Να υποθέσουμε ότι δεν το μαρτυρας το καρτέρι ,πες μας τουλάχιστον Νομό.Κάπου τον έχω δεί σε καρτέρι αυτόν τον κώλο...
Να υποθέσουμε ότι δεν το μαρτυρας το καρτέρι ,πες μας τουλάχιστον Νομό.Κάπου τον έχω δεί σε καρτέρι αυτόν τον κώλο...
Είναι ο τρίτος αρχηγε τι δε καταλαβαίνειςπιες μια τζουρα καφε πρωτα και μετα το λες!
Αφού το έγραψα πιο πάνωΝα υποθέσουμε ότι δεν το μαρτυρας το καρτέρι ,πες μας τουλάχιστον Νομό.
πιες αλλον εναν !καλο θα σου κανει!Αφού το έγραψα πιο πάνω
Δεν ξέρεις τα καμένα βούρλα Ημαθίαςπιες αλλον εναν !καλο θα σου κανει!
Τα καμμένα βούρλα Μυκόνου μόνο.Δεν ξέρεις τα καμένα βούρλα Ημαθίας
παω Πειραιά στο γυρισμό σε περνω τηλΤα καμμένα βούρλα Μυκόνου μόνο.
Δεν ακούω... πάρε το μηδέν!παω Πειραιά στο γυρισμό σε περνω τηλ
ωχ!!!!Πα
παω Πειραιά στο γυρισμό σε περνω τηλ
ΧρρρρρρρρχρρρρρρρρΔεν ακούω... πάρε το μηδέν!
Πα
παω Πειραιά στο γυρισμό σε περνω τηλ
Ωραίες δουλειές έχετε και οι δύο...μέρα παρά μέρα φαγοπότι...τα έχετε γράψει όλα στα.....υπέρ υγείας....μου φαίνεταιΔεν ακούω... πάρε το μηδέν!
Αμα μπορουνε, πολυ καλα κανουν.Ωραίες δουλειές έχετε και οι δύο...μέρα παρά μέρα φαγοπότι...τα έχετε γράψει όλα στα.....υπέρ υγείας....μου φαίνεται
Ωραίες δουλειές έχετε και οι δύο...μέρα παρά μέρα φαγοπότι...τα έχετε γράψει όλα στα.....υπέρ υγείας....μου φαίνεται
Ναρκωτικά παίρνεται ρε?Αμα μπορουνε, πολυ καλα κανουν.
Δημόσιες σχέσεις έχουμε και εκλογές Γιάννη οποίος δίνει τα περισσότεραΩραίες δουλειές έχετε και οι δύο...μέρα παρά μέρα φαγοπότι...τα έχετε γράψει όλα στα.....υπέρ υγείας....μου φαίνεται
ΛηγμέναΝαρκωτικά παίρνεται ρε?