Μαγνησίου μάλλον θες να πεις.Αναξιόπιστα συστήματα, τα έχω φάει στην μάπα στα βαπόρια.Πρόταση μου καλύτερα στην σιγουριά του ανοδιου ψευδαργύρου.....και ας αλλάζει δύσκολα.
Μαγνησίου μάλλον θες να πεις.Αναξιόπιστα συστήματα, τα έχω φάει στην μάπα στα βαπόρια.Πρόταση μου καλύτερα στην σιγουριά του ανοδιου ψευδαργύρου.....και ας αλλάζει δύσκολα.
Στα καραβια πρεπει να βαζουν ψευδαργυρου....Μαγνησίου μάλλον θες να πεις.
Ναι.....ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται στο θαλασσινό νερό.Μαγνησίου μάλλον θες να πεις.
Βαρατε τον αλύπητα τώρα σε 5,5 ώρες θα έχει πάλι μηνύματαΒασιλη gvp9000
Για το ψαρεμα δεν λεω ψεματα, μονος του ανεβαζει φωτογραφιες, ευτυχως εκει καλα τα παει γιατι αφηνει τη benelli στο σπιτι....Βαρατε τον αλύπητα τώρα σε 5,5 ώρες θα έχει πάλι μηνύματα
Βασιλάκη γερνεις????Βαρατε τον αλύπητα τώρα σε 5,5 ώρες θα έχει πάλι μηνύματα
Δηλ πιασε το αυγό και κουρευτο.
Benelli μόνο!!!Βασιλάκη γερνεις????
Είχα πάει σε μια ανακαίνιση μπάνιου και η πελάτισσα ήταν 160 κιλά.Μου λέει... θέλω ποποβρυσακι δίπλα στην λεκάνη.Κοιταω μια τον κώλο της,μια την λεκάνη...της λέω καλύτερα να βάλουμε την λεκάνη μέσα στην ντουζιέρα.Για οσους εχουν αιμορροιδες...
Μια μανικα, έπρεπε να της βαλειςΕίχα πάει σε μια ανακαίνιση μπάνιου και η πελάτισσα ήταν 160 κιλά.Μου λέει... θέλω ποποβρυσακι δίπλα στην λεκάνη.Κοιταω μια τον κώλο της,μια την λεκάνη...της λέω καλύτερα να βάλουμε την λεκάνη μέσα στην ντουζιέρα.
Τις έβαλε να είσαι σίγουρος για αυτόΜια μανικα, έπρεπε να της βαλεις
Γοριλοφαγος???Τις έβαλε να είσαι σίγουρος για αυτό
Ο καλός ο μύλος όλα τ αλέθειΓοριλοφαγος???
Γοριλοφαγος???