Για τα μνμτα το ειπα....Eίμαι οπαδός του ΔΙΚΑΝΝΟΥ και όχι της καραμπίνας,συνεπώς μειωτήρας γιοκ...
Τεσσερα στη σειρα...
Για τα μνμτα το ειπα....Eίμαι οπαδός του ΔΙΚΑΝΝΟΥ και όχι της καραμπίνας,συνεπώς μειωτήρας γιοκ...
Γνωριζόμαστε ..Και ποιος μπορεί να κρίνει τους άλλους,κυρίως καθώς δε γνωριζόμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα;
Μα δεν ανεβασα καμια συνταγη......Και εγώ δεν βρίσκω τσίχλες αλλά δεν σου είπα να μην ανεβάζεις συνταγές … δεν υποφέρει το θήραμα , έχει προβλέψει ο νομοθέτης για αυτό ..σε αντίθεση με άλλους νομοθέτες ..ξέρεις , αυτούς από τα λιντλ
Συγνώμη αν σου προκάλεσα θλίψη , δεν το ήθελα…Μα τι,θα αυτολογοκρινόμαστε για να είμαστε αρεστοί;Κυρίως εφόσον δεν προσβάλλουμε άλλους κυνηγούς λέγοντας πώς νιώθουμε...
Δυστηχως ..Μα δεν ανεβασα καμια συνταγη......
Γιατι, θες συνταγη για τσιχλες????Δυστηχως ..
Βόλτα στο Περίπτερο .Γιατι, θες συνταγη για τσιχλες????
Έχω δει χειρότερα θεάματα και μάλιστα live,έννοια σου...Συγνώμη αν σου προκάλεσα θλίψη , δεν το ήθελα…
Θες να μοιραστείς αυτές σου τις εμπειρίες μαζί μας ;Έχω δει χειρότερα θεάματα και μάλιστα live,έννοια σου...
Δυστυχώς όχι και μάλιστα μπροστά σε μια σχεδόν λαοθάλασσα που μπαίνει εδώ μέσα...Θες να μοιραστείς αυτές σου τις εμπειρίες μαζί μας ;
Α,εγώ το πήρα κυριολεκτικά...Για τα μνμτα το ειπα....
Τεσσερα στη σειρα...
Όλα αυτά που λες είναι άσχετα με το θέμα που έχουμε πει, καμμία σχέση, διαβάστε παραπάνω τί και πώς και μην παρασυρεστε από άλλους και βγάζετε λάθος συμπεράσματα και το θέμα πάει αλλού μετά που δεν έχει καμμία σχέση με ότι έχει γίνει.το κούρασα με πολύ χωρίς λόγο.Παιδια χαλαρώστε γιατί θα κλάψω από τη στεναχώρια μου.Προσωπικα ας μπει και ο μισός πλανήτης εδώ είμαστε κυνηγοί ,ψαράδες και φυσιολάτρες.Οτι μας επιτρέπεται θα το σκοτώσουμε θα το φάμε κανόνας της φύσης δεν υπάρχει σωστό και λάθος .Το λιοντάρι τρώει ότι βρει ο εγώ θα σκοτώσω σαν διαχειριστής ότι περισσεύει και μου επιτρέπεται και θα το φάω είτε είναι ελάφι είτε γάιδαρος , όποιος λυπάται μπορεί να διαβάσει και να παρακολουθήσει αλλά φόρουμ όχι κυνηγών .Ας δει πως αναπαράγετε η ακρίδα και τι ωραία παρέα κάνει το μικρό γουρουνάκι δικαίωμα του και δε με ενοχλεί καθόλου.Παρολο που δε μου αρέσουν οι φωτογραφίες και τα κρεμασταρια αν μου άρεσαν θα κρεμούσα ότι σκότωνα δεν είναι παράνομο ούτε αν σκοτώσω 3 γουρούνια και τα βάλω στη καρότσα ούτε ένα ελάφι και το ρίξω στη πλάτη ,έτσι γουστάρω νομιμά το σκότωσα .Δε θα λύσω τα ψυχιατρικά συμπλέγματα κανενός δεν είμαστε όλοι για όλα ,όπως δεν αγαπά περισσότερο καπιοθςτα ζώα από έμας εάν ζούσαμε σε κοινωνία ποιο νορμάλ με βάση κατανάλωσης και δεν σκοτωνόταν κανένα ζώο για κανένα λόγο στο τέλος θα μας έτρωγαν αυτά,τώρα τι μαλακίες λέει ο κάθε ένας δικό του θέμα .
Καλό βράδυ φίλε μου ξέφυε κάποιος από το τοπικ .Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες
δεν
Μιλάς με γρίφους …Καλό βράδυ φίλε μου ξέφυε κάποιος από το τοπικ .