Παρτούζα με Πάντα λέγεται.προχθες το απόγευμα στον Λευκό Πύργο ήταν αυτό που βλέπετε
2 αρκουδια να ψιλοσπρώχνονται και 3 με μασκες ζώων πάνω από τα κράνη να φέρνουν γυρω γυρω
Ρωτησα 3-4 να μου πουν τι κάνουν αυτοί αλλά κανεις δεν ήξερε.
εχετε ιδεα τι στο καλό είναι αυτό?
Ένας Νιγηριανός όπως ο ίδιος είπε που ουδεμία σχέση έχει με ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ όσο και να τον έχουν κάθε μέρα στην τηλεόραση σε διαφημίσεις και σε σποτάκια για να συνηθίζουν την εικόνα του μαύρου οι πολίτες πάντα θα είναι ξένος και πότε δεν θα είναι Έλληνας για τους πραγματικούς Έλληνες για κάτι πράκτορες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό μπορεί να είναι κάτι για εμάς τίποτα
Το αγαπημένο του εγγονού μου!Είπα να το ποστάρω στις βλητικές δοκιμές, αλλα έχε χαρη.....εννοω για τη σελιδα 450 και στο post του @ΓΙΑΝΝΗΣ. οπως σωστά είπε.
Κουφάλες, και σε μουσική mix RNB & Hip-Hop για να γουστάρετε "βραδυνιάτικα"....
Κι εμένα, αλλα χωρίς το Ντίλι Ντίλι...σκέτο καντήλι κατι φορές....Το αγαπημένο του εγγονού μου!
Ζωστήρα και Μπούφαλο ρε φίλε...Και το νύχι να ξύνει το μωσαϊκό....
Αξέχαστες εποχεςΖωστήρα και Μπούφαλο ρε φίλε...Και το νύχι να ξύνει το μωσαϊκό....
Κι αμα επλενες τα βρωπόδαρα στη βρύση, πηγαινε η γλύστρα σύννεφο μετά.....Αξέχαστες εποχες
Πόσες τούμπες να έχεις φαειιιι????,?Κι αμα επλενες τα βρωπόδαρα στη βρύση, πηγαινε η γλύστρα σύννεφο μετά.....
Σςςςςςςςς....που να μετράω τώρααα...Πόσες τούμπες να έχεις φαειιιι????,?