Διακρινω μια οικειοτητα, ειστε μελος????alex αν σε πιανει το κουνημα να παρω τον out..να ψεκαζει με πιεση
Last edited:
Διακρινω μια οικειοτητα, ειστε μελος????alex αν σε πιανει το κουνημα να παρω τον out..να ψεκαζει με πιεση
οχι αγαπητε,απο οτι βλεπεις απο το υφος των κειμενων μου,η σοβαροτητα διακρινει τον γραπτο μου λογο!! αυτοι ολοι ειναι κρετινοι της σαρκας!! εγω προταση εργασιας εκανα..Διακρινω μια οικειοτητα, εισαι μελος????
Καλως, εφοβηθην καθοτι δεν ειναι γνωστοι οι λογοι υπαρξεως της συγκεκριμενης στοας, καθως βεβαιως τα σχεδια και τυχων ενεργειες των....οχι αγαπητε,απο οτι βλεπεις απο το υφος των κειμενων μου,η σοβαροτητα διακρινει τον γραπτο μου λογο!! αυτοι ολοι ειναι κρετινοι της σαρκας!! εγω προταση εργασιας εκανα..
Ρε ο καλύτερος είσαι ... αλλάζουμε δουλειές ?alex 37 και χαρης Π ζητειται επειγοντως βοηθεια για απαιτητικους πελατες....
Θα γλιστράν ρε και δεν θα σου δίνουν καλές λαβές.Έλα και εσυ να τς πασαλιβς λάδι
Μέλος της μεγάλης στοάς και αυτός ...Διακρινω μια οικειοτητα, ειστε μελος????
Βάρα Σπύρο....έρχεται χειμώνας βαρύς....με τρέξιμο..καλησπεριζω τους σκληρα εργαζομενους,μια πολυ σκληρη μερα στην δουλεια!! να δουν καποιοι τι τους περιμενει!!!
Πες τα Γρηγόρη...αυτά είναι και εγώ μαζί σού...Κοιτάω την αναπαραγωγικη υγεία μου, τρώγοντας την περιουσία μου στις όχθες του Μοραβα...
View attachment 73281View attachment 73282
καλημερα βασιλη,ευχαριστω για την προταση αλλα δεν με αφηνει η γυναικα μου..Ρε ο καλύτερος είσαι ... αλλάζουμε δουλειές ?
Καλησπέρα Σπυράρα.
Έλα να σε κάνω Μαρμαρα να σε πέσουν τα νεφράκαλημερα βασιλη,ευχαριστω για την προταση αλλα δεν με αφηνει η γυναικα μου..
καλο μεσημερι χαρη,να μου λειπει το βυσσινο φιλε,η σκληρη δουλεια κανει τους αντρες οπως λεει και το τραγουδι,εσυ,ο αλεξ κλπ κλπ!!!Έλα να σε κάνω Μαρμαρα να σε πέσουν τα νεφρά
Λες και δεν ξέρεις απο βάρη αλλά άσε να λέω εγώ
Καλημέρα