Αθηνόδωρος Προύσαλης. Αξέχαστος ηθοποιός!!!
Αθηνόδωρος Προύσαλης. Αξέχαστος ηθοποιός!!!
Πόσο αληθινό!
Είναι ακριβώς σαν τα κουνουπίδια (2 ίδια κουνούπια)
Είναι ακριβώς σαν τα κουνουπίδια (2 ίδια κουνούπια)
Ωραια τα κουνουπιδια...συνοδεια με φαγκρί, φαμπέζ, φαμόβ....Είναι ακριβώς σαν τα κουνουπίδια (2 ίδια κουνούπια)
Αφού φοράνε γυαλιά, πάλι καλά.Το πιο γελοίο βίντεο από μη γνώστες που έχω δει.
Ασχετοι, το ''χειροποιητο'' που λεει ο ''παπαρας'' το ειχα, το πουλησα (αλλος παπαρας εγω) και δεν μπορω να βρω μτχ.Το πιο γελοίο βίντεο από μη γνώστες που έχω δει.
Ξέχασε να σαλιώσει το σκάγι!Το πιο γελοίο βίντεο από μη γνώστες που έχω δει.
Όλοι πασατεμπο αναψυκτικά και γάντια του box στους ομιλητές μέχρι τελικής πτώσεως.
Ας είμαστε επιεικείς με τα νέα παιδιά. Προσπαθούν να κάνουν κάτι... σιγά σιγά θα γίνουν καλύτεροι. Ούτε εμείς γεννηθήκαμε μαθημένοι, και ποιός ξέρεις πόσες παπαράτζες έχουμε κάνει στα νιάτα μας...Ασχετοι, το ''χειροποιητο'' που λεει ο ''παπαρας'' το ειχα, το πουλησα (αλλος παπαρας εγω) και δεν μπορω να βρω μτχ.
Απο τη στιγμη που ανεβαζουν ενα βιντεο, οφειλουν πρωτα να ενημερωθουν, αλλο να κανουν καπου καποιο λαθος και αλλο να λενε οτι τους κατεβει.Ας είμαστε επιεικείς με τα νέα παιδιά. Προσπαθούν να κάνουν κάτι... σιγά σιγά θα γίνουν καλύτεροι. Ούτε εμείς γεννηθήκαμε μαθημένοι, και ποιός ξέρεις πόσες παπαράτζες έχουμε κάνει στα νιάτα μας...
Μακελειό!!!