Αμαν βρε.....Το ξεσκισες το ''πραγμα''.... Ελεος !!!!
Κατσε μια ημερα....δεν χαλασε ο κοσμος....Κυριακατικα δουλεια !!
Αστον τώρα που έχει ορεξηΑμαν βρε.....Το ξεσκισες το ''πραγμα''.... Ελεος !!!!
Θείο ετοίμασε ένα χαρτί υιοθεσίας και σχολαω!Αμαν βρε.....Το ξεσκισες το ''πραγμα''.... Ελεος !!!!
Αστον τώρα που έχει ορεξη
Θείο ετοίμασε ένα χαρτί υιοθεσίας και σχολαω!
Άμα δε βγαίνει η δουλειά τι να κανεις κύριε Νίκο 4-5 ωριτσες το πρωί θα παςΤα λεφτα της Κυριακης δεν πιανουν ''τοπο''.....Στα σκουπιδια πανε....Μονο την μερα του χαλαει Χαρη !!!
Τετοια ορεξη....αντε μην ανοιξω το στομα μου ....!!
Άμα σε κυνηγάει και ο μπογιατζης να δείς...Άμα δε βγαίνει η δουλειά τι να κανεις κύριε Νίκο 4-5 ωριτσες το πρωί θα πας
Αφού εσυ ρε είσαι σοφατζης και μπογιατζήςΆμα σε κυνηγάει και ο μπογιατζης να δείς...
Έρχεται συνεργείο Χάρη να μαζευόμαστε σιγά σιγά,έχω σπάσει τα χέρια μου εδώ μέσα.Αφού εσυ ρε είσαι σοφατζης και μπογιατζής
ελπιζω να τα τρως εκεί που πρέπει και όχι σε τίποτα στρακα στρούκεςΈρχεται συνεργείο Χάρη να μαζευόμαστε σιγά σιγά,έχω σπάσει τα χέρια μου εδώ μέσα.
Είχα ξεκινήσει την μικρή πιάνο και τώρα την έγραψα πέρα από τα γαλλικά και κολυμβητήριο.Η μεγάλη ζητάει μηχανάκι άμα πάρει το δίπλωμα στα Ιταλικά,πάω χαμένος!ελπιζω να τα τρως εκεί που πρέπει και όχι σε τίποτα στρακα στρούκες
Έταξες σε μικρό παιδί;Είχα ξεκινήσει την μικρή πιάνο και τώρα την έγραψα πέρα από τα γαλλικά και κολυμβητήριο.Η μεγάλη ζητάει μηχανάκι άμα πάρει το δίπλωμα στα Ιταλικά,πάω χαμένος!
Ο μεγάλος σου ο γιός απολύθηκε από φαντάρος ή ακόμα;Είχα ξεκινήσει την μικρή πιάνο και τώρα την έγραψα πέρα από τα γαλλικά και κολυμβητήριο.Η μεγάλη ζητάει μηχανάκι άμα πάρει το δίπλωμα στα Ιταλικά,πάω χαμένος!
Άλλη λέει ναι... άλλη όχι... μπερδεμένα πράγματα.Ο μεγάλος σου ο γιός απολύθηκε από φαντάρος ή ακόμα;
Έχει να βαράς μανιβέλα... από τις ""εμπλοκές"" θα τη χαρίσειςView attachment 73238
Μόλις το δει ,θα της κάνει το ...κλικ...
Σε θέση ανάπαυσης και δρόμο για παγωμένες!