Ψηφίζει κ αυτός..
Γ@ματο,ουτε σε καρτουν τετοια φαση,και εμπλοκη και η ριγα καγκελο!!!!Μια χαρά, καινούριο.
https://www.facebook.com/share/r/wfZmSzLvYYJGk3EX/
Γ@ματο,ουτε σε καρτουν τετοια φαση,και εμπλοκη και η ριγα καγκελο!!!!
Μη μπαίνεις σε αυτήν τη λογική, τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος.....Αλλα το'χω μαθει το εργο τωρα....Αν ειναι τουρκικο,ολοι θα πουν"εμ με τετοια οπλα που βγαζουν οι τουρκαλαδες τι περιμενες...." αν ειναι κανα επωνυμο θα πουν "εμ τι φταιει το καημενο το οπλο αν ο μ@λακας που το εχει βαζει μεσα δυναμιτες..." αμα εισαι αντικειμενικος...
Αυτό βλέπω κι εγώ, προφανώς έκανε εμπλοκή με το πρώτο φυσίγγι, γιατί φαίνεται μετά να τραβάει το κλείστρο με το χέρι για να ξαναοπλίσει και να ρίξει το δεύτερο !!! Κάτι θα είχε μείνει μέσα στην κάννη, και με το δεύτερο έσκασε. Εξάλλου το σκάσιμο στο εμπρός μέρος της κάννης οφείλεται σχεδόν πάντα σε έμφραξη ... Φυσίγγι δυναμίτης (υπερβολικών πιέσεων) συνήθως καταστρέφει το όπλο πίσω, στην περιοχή θαλάμης - κλείστρου.Γία πρόβλημα του πρώτου φυσιγγιου μου φάνηκε, έκανε εμφραξη και στο δεύτερο έσκασε η κάννη.
Μπορεί η πρώτη να μην είχε πυρίτιδα ,ή ελάχιστη,κράτησε τη γόμωση η τη βυσματωση μέσα ,δε φαίνεται καθόλου λάκτισμα νομίζω στην πρωτηΑυτό βλέπω κι εγώ, προφανώς έκανε εμπλοκή με το πρώτο φυσίγγι, γιατί φαίνεται μετά να τραβάει το κλείστρο με το χέρι για να ξαναοπλίσει και να ρίξει το δεύτερο !!! Κάτι θα είχε μείνει μέσα στην κάννη, και με το δεύτερο έσκασε. Εξάλλου το σκάσιμο στο εμπρός μέρος της κάννης οφείλεται σχεδόν πάντα σε έμφραξη ... Φυσίγγι δυναμίτης (υπερβολικών πιέσεων) συνήθως καταστρέφει το όπλο πίσω, στην περιοχή θαλάμης - κλείστρου.
Πρόκειται λοιπόν για λανθασμένη ενέργεια του χειριστή, στη φούρια του να προλάβει το γουρούνι. Όλα τα manual το λένε, ότι σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία, ακόμη και περίεργο ήχο, μετά από πυροβολισμό, δεν πυροδοτούμε άλλο φυσίγγι αν δεν ελέγξουμε πρώτα την κάννη ... Αλλά ποιος μπαίνει στον κόπο να διαβάσει το manual ...
Αν δε χορταίνεις άλλαξε σόι .