνάτε;
-Τέλεια!
>Την πάτησες και εσύ μλκ, σε έβαλε σε σειρά!
-Τέλεια!
>Είναι δίπλα σου και ακουεί ε;
-Πολύ ωραία!

και το πιο ωράιο .sarcastic..sarcastic.

Η γυναίκα μου μιλάει τόσο πολύ που πέρσι στις διακοπές μαύρισε η γλώσσα της!

δυο κυνηγι ητανε στο βουνο για περδικα χωρις να γνωρηζωντε,,σε καπια φαση σηκωνεται μια περδικα και αρχηζουνε να την τουφεκανε το πουλι επαισε και αρχησε η φαγωμαρα το πιως θα την παρη,,,λεη ο ενας ο εξυπνως λοιπων θα πηδηξουμε ο ενας τον αλων και αυτως που θα αντεξη περισωτερο αυτως θα την παρη,,,σκεφτεται ο αλος κυνηγος και λεη απο μεσατου τοσα χιλιομετρα εκανα και να γυρισω πισω με αδεια χερια δεν λεη ,μηπως πιως θα το μαθη,,,,,που λετε ο εξυπνως τον βαζη κατω και των πεταη τα ματια εξωωωωω,,,,,λεη ο αλως αντε η σηραμου τωρα,,,και λεη ο εξυπνος, ελα μωρε τωρα για μια περδικα θα κανουμε ετσι παρτην δικιασουυυυ.sex hard..lazy.

LBJ2lSZ.jpg

ένας σφίχτης πάει σ ένα σουβλατζίδικο και παραγγέλνει 2 σουβλάκια με πολύ καυτερό πιπέρι
πάει στο πάρκο δαγκώνει το 1ο και καίγεται αλλά λέει θα το φάω ρε είμαι μάγκας εγώ
στη 2η μπουκιά τον παίρνουν δάκρυα από το πιπέρι και κολώνει
ζυγώνει ένας άστεγος και τον ρωτάει
- μια χαρά παληκάρι τι έχεις και κλαίς;;;;
- να θυμήθηκα την μάνα μου που έχασα και δάκρυσα.....θες ένα σουβλάκι;;;
- ναι,λέει ο άστεγος,5 μέρες έχω να φάω
το παίρνει κι αρχίζει να το τρώει λαίμαργα αλλά δακρύζει αφού τον έπιασε το πιπέρι
- εγώ κλαίω γιατί έχασα την μάνα μου εσύ γιατί κλαις;;; λέει ο σφιχτης
- κι εγώ γι αυτό κλαίω που την έχασες και δεν έχω τι να σου γαμήσω τώρα .sarcastic.

Last edited:
Ο εργαζόμενος σύζυγος συνήθως γυρίζει στο σπίτι μετά την δουλειά δηλαδή κατά
τις 4 το απόγευμα. Μια μέρα όμως γυρνάει στις 10 το βράδυ. Μπαίνοντας στο
σπίτι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την γυναίκα του:
- Καλώς τον! Τι έγινε σήμερα και άργησες Superman;
- Ε! Να είπαμε με τα παιδιά απο το γραφείο να βγούμε για κανα
ουζάκι μετά την δουλειά.
- Καλά 6 ώρες πίνατε ουζάκια Superman;
- Ε! Μετά τα ουζάκια είπαμε να πάμε για κανένα καφεδάκι.
- Ναι αλλά πάλι τόσες ώρες είναι πολλές για καφεδάκι ρε Superman!
- Βρε αγάπη μου κάναμε και τις βόλτες στην παραλία. Αλλά τι σ
έπιασε σήμερα και με λες συνέχεια Superman;
- Αφού μόνο εσύ και ο Superman φοράτε το βρακί πάνω απο το
παντελόνι!!!

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.»

Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος»

Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»

.asteiakia-resp-box { width:300px; height:250px; } @media(min-width: 561px) { .asteiakia-resp-box {width: 336px; height: 280px; } }

Πιστεύω θα δικαιωθώ στο δικαστήριο αφού στεκόταν μες τη μέση του δρόμου.
- Έχεις ένα δίκιο..Βέβαια έχει το ελαφρυντικό ότι ήταν τροχονόμος.

Αυτό, που οι πολιτικοί των άλλων χωρών πηδάνε όλοι τους μοντέλα και οι δικοί μας μόνο εμάς, .................
μήπως σημαίνει οτι είμαστε όλοι μοντέλα?

-Τι κάνεις?
-Παίρνω τηλέφωνο μια γκόμενα
-Καλεί?
-Μουν@ρ@

Σήμερα το πρωί έφτιαξα φραπέ και αντί για νερό έβαλα Redbull... Μετά από 20 λεπτά που πήγαινα με 160 στην εθνική, κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει το αυτοκίνητο σπίτι...

Αυτά τα π.μ. και μ.μ στο ξυπνητήρι είναι χειρότερα και από τα έλξατε ωθήσατε της πόρτας.

Το ανεκδοτακι της ημερας...sarcastic.
Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.
- Ακου παιδί μου... Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον...
Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα...
Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε...
Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
- Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!
- Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι...
- Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!

Back