Ειμαστε οντως, και'γω δουλευα σημερα.....Α καλά είπα μόνο εγώ είμαι σαλος αλλά είμαστε πολλοί
Ειμαστε οντως, και'γω δουλευα σημερα.....Α καλά είπα μόνο εγώ είμαι σαλος αλλά είμαστε πολλοί
Τοοοο καλό βούρτσισμα θέλει σταθερή λαβή!!!
Τότε την έβαψες....Άμα σε κυνηγάει και ο μπογιατζης να δείς...
Πάρτε και εμεναααα ρεεεεε άλλος για τη βάρκακαλησπεριζω τους σκληρα εργαζομενους,μια πολυ σκληρη μερα στην δουλεια!! να δουν καποιοι τι τους περιμενει!!!
Αντε τελείωνε με το σπίτι να βάλεις την ...κουλούρα καλόπαιδο. Γεφύρι της Αρτας το κατάντησες. Κρίμα το ομορφοκόριτσο!Έρχεται συνεργείο Χάρη να μαζευόμαστε σιγά σιγά,έχω σπάσει τα χέρια μου εδώ μέσα.
Πρώτα ο Τσάκαλος.Αντε τελείωνε με το σπίτι να βάλεις την ...κουλούρα καλόπαιδο. Γεφύρι της Αρτας το κατάντησες. Κρίμα το ομορφοκόριτσο!
Ηρεμία ... γι αυτό μαθαίνει μαγείρεμα εκεί ...
κλαρινογαμπρος -αλεξ ,γκομενακια -χαρης ,ο μπενω μεχρι τα γονατα -outlander ,κοκκορομαχια- gvp9ooo ,μεγαλοι κολυμπανε ηρεμα -sam ,o εφυγα 100μετρα - predator
Ερε b&p που θες στην πλάτη...κλαρινογαμπρος -αλεξ
Πες της να γυρίσει γιατί θα φάει τα ρούχα του πάλι ο Γιωργάκης μπας και κρέμεται κανένα χερούλι.View attachment 73279
Επιτέλους λίγες γνώσεις προώθησης του τηλεοπτικού προϊόντος σε αυτό το κανάλι...
Στο Θιβέτ είσαι εξαφανισμένος γέροντα?
Να μου τα πείς όταν θα κάνεις την μαϊμού για 5 καρύδια.Κοιτάω την αναπαραγωγικη υγεία μου, τρώγοντας την περιουσία μου στις όχθες του Μοραβα...
View attachment 73281