Και στον κώλο το πίσω μου σε έχω σατανά.Έλεος....απ' την άλλη λογικά θα έχει το πιστεύω
Και στον κώλο το πίσω μου σε έχω σατανά.Έλεος....απ' την άλλη λογικά θα έχει το πιστεύω
Μπροστά μπονερ γκαράζΚαι στον κώλο το πίσω μου σε έχω σατανά.
Βασικά, στόχος της ζωής κάθε γυναίκας είναι πιστεύω, όχι κάθε άντρα.στοχος ζωης καθε αντρα
29 διαφορετικά καντήλια θα του ανάβουν οι φαρμακοποιοί στο μνήμα.Θα πηγαίνει με 29 διαφορετικές 19χρονες.
Δεν είναι και ο πιο άσχημος τρόπος να πεθάνεις29 διαφορετικά καντήλια θα του ανάβουν οι φαρμακοποιοί στο μνήμα.
Άμα σε βρεί με 29Χ19 γίνεσαι εξώφυλλο.Δεν είναι και ο πιο άσχημος τρόπος να πεθάνεις
Αν είναι ξανθιάο Γιώργος δεν έχει Φράγκο,την Παραμυθιασε στο φεησμπουκ
Υπήρχε πλατεία Αμερικής ένα γκοθ-νταρκ μπαράκι τίγκα στις νύφες του Δράκουλαωραία μωράασπρουλιαρικα
Ελάτε μια μέρα μαζί να δείτε.Υπήρχε πλατεία Αμερικής ένα γκοθ-νταρκ μπαράκι τίγκα στις νύφες του Δράκουλαωραία μωράασπρουλιαρικα
Ελάτε μια μέρα μαζί να δείτε.
Δεν έχω καν φατσοβιβλιο,δεν χρειάζεται.Δικό σου μιλενιο(με αυτό βγάζεις γκόμενα στο φεης)γκόθικ ροκ
Αυτό το θρας βασανιστήριο,το μόνο που δεν ακουωΔεν έχω καν φατσοβιβλιο,δεν χρειάζεται.
Τις προάλλες ήμουν σε μαγαζί με Γκοθ-Θρας μέταλ.
Άμα η γκόμενα είναι Γκοθου από επιλογή δεν πέφτει ούτε με δράμια.Αμα είναι μασκαράς για να λέει κάνοντας την επανάσταση του ΟΓΑ που λέω και εγώ τότε ναι.Για το αν είναι άσχημες οι Γκοθουδες πρέπει να το δείτε με τα μάτια σας.Αυτό το θρας βασανιστήριο,το μόνο που δεν ακουω
Ωραίες υπάρχουν παντού,αλλά άμα είναι σαν κινητή διαφήμιση γραφείου τελετών τι να το κάνειςΆμα η γκόμενα είναι Γκοθου από επιλογή δεν πέφτει ούτε με δράμια.Αμα είναι μασκαράς για να λέει κάνοντας την επανάσταση του ΟΓΑ που λέω και εγώ τότε ναι.Για το αν είναι άσχημες οι Γκοθουδες πρέπει να το δείτε με τα μάτια σας.