για τους ψευταραδες κυνηγους του καφενιου αφιερομενο....
σκαει ενας κυνηγος στο καφενιο αραζει και αρχιζει...
-που λετε παιδες μολης γυρησα απο το κυνηγι.....
-ελα ρε μαγκα τι εγινε ειχαμε τιποτα καλο
-αφηστε παιδια... πηγα για κανα πουλι και εκει που ειμανε ξαφνου σκαει μια αρκουδα 2 μετρα 500 κιλα θεριο
-ελα ρε μαγκα και τι εγινε μετα?!?!?
-την εβλεπω και πεταω ενα μονοβολο μαγκνουμ απτα καλα μεσα στην θαλαμη κατεβαζω το κληστρο και η αρκουδα εκει να με κοιτα στα ματια
-ελα ρε ! πω τι λες τωρα και μετα?
-μετα η αρκουδα τυναζεται προσταμενα να μου ορμιξει και της τραβο μια μπαταρια αναμεσα στα ματια και την ξαπλωνω στα τεσσερα!
εκεινη την στιγμη ερχετε απο μεσα ο κυρμανολης ο μαγαζαττορας και λεει στον κυνηγο οτι τον ζητανε στο τηλεφονο.
μετα απο 5 λεπτα γυρναει... καθεται..
-ρε συ φιλε συνεχησε μας την ιστορια!
σκαλομενος ο κυνηγος...
-α ναι ναι! που ειμουν λιγο θυμησε μου...
-εκει που την ειχες ξαπλωσει στα 4!
-α ναι ! και τις ετραβω ενα πουτσοοοο! τετιο γομενακι δεν εχεται γαμησει κανεις!
οχαοχοαχοαο μοντερατορα μην μου σβησεις το προφιλ για τις βρησιες....
σκαει ενας κυνηγος στο καφενιο αραζει και αρχιζει...
-που λετε παιδες μολης γυρησα απο το κυνηγι.....
-ελα ρε μαγκα τι εγινε ειχαμε τιποτα καλο
-αφηστε παιδια... πηγα για κανα πουλι και εκει που ειμανε ξαφνου σκαει μια αρκουδα 2 μετρα 500 κιλα θεριο
-ελα ρε μαγκα και τι εγινε μετα?!?!?
-την εβλεπω και πεταω ενα μονοβολο μαγκνουμ απτα καλα μεσα στην θαλαμη κατεβαζω το κληστρο και η αρκουδα εκει να με κοιτα στα ματια
-ελα ρε ! πω τι λες τωρα και μετα?
-μετα η αρκουδα τυναζεται προσταμενα να μου ορμιξει και της τραβο μια μπαταρια αναμεσα στα ματια και την ξαπλωνω στα τεσσερα!
εκεινη την στιγμη ερχετε απο μεσα ο κυρμανολης ο μαγαζαττορας και λεει στον κυνηγο οτι τον ζητανε στο τηλεφονο.
μετα απο 5 λεπτα γυρναει... καθεται..
-ρε συ φιλε συνεχησε μας την ιστορια!
σκαλομενος ο κυνηγος...
-α ναι ναι! που ειμουν λιγο θυμησε μου...
-εκει που την ειχες ξαπλωσει στα 4!
-α ναι ! και τις ετραβω ενα πουτσοοοο! τετιο γομενακι δεν εχεται γαμησει κανεις!
οχαοχοαχοαο μοντερατορα μην μου σβησεις το προφιλ για τις βρησιες....