Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες

Η σαλτσα ή αλλιως το κετσαπ.......
tenor.gif
 
Όταν το φιλαράκι σου σου στέλνει μια τέτοια φωτογραφία .Τι κάνεις αιρνεις ντουφέκι και σκύλο η τον εξοπλισμό του θαλάσσιου κυνηγιού και πας
Οι καλύτεροι στην γεύση Γιάννη είναι τα 3κιλα -4κιλα ψάρια. Τόσο μεγάλο ψάρι είναι μόνο τρόπαιο,σε γεύση,δεν..
 
Οι καλύτεροι στην γεύση Γιάννη είναι τα 3κιλα -4κιλα ψάρια. Τόσο μεγάλο ψάρι είναι μόνο τρόπαιο,σε γεύση,δεν..
Μάνο άμα σου πέσει κανένας τέτοιος τράβα όσες φωτογραφίες θέλεις για τρόπαιο και μετά στείλτον μου... .big smile.
Παρεπιμπτόντως ένα 10κιλο μοιραστήκαμε με ένα φίλο πριν λίγο καιρό και αφού μπήκε λίγες μέρες κατάψυξη ένα μέρος έγινε ''Α λα Σπετσιώτα'', πλακί δηλαδή, και ήταν λουκούμι.
 
Μάνο άμα σου πέσει κανένας τέτοιος τράβα όσες φωτογραφίες θέλεις για τρόπαιο και μετά στείλτον μου... .big smile.
Παρεπιμπτόντως ένα 10κιλο μοιραστήκαμε με ένα φίλο πριν λίγο καιρό και αφού μπήκε λίγες μέρες κατάψυξη ένα μέρος έγινε ''Α λα Σπετσιώτα'', πλακί δηλαδή, και ήταν λουκούμι.
Φίλε μου από μικρός ασχολιομουν με ότι έχει να κάνει με τη θάλασσα και την πισίνα ,από καταδύσεις ελεύθερες και με μπουκάλες, ψαροτούφεκα, κολυμβητήριο σε πανελλήνια πρωταθλήματα και πόλο. Ήμουν μέρα παράμερα ,αν όχι κάθε μέρα,μέσα στη θάλασσα,χειμώνα - καλοκαίρι φυσικά. Είχα φτάσει και στο ψαροτούφεκο σε καλό επίπεδο, έχουμε βγάλει με τον κολλητό μου ( γράφω έχουμε και όχι έχω ,γιατί σε αυτά τα ψάρια θες πάντα βοήθεια) μεγάλους ροφούς, συναγρίδες και μεγάλη μου παλαβομαρα ήταν τα μεγάλα μαγιάτικα. Όσο μεγαλώναμε τόσο καταλαβαίναμε την καταστροφή που κάναμε αν χτυπαγαμε έναν μεγάλο ροφό.. γιατί καταστροφή είναι όταν βγάζεις τον κυρίαρχο της περιοχής. Αν βγάλεις τον ροφό, εξαφανίζεται όλη η ζωή σε έναν τόπο.. αν έβγαζες τον δεύτερο ή καλύτερα τον τρίτο σε μέγεθος ψάρι πάντα θα υπήρχε ζωή να μείνει. Έχω βγάλει 21 κιλά ροφό και κάτσαμε με όλο το σόι να τον φάμε . Νταξει δεν έχει την γεύση σαν έναν ροφό 3-4-5 κιλά.. όπως και στα υπόλοιπα είδη ισχύει αυτό. Άλλη η γεύση της συναγρίδας της 3κιλης και άλλη της 8-9 κιλών (σπάνια ψάρια). Γούστα είναι βέβαια αυτά αλλά είναι σαν να σου λέω να βγάλεις κιλισιο λαυράκι και να βγάλεις και ένα 2κιλι ιχθυοτροφείου..η μέρα με την νύχτα οι διαφορές τους γευστικά.Δυστηχως σταμάτησα το ψαροτούφεκο πάνω στα καλύτερα μου χρόνια μου.
 
Οι καλύτεροι στην γεύση Γιάννη είναι τα 3κιλα -4κιλα ψάρια. Τόσο μεγάλο ψάρι είναι μόνο τρόπαιο,σε γεύση,δεν..
Τώρα που άραξα θα σου πω γιατί έχω βγάλει και φάει πολλα τέτοια ψάρια όχι τόσο μεγάλα εννοείται είναι σπάνια αυτά το καλύτερο φαγητό το δίνουν τα ψάρια μετάξυ 2 και 3 κιλών και παίρνεις το μέγιστο όπως από το μοσχάρι το 70 Άρι και το χοιρινό των 30 κιλών και το κατσικάκι 11/12 μέχρι εκεί .Προσωπικές προτιμήσεις όλα αυτά βέβαια.Σαν την 25 άρα γυναίκα τα τρως στο άνθος της ηλικίας τους .
 
Back
Top