Εγώ δεν απαντώ άσε να απαντήσει άλλος
Εγώ δεν απαντώ άσε να απαντήσει άλλος
Δλδ ξερς αλλα δε μιλας....Εγώ δεν απαντώ άσε να απαντήσει άλλος
Ε ναι είσαι σαν τον Γκλέτσο και απο τις δυο μεριές το ψάρι χα χαΚαλά έκανα και πήρα Franchi.
Αυτή δεν ήταν η Ελληνίδα που έκανε το ρώσικο εμβόλιο ?
Ελα, πεστο ελευθερα, κ@βλ@ ειναι!!!!!Αυτή δεν ήταν η Ελληνίδα που έκανε το ρώσικο εμβόλιο ?
Όταν σου τρέχουν τα σάλια καρφώνεσαι ρε μπαγασα...Ε ναι είσαι σαν τον Γκλέτσο και απο τις δυο μεριές το ψάρι χα χα
Κάτι έπρεπε να πούμε και για την Franchi ρεΌταν σου τρέχουν τα σάλια καρφώνεσαι ρε μπαγασα...
Ιμιτασιον ειπαμε, οχι γκευ!!!!!Κάτι έπρεπε να πούμε και για την Franchi ρε
Μια χαρά γκλίτσα είναι.Αμα θέλω να κάνω την δουλειά μου βγάζω ένα δίκανο έξω.Κάτι έπρεπε να πούμε και για την Franchi ρε
Εγώ μιλώ σύμφωνα με αυτά που έβαλε ο Γιώργος τώρα οποίος τσιμπά τσίμπησε τη να πω κοιτάξτε πάλι την φωτόΙμιτασιον ειπαμε, οχι γκευ!!!!!
Εμφανη σημαδι βελτιωσης.....Μια χαρά γκλίτσα είναι.Αμα θέλω να κάνω την δουλειά μου βγάζω ένα δίκανο έξω.
Βγάλε ότι θεςΜια χαρά γκλίτσα είναι.Αμα θέλω να κάνω την δουλειά μου βγάζω ένα δίκανο έξω.
Ή εγω δεν βλεπω καλα ή εσυ, δεν εχει φρανκι στη φωτο, τι μου διαφευγει, τι προσπαθεις να πεις?????Εγώ μιλώ σύμφωνα με αυτά που έβαλε ο Γιώργος τώρα οποίος τσιμπά τσίμπησε τη να πω κοιτάξτε πάλι την φωτό
Χαρη!!!! που εισαι???? μην μ'αφηνεις μες την αγωνια!!!!!Ή εγω δεν βλεπω καλα ή εσυ, δεν εχει φρανκι στη φωτο, τι μου διαφευγει, τι προσπαθεις να πεις?????
Βλέπω σασμο ΓιώργοΧαρη!!!! που εισαι???? μην μ'αφηνεις μες την αγωνια!!!!!
Ε να μην μείνει ο Αλεξ με το παράπονοΉ εγω δεν βλεπω καλα ή εσυ, δεν εχει φρανκι στη φωτο, τι μου διαφευγει, τι προσπαθεις να πεις?????
Φιλε αρχισα να σε συμπαθω, κι'αυτο γιατι βλεπω οτι νοιαζεσαι για τους φιλους παρ'ολα τα ελαττωματα και κουσουρια που μπορει να εχουν....Ε να μην μείνει ο Αλεξ με το παράπονο
Της έρχεται το κοντάκι γι'αυτό.Αι δες εδώ λίγο στις διαφημίσεις